CHIPAL 10ks VER006C 0,6 M PCI-E Riser Card PCI Express PCIE 1X do 16X Extender USB 3.0 Kabel 6Pin Napájení pro Bitcoin Mining

1 403.02 Kč 1 122.50 Kč Doručení zdarma

Štítky: vysoké těžební rám, pci express x1, pcie riser, card riser, btc miner usb, těžební plošinu nastavit, vintage stoupačky, stoupačky, sata na usb, Bitcoin.

Popis

  • Function3: Pro BTC BCH BCD LTC EOS ETH XPR Těžby
  • Certifikace: CE
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ: PCI-Express 1X do 16X Extender
  • Funkce 1: Pro Grafickou Kartu GPU Mining
  • Kompatibilní: Pro PCI Express 1X 4X 8X 16X Slot
  • Model: CP723-0,6 M
  • Číslo Modelu: 60CM PCIE Riser 006C
  • Napájení: 15Pin SATA na 6Pin Napájecí Kabel IDE
  • Název produktu: VER006C PCI-E Riser Card Convereter
  • Produkty Stav: Skladem
  • Délka USB Kabelu: 0.6 Metru
  • PCI-E 16X Karta Velikost: 12.6 cm*4.3 cm*1,5 cm
  • Značka: CHIPAL
  • Funkce 2: Pro Zvlnění Ethereum Litecoin Bitcoin Miner
  • Balíček: Ano

CHIPAL 10ks VER006C 0,6 M PCI-E Riser Card PCI Express PCIE 1X do 16X Extender USB 3.0 Kabel 6Pin Napájení pro Bitcoin Mining

Vlastnosti: · Zbrusu nový a vysoce kvalitní. · bezpečnější, efektivnější, praktičtější · S 4 ks pevné kondenzátory, což grafickou kartu napájení více stabilní a bezpečné. · 15pin SATA na 6pin napájecí kabel, kabel pro posílení napájení, takže grafická karta napájení může být nezávislý na desce napájení, čímž se snižuje základní deska zátěž. · Grafická karta slot s použitím původní importované konektoru, tak, že kontakt bude lepší. · USB 3.0 kabel je dvakrát stíněný: Vazba štít a Hliníkové fólie štít, s cílem zajistit přenos dat rychlý a stabilní. · Kompatibilní s 1x, 2x, 4x, 8x, 16x PCI-E slotu Karty. · PCI-E 16x slotu s aretací pro snadné vyjmutí a upevnění grafické karty, tak, že grafika nebude padat ze slotu. · Napájecí kabel je vyroben z čisté mědi drát, Vyhnout se pálení v hornictví. Specifikace: · Napájecí Konektor:6Pin · USB 3.0 délka kabelu: 60cm (přibl.) · PCI-E 16X Karta Velikost:127 mm x 42 mm x 12 mm(Přibl.) Balení Seznam: 10 x PCI-E 16X Karta 10 x PCI-E 1X Karty 10 x USB 3.0 Kabel 10 x Napájecí Kabel 1. Přijímáme Escrow. Můžete Platit přes Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankovní převod na Thecomplication.cz.

2. Prosím provést platbu co nejdříve posible, takže se můžete dostat položky dříve.

3. Prosím, kontaktujte nás, pokud máte nějaké další otázky o zaplacení!

4. Poznámka: Jakékoliv dovozní celní položky jsou kupujícího odpovědnosti, které nejsou zahrnuty v prodejní ceně, nebo poplatky za dopravu.

1. Po celém světě Dopravy, s výjimkou několika zemí a APO/FPO.

2. Všechny objednávky budou okamžitě zpracovány a většina objednávek mohou být odeslány do 5 dnů po zaplacení je potvrzena.

3. Vzhledem k výpadky a svátcích, některé příkazy mohou potřebovat pár dní má být dodáno, než obvykle. Prosím, buďte trpěliví!

4. My jen loď položky na potvrzené objednávce adresu, tak prosím ujistěte se, že vaše objednávka adresa odpovídá vaší dodací adresu.

5. Fakultativní lodní způsoby: China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacke, EMS, DHL, Fedex, UPS, atd.

5. Všechny parcely pod 2 kg je doprava zdarma China Post Air Mail. Prosím, vyberte si jiné přepravní cesty, pokud potřebujete položku naléhavě!

6. Můžete sledovat zásilku s sledovací číslo na webových stránkách: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Můžete nás kontaktovat a pak odeslat položku zpět k nám do 7 dnů po položka je dodáván. Pokud položka je ve svém držení více než 7 dní, budeme uvažovat

je používán a nebude vám nabídnout vrácení peněz nebo Výměnu.

2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu. Vedle, musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo a konkrétní důvod vrácení zásilky.

3. Nabízíme vám vrácení peněz nebo odeslat vám náhradu podle konkrétního stavu a bude po vrácení položky.

4. Budeme mít všechny přepravní poplatky, pokud výrobek je rozbité, nebo ne, jak je popsáno na stránce produktu odkaz. 1. Naším cílem je zajistit, aby všichni kupující jsou spokojeni s našimi produktů a služeb.

2. Jsme upřímně doufám, že si můžete nechat nám perfektní 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu, pokud se vám líbí položky.

3. Prosím, kontaktujte nás před otevřít disbute, nebo nám zanechte negativní zpětnou vazbu, a pak budeme vám nejlepší řešení.

1. Vítejte v našem obchodě! Prosím, neváhejte a kontaktujte nás prostřednictvím TradeManager nebo E-mail, pokud máte nějaké dotazy týkající se našich produktů a služeb!

2. Vaše zprávy budou zodpovězeny právě teď a e-maily budou odpověděl do 2 pracovních dnů. Prosím, laskavě znovu odeslat zprávy nebo e-maily, pokud nechcete dostávat naše odpověď!

3. Naše pracovní doba: 9:00-18:00 (GMT+8) od pondělí do soboty.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení