7/8ks mořské Panny Diamond Make-up Štětce Kosmetické Moci Zvýraznit oční Stíny lesk na Obličej Prášek Pinceis Nástroje Kabuki Make-up Štětce Sady

320.08 Kč 188.78 Kč Doručení zdarma

Štítky: štětec kabuki make-up, kartáč nástroj, kabuki set, štětec tvář make-up, diamond řas, kabuki make-up, štětec kabuki, diamond vlásenka, základní štětec make-up, kartáček diamond.

Popis

  • Množství: 7PCS , 8KS
  • Kartáč Materiál: Syntetické Vlasy
  • Číslo Modelu: CJ18929
  • Materiál Rukojeti: Plastové
  • Typ Položky: Make-Up Štětce
  • Používá Se: Sady A Soupravy
  • Velikost: 7PCS/SET, 8PCS/SET
  • Původ: KN(Původu)
  • Počet Kusů: Combo
  • Značka: FOEONCO

modname=ckeditor 7/8ks mořské Panny Diamond Make-up Štětce Kosmetické Moci Zvýraznit oční Stíny lesk na Obličej Prášek Pinceis Nástroje Kabuki Make-up Kartáč Kit Funkce: 1.Vhodné jak pro profesionální použití a domácí použití. 2.Snadné použití a pohodlné nošení. 3.Snadné držet Nadace , prášek, přírodní barva, poskytování jednotné. 4.Žádné blednutí a bez vlasů klesá kartáče podpořit a prezentovat své životní chuť. 5.Velmi přenosné a pohodlné použití a nést. 6.Používá se na obličej aplikovat, směs nebo obrysu více médií.Balíček zahrnuje: 7/8ks x Make-up Brush (dle vlastního výběru) 7pcs/set a to včetně mermaid kartáč,vezměte prosím na vědomí, bezpečně Zabalené v Bublinkové Tašky.Pokud máte rádi tuto položku,prosím, přidejte jej do svého "Seznamu Přání", Pokud se vám líbí našem obchodě,prosím, přidejte jej do svého "Uložit Seznam" modname=ckeditor

Podporujeme dropshipping a velkoobchod:

1.Můžeme dodávat produkty svým zákazníkům, aniž by původní cenu,propagaci.

2. Můžeme dodávat produkty jako způsob dopravy si vyberete, jako ePacket nebo Thecomplication.cz dopravu.

3. Přijímáme paypal,payoneer,bankovní převod pro platby.Nabízíme faktury, pokud budete potřebovat.

4. Máme US,RU,CN sklad,objednávky, doba zpracování je do 24 hodin.

5. Můžeme plnit objednávky přes CSV nebo XLS soubor.

6. Spojené Státy americké,Kanada,Austrálie,Velká Británie,Francie,Španělsko a Německo podporovat místní návrat.Objednávky budou zpracovány do 48 hodin .Budete informováni on-line, jakmile je dodáván a sledování informací bude obvykle být aktualizovány v rámci 24 hodin.

Pokud se vám naše výrobky, prosím, dejte nám všechny 5 hvězdičkový zpětnou vazbu , vaše názory nás bude motivovat k pohybu vpřed a poskytnout vám lepší služby.A pokud necháte zpětnou vazbu s krásným obrázkem výrobku, my vám pošleme kupón jako dárek.Prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, aniž by požádal o pomoc.

1. Q: I dont přijímat své balíčky,co mám dělat?A: Pls kontaktujte nás přes Thecomplication.cz zprávu za prvé.Budeme vám pomoci a zajistit kontrolu, naše zpracování odkazu.Ve stejnou dobu,je třeba zkontrolovat vaši dodací adresu a zda platba je úspěšný.Také, pokud jste jsou pohodlné,pls zkontrolujte, zda se pošta v blízkosti. 2. Q: Můžete prodat velkoobchodní ceny?A: Ano,pokud vaše objednávka nad 5 sad jednou.Můžete se obrátit s námi. 3. Q: Co mám dělat, když jsem obdržel FOEONCO produkt?A: Prosím, pečlivě zkontrolujte, zda obdržel výrobek je stejný jako to, co jste si objednali.Pokud obdržíte špatný produkt, poškozený výrobek, nebo dílčí přepravy vaší objednávky, prosím, ihned obraťte se na prodejce, získat po-prodejní podporu.Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti pro vás, v případě, že se něco stane takhle. 4. Q: Co mám dělat, když tam je problém s kvalitou výrobku?A: to, Zda používáte FOEONCO produkty poprvé, nebo jste FOEONCO produkty nadšenec, budete čelit následující podmínky: tam budou nějaké ztráty vlasů nebo mírně blednutí barev, když jste poprvé umýt make-up štětce.To je normální jev.Nicméně, pokud by tato situace přetrvávala v průběhu následného použití, pak to je problém s kvalitou.Prosím, obraťte se na prodejce.FOEONCO poskytuje až 6 měsíců záruku kvality.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení