10 Palcový Vytáhnout Telefon Lupa Obrazovky 3D Zvětšovací přístroj Zvětšovací Video Zesilovač Projektor, Držák, Stolní Držák Stojan Pro Film Hra

177.50 Kč 159.82 Kč Doručení zdarma

Štítky: postavy videoher, smartphone projektor pitné, klobouk video hry, polární z6, designový smartphone projektor, erotická bondage pro muže, telefon lupa obrazovky 20 palců, herní notebook, mobilní projektor, hra kapesní přehrávač.

Popis

  • Značka: Erilles
  • Materiál: Plastové
  • Velikost: 14"

Vlastnosti:

- Pull typ designu je snadné a pohodlné pro vás nosit, když jde ven nebo na cestování.

- Anti skluzu silikonové stráž deska je stabilní a robustní, aby být použit jako držák, drží váš telefon pevně.

- Velké velikosti obrazovky a spodní prodloužit stand pro nastavení úhlu zobrazení může zmírnit únavu očí, anti-záření, lépe chránit vaše oči.

- Mobilní telefon lupa obrazovky je jednoduché a snadno se přenáší.To je super tenký složeném stavu a je vhodný pro vnitřní, kempování, cestovní ruch, volný čas a na dalších místech.

- Zvětšuje obrazovku 3-4 krát displej jasnější a jednodušší sledovat videa z vašeho chytrého telefonu, stejně jako zmírnit nepohodlí a vizuální únavu způsobuje po dlouhou dobu pozorně sleduje.

- Zvětšovací přístroj mobilní telefon displej umožňuje zobrazit nebo číst jasně i daleko od telefonu, který by mohl být lepší, aby chránit váš zrak a snížit škody způsobené zářením.

Specifikace:

Velikost: 260*174*9mm

Zvětšení: 3 ~ 4 krát

Materiál: ABS Plast+Finier Objektiv

Obsah balení:

1 x Mobilní Telefon Zesilovač (Telefony nejsou zahrnuty)

Poznámky:

1. Ruční měření, prosím, aby 1 ~ 3mm chyba,děkuji.

2. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázku.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (1 votes)

3
Lalacra 16 2020-09-27

It's smaller than it looks in the picture

Přidat recenzi

Hodnocení