Walfos Vysoce Kvalitní Magnetické Nůž Držák Držák na Zeď Černý ABS Placstic Bloku, Magnet, Nůž Držák Pro Kovový Nůž

354.79 Kč 198.73 Kč Doručení zdarma

Štítky: poháry držitel dřeva, náhradní nože, vysoce kvalitní šaty, magnet neodym, blok police, huohou nůž, taška nůž, mi magnetické bloky, držák nože, kai magnetické nůž bloku.

Popis

  • Materiál: Z Nerezové Oceli
  • Typ: Bloky & Roll Tašky
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: WCT00-B0491
  • Značka: walfos
  • Funkce: Eco-Friendly

Poznámka!!! Mnoho prodejců na Thecomplication.cz pomocí falešných materiál pro kopírování WALFOS výrobků v poslední době. žalujeme je teď. Falešný materiál je toxický a špatné pro naše zdraví,nemůže dotknout potravin přímo.

Původní WALFOS označit Všechny WALFOS produkty budou h ave Původní WALFOS štítek v balení.Pokud nenajdete v balení, produkt je fake!!! Prosím, laskavě kontaktujte nás, pokud zjistíte, falešný WALFOS produkt na Thecomplication.cz.

Potravinářská Nerezová ocel

Všechny Původní WALFOS Značkové výrobky jsou vyrobeny z Potravinářské , bez zápachu , vysoce kvalitní materiál, není levné gumové nebo TPR materiálu.

Proč používáme tento vysoce kvalitní materiál? Protože to je bezpečný pro lidi k použití a dobré pro vaše zdraví. Doufám, že vaše rodina láska a vychutnat si WALFOS vysoce kvalitní produkt.

WALFOS výrobce Potravin Třídy Schválená Zkušební Zpráva SGS Společnosti (světový inspekční společnost) Někteří dodavatelé nemají SGS zprávu, nebo použít falešné zprávy Walfos má SKUTEČNÉ potravinářské zkoušce SGS To je velmi bezpečné pro použití walfos produkty pro vaši rodinu!

Rychlé dodání!!! Jsme si vybrat nejrychlejší způsob dopravy a mít Sledování Ne. sledovat své objednávky. Můžete přijímat zboží rychleji než v ostatních obchodech. ---------------------------------------- Walfos Vysoce Kvalitní Magnetické Nůž Držák Držák na Zeď Černý ABS Placstic Bloku, Magnet, Nůž Držák Pro Kovový Nůž Nejvyšší kvality magnetické nůž držák umožňuje zavěšení nože na zeď - šetří drahocenný prostor zásuvky a poskytuje pohodlnější přístup k vašim nože ! Jednoduché řešení, které pomůže zbavit nepořádku objemné nože.... Magnetické nůž nástroj bar je pohodlný způsob, jak ukládat nože, příbory a jiné kovové kuchyňské náčiní, včetně šlehače, špachtle, za stálého míchání lžíce a naběračky. Velký kuchyňský nástroj nebo Vánoční dárky/dárek pro nové majitele ! Magnetické nůž nástroj bar veškerý hardware v ceně pro instalaci. Snadné snadné nainstalovat, a magnetické nůž držák lze připojit na kuchyňské zdi s lehkostí. Vaše nože zůstanou na místě a ne sklouznout toto magnetické nůž regál.

Prosím, viz níže komentáře od našich klientů.

Origninal kvalita za dobré ceny!!!!!!!! Opravdu pěkné! Dobrá kvalita! Ještě lepší je cena!! Rychlé dodání!!

48520 dobré komentáře o WALFOS produkty od kupujících

Prodáváme pouze 100% SKUTEČNÉ WALFOS značka kvalitní výrobek.

Viz Níže zpětnou vazbu od kupujících

Proč si vybrat Walfos: 1.Záruka Kvality!

100% potravin třídy platinum silikon materiál.

Můžete se vrátit zboží, pokud tam je žádné problémy s kvalitou, a my vám vrátíme vám peníze.

2.Rychlé odeslání a dobré balení pro zásilky.

Jsme si vybrat, rychlé dodávky služeb a ujistěte se, že balíček je v dobré situaci.

3.Poprodejní servis. Profesionální muž k řešení jakékoli otázky. 4.Vítejte Dropship a Distribuce WALFOS značky produkty jsou prodávány do celého světa. Prosím, neváhejte se na nás Obrátit Prostřednictvím WALFOS Oficiální E-mail Přímo.

WALFOS store

WALFOS značky produkty jsou prodávány do celého světa.

Vítejte Dropship a Distribuce

Prosím, Kontaktujte nás Prostřednictvím WALFOS Oficiální E-mail Přímo

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.2 out of 5 (5 votes)

1
Igorcdd157 2020-12-06

Disgusting quality, magnetic strips curves, stick out .........

5
Lil Ellan05 2020-12-08

Description corresponds, magnets norms knives hold, you can take, the seller Five

5
Temishasimpkins 2020-12-10

I took my son-in-law as a gift, very pleased, says the quality is awesome. The parcel came during, together with other goods. Sending fast, for which special thanks to the seller. Shop and seller definitely recommend to all❤& Middot;❤& Middot;❤& Middot;

5
Ricardoiram 2021-02-11

It's just a great product

5
Yulduz 12 89 2021-02-11

It's just a great product

Přidat recenzi

Hodnocení