ScienceTeaching Aids Buck Míč Uhlíku C60 Molekulární Model Výuky Chemické Techniky Ball Trubice Inteligence Stavební Bloky

110.08 Kč Doručení zdarma

Štítky: laboratorní baňky, c60 uhlíkové, řetězec molekuly, carbon silniční c60, atom model, model, molekulární, míč magnet, kostka rubik, kolo colnago, míč neodym.

Popis

  • Zda Můžete DIY: Is
  • Materiál: Plast/plast
  • Budování Kapacit: duševní vývoj
  • Kategorie: Chemické, Molekulární Model Hračka
  • Specifikace: 16*16cm

Buckball C60 výukový přírodní molekuly složené z atomů uhlíku, známý také jako carbon-60. Jeho molekulární struktura je podobná kopule navrhl Buckminster Fuller, proto jméno.Běžně známý jako fulleren na pevnině.

Z hlediska chemických vlastností, C60 má sp2 hybridní orbital podobný grafitu.Každý atom uhlíku je vázán pouze tři sousedící atomy uhlíku, a má tři δ vazby a jedna π vazba.

Uhlík-uhlík má dvě délky, 1.38 Nm a 1,45 Nm.Uhlík-uhlík sdílí dva sousední šestiúhelníků je kratší (jak je uvedeno v žluté bond), v blízkosti přírody dvojnou vazbu (C = C) (složené z δ vazba a π-vazba).Pouto sdílené hexagonální kroužek a pětiúhelníkové prsten je delší (jak je uvedeno v červeném bond), v blízkosti charakter jednoduché vazby (C-C).

Chemické vlastnosti C60 jsou poměrně stabilní.I když to udeří do ocelové desky při rychlosti až 24 000 kilometrů za hodinu, bude to nezlomí.Pokud krystal se zahřívá na teplotu 550 ° C v dusíku, to bude úžasný.Při pokojové teplotě, to je fialové-červené pevné molekulární krystal.To není tak vodivý jako diamant, ale je supravodivý za 18K; výzkum ukazuje, že to provádí současné s otvory v krystalové mřížce (podobné p-typ polovodiče), pokud jiné molekuly (např. tribromomethane) jsou přidány táhnout dlouho mřížky rozteč může účinně zvýšit své supravodivé fáze přechodu teplota 117K.

Účelem experimentu: 1. Rozpoznat uhlíku molekulární strukturu-v procesu sestavování, uhlík, molekulární mechanismus může být sestaven správně

Experimentální poznávání: Stativ ball: hadice připojení uzlu

PP hadice: slouží k připojení hadice mezi tři-legged míč

Experimentální kroky: 1. Experiment příprava: Rozpoznat experimentální vybavení: trojúhelník, koule, PP hadice.

Experimentální zpráva:

Jednoduše absolvování Babku Míč může zlepšit vaše intuitivní vnímání geometrie a matematiky.Můžete použít Buckball jako vzdělávací nástroj kombinovat učebnic se učit, takže můžete lépe pochopit

geometrie znalosti prostřednictvím teorie a praxe.Od geometrie vyžaduje silnou prostorovou představivost, pomocí spony míč jako učební nástroj může účinně zlepšit stupeň geometrie.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení