100ks 3.5cmx5cm /1.37 inch x 1.96 inch Malé Oranžové Lebky Poly Ziplock Tlusté Plastové Uzavíratelné Zip Sáčky

132.63 Kč Doručení zdarma

Štítky: skládačka 4329 sole, jighead háček 35g, květina diy kouzlo, ip cam 360, napájecí, přední nůž 440c, full led renault, hoverboard da lg, kacki slim šaty, ip 8 skleněný kryt.

Popis

  • Značka: KoMee
  • Tloušťka: 0,2 mm (tlustý)
  • Materiál: PE plastové dárkové tašky
  • Velikost: 3.5cmx5cm /1.37inch x 1.96inch
  • barva: Orange Skull
  • Použití pro: Malé Věci
  • Typ Položky:

Hot Prodej 100ks 3.5cmx5cm /1.37 inch x 1.96 inch Malé Oranžové Lebky Poly Ziplock Tlusté Plastové Uzavíratelné Zip Sáčky

Množství :100ks

Barva : Orange skull

Velikost: 3.5cmx5cm /1.37 inch x 1.96 palců

Tloušťka: 0,2 mm

Použití: lze použít pro prášky; knoflíky; drobné kovové díly; malé tlačítko baterie; semena rostlin; pearl; prášek; crystal korálky, malé jade příslušenství; náušnice, atd.

Prosím, zkontrolujte, zda velikost jasně výrobku , nechci vidět špatné zpětné vazby o velikosti,děkuji vám za vaši spolupráci!

pokud máte jakýkoliv dotaz , prosím, kontaktujte nás .

Balení Detail

Každá objednávka je odeslána pomocí Bublinková obálka nebo multil ayer krabičce . Chrání položky z poškození při přepravě.

Nákupní Proces

O Lodní Dopravy

1.Většina z našich balíčků jsou zasílány POŠTOU LETECKOU POŠTOU v rámci 3 obchodní den poté, co obdržíme vaši platbu.

2.V normálně jsme se budou posílat zásilky prostřednictvím E-paket do USA,bude to trvat asi 7-20days pro přijíždějící.

3.Čína Příspěvek Letecká pošta Zásilky obvykle trvá do 15-45 obchodní dny, aby se dospělo. Přesné dodací dny se liší podle různých zemí. Někdy trvat trochu déle , Vzhledem k Místním odeslání nebo z jiných důvodů . Mohlo by to jde více než 20 dnů ,děkujeme za pochopení.

4.Někdy budeme posílat zboží DHL NEBO FEDEX zdarma pro některé země, pokud objednávka je velký.(V případě, že balíček je velký objem ,můžeme to udělat )

POZNÁMKA: Kupující bude odpovědný za daně ,cla a jiné poplatky během dopravy ! Všechny položky by měly být odeslány na Thecomplication.cz ověřit adresu.

Podmínky Prodeje

Pokud nejste spokojeni s bodem z jakéhokoli důvodu, to může být vráceno v původním stavu do týdne po obdržení. zašleme vám plnou náhradu spolu s náklady na dopravu, jakmile obdržíme položky. Ale kupující má zaplatit za zpáteční přepravu.

Zpětná vazba

Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu. Děkuji!!! :) Pokud nejste spokojeni s produkty a služby,prosím, laskavě kontaktujte nás před odjezdem žádné negotive a a neutralfeedback. Budeme se snažit v našich silách uspokojit vás. Děkuji!!! :)

100KS Šperky Pilulku Ziplock Zip Zip Lock Uzavíratelné Plastové Poly Tašky

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení