Hrnkové Rostliny Osvěžovač Vzduchu House USB Zvlhčovač vzduchu, Změna Barvy Přenosné Mini Mist Maker Vůně Difuzor osvěžovač Vzduchu pro Domácí

273.00 Kč 191.21 Kč Doručení zdarma

Štítky: hrnec tvar, formy rostlin, auto zvlhčovač vzduchu kbaybo, barva se mění olej difuzor, led květináč, bílé rozebíratelné zvlhčovač vzduchu pro domácí kancelář, květináče led, cement flower pot plísně, NAGOMI, barevné měnící lustry.

Popis

  • Specifikace/Kus: Další
  • Velikost: 9.5*6.8*5.5cm/12.8*7.5*7.5cm
  • Moc: USB Nabíjení
  • Číslo Modelu: zvlhčovač vzduchu
  • barva: bílá/růžová/zelená
  • Vodní kapacita: 300-330ml
  • Napětí: 5V

Poznámka: Po zvlhčovač je naplněn vodou, počkejte asi 1 minutu, dokud cutton pramene uvnitř je úplně mokrý, a pak otevřete přepínač.

Informace O Výrobku

Položka: Vzduchu Zvlhčovač Tvar: Hrnkových Rostlin Napájení: USB Hluk: 36dB Níže Sprej Množství: 20-35 ml/H Funkce: Barevné Světlo, Ticho, Vertikální Mlha Zásuvky, atd Velikost: 9.5*6.8*5.5 cm/12.8*7.5*7.5 cm Příležitosti: Domov, Kancelář, Auto, atd Funkce: Ultra-tichý, neobtěžují své práce a života. Může se použít přímo jako aromaterapie stroj. 5 styly pro výběr, hrnkových rostlin tvar, aby zvlhčovač vzduchu stále zvláštní. Obsah balení: 1 x Zvlhčovač Vzduchu 1 x USB Nabíjecí Kabel Poznámka:: Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

K Dispozici Více Barev

Kupující Ukázat

O Lodní Dopravy

-Podporujeme dopravu všech objednávek v rámci 12-24 hodin po kupujícím provedena platba. China Post/ePacket/Thecomplication.cz Standardní Doprava je nejvíce rychlý způsob dopravy. Obvykle dodací doba je cca 2-3 týdny do mnoha zemí. Můžete dostat své objednávky velmi rychle.

O Aftersale

-Pokud máte špatný produkt(jiné zboží nebo nesprávné barvy, velikosti), prosím, kontaktujte nás v čase. Dám vám to nejlepší řešení, abyste se cítili spokojeni. Můžete si vybrat znovu odeslat nový jeden pro vás, nebo vrátíme všechny peníze, spor není dobrá volba pro soluting problém. -Pokud nechcete dostat vaše zboží v čase, prosím, kontaktujte nás a já vám pomůže sledovat to. Jako obvykle, mnoho pozemků, byly zastaveny na kupujícího místní poštovní úřad nebo celní a ukázat své informace, bude kupující si balíček hladce.

O Zpětnou Vazbu

-Pokud jste spokojeni s tímto výrobkem, prosím, dal dobrou zpětnou vazbu na tento produkt. Vaše podpora je naše práce, moc, budeme moci nabídnout ještě lepší služby pro vás, když vedle blíží! Děkuji moc!!!

Připomenutí

O Velikosti: K dispozici je 1-2 cm/0.4"-0.8" rozdíl podle na ruční měření,nemají vliv na použití, prosím, pochopit, O Barva: Vezměte prosím na vědomí, že nepatrný barevný rozdíl by měl být přijatelný v důsledku světla a obrazovky

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení