HAOSIHUI 6mm-75mm Nové Stuha Levné Grogénové Personalizované Laskavosti Tištěné Stuhy pro Party, Svatební Dekorace 100yards/lot

685.04 Kč 445.20 Kč Doručení zdarma

Štítky: stuha tištěné stuha, Grogénové Stuhy, dárek stuha, vlastní stuha, cílem personalizované stuha, vzorované široká stuha, širokou ozdobnou stuhou, vlastní tisk pásky, Stuha, elastické krajky stuhou.

Popis

  • Typ Velkoobchod: No
  • Typ Produktu: Stuhy
  • Značka: haosihui
  • vzor: Vlastní
  • Materiál: Polyester / Nylon
  • Tkanina Typ: Grogénové
  • barva: Vlastní
  • Sada Typ: No
  • Aplikace: Vánoční dekorace/svatební party/narozeniny
  • Technics: TISKNOUT
  • Šířka: 6mm-75mm
  • Styl: dvojí tvář
  • Proces tisku: Letadlo tisknout
  • logo: Vlastní
  • Číslo Modelu: LP-18
  • Původ: KN(Původu)

Popis Produktu

Tisk stuha, Min pořadí: jedna role =100 yard =91 metr

Dozvědět Se Více O Tomto Produktu

Vezměte prosím na vědomí, že vaše informace v závislosti na stylu,

my vám design do 24 hodin

----------------------------------------------------------------

Ukázkový diagram

Vlastní produkt pozornost Pravidla Tohoto produktu je vlastní produkt, není rozdělena na maloobchodní, roll prosím, aby jeden, dva svazky, aby 2. Jedna Role pásky = 100 yardů = 91.4 m = 9140 cm. Prosím, klikněte na paletě barev vyberte odpovídající barevné pásky (různé zobrazení barev a barevný displej bude mírně odlišné, prosím, převažují v naturáliích). Barva obsah může být vytištěn mírně nerovný nebo mírně přes pozadí, pokud se barva mírně liší, je normální jev, zejména žluté a bílé a relativní barva. Zlato a stříbro není možné dosáhnout povrchu průsvitný krystal efekt,prosím, vyberte trojrozměrný horké ražby zlaté a stříbrné proces. Vlastní produkty, které používají sítotisk, tisk vzorů, může být trochu stín, horní a dolní polohy mírné odchylky, nebo mírné tloušťku čáry, pásky uvnitř kloubů a další nevyhnutelné problémy.Děkuji vám za pochopení. V důsledku výrobního procesu a zeměpisné rozdíly , vlastní-postavený rozpočet: do 7-10 pracovních dnů po potvrzení elektronického návrhu, dodání do cca 1 týdne na silnici příjezdem. Prosím, pečlivě potvrdil před podat elektronický návrh: Stuha materiál, šířka, text a další důležité údaje, po potvrzení se zákazníky. Pokud tam je chyba v pořadí, budete muset znovu zaplatit celé náklady. Personalizované produkty bez problémů kvality (výše zmíněné vady procesu nemusí být problém s kvalitou) se nevrací,Děkujeme za pochopení!

Kromě výše uvedené problémy,pokud existují jiné zjevné kvality chybě, prosím kontaktujte obchod, re-print, store bude okamžitě následovat-up zpracování.

Doprava Mezinárodní Kupující vezměte prosím na vědomí: 1, nejsme zodpovědní za žádné vlastní cla nebo dovozní daň. Tyto poplatky nejsou zahrnuty do ceny zboží a přepravní náklady. 2, zkontrolujte Prosím, zda se vaše země? Celní úřad určuje, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/ nákup. 3.Pokud potřebujete balíček rychle, vyberte si prosím vyjádřit, možná, že je třeba platit za další poplatek za doručení. Návrat Politiky 1. Když si objednáte, pls prohlédnout si je hned, aby se ujistil, že odpovídá popisu ve výpisu. Pokud je něco nevyhovující, kontaktujte nás prosím . budeme dělat naše nejlepší, aby rozp e to pro vás. 2. Pokud je zboží vadné,upozorněte nás prosím do 7 dnů od dodání,Všechny položky musí být vráceny v jejich stavu .aby byly způsobilé pro vrácení peněz nebo výměnu zboží . Zpětná vazba: Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu ,Jsme přesvědčeni, komunikace je nejlepší způsob, jak se dostat přes nějaký problém, tak pls, neváhejte a kontaktujte nás, pokud jakýkoliv problém. Slibujeme vám spokojen usnesení na základě své bohaté zkušenosti z on-line prodeje.

Haosihui dárek Co.,Ltd založena v roce 2000,je jedním z renomovaných tisk stuha výroba v číně,specializujeme se na výrobu různých druhů individuální stuhou.Naše továrna se nachází v Hangzhou,Zhejiang Číně,která má automatické zařízení pro tisk a profesionální produkční tým,tisk, profesionální a přizpůsobené stuha pro vás.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (4 votes)

5
Sadovska Sveta 2020-11-10

Super

5
Svetlanahafizova 2020-08-17

Perfect perfect perfect . Top !!!

5
Rowchris2 2020-09-08

Fantastic quality and great price. I love them!

5
Deniso E 2020-12-30

Second time order. Excellent product. Very responsive seller. Professional service. Highly recommended.

Přidat recenzi

Hodnocení