13PCS Simulace Dlaždice Samolepky 3D Cihla Schodiště Nálepka Kuchyně Obtisk Vyměnitelné DIY Dekorace Tapety Obtisk Schodech Dekorac

600.16 Kč 456.03 Kč Doručení zdarma

Štítky: nálepka schodiště, dům schodiště, Schodiště, 3d schodiště nálepka, nálepka schodiště, nálepka schodiště, schodišťové stoupačky nálepka, 3d schodiště, výzdoba schodiště, schodiště.

Popis

  • Materiál: Ochrana životního prostředí PVC
  • Specifikace: Multi-piece Package
  • Téma: Krajina
  • Jméno: schody samolepky
  • Styl: Moderní

13PCS Simulace Dlaždice Samolepky 3D Cihla Schodiště Nálepka Kuchyně Obtisk Vyměnitelné DIY Dekorace Tapety Obtisk Schodech Dekorac

Vlastnosti:

❤ [Velmi vhodný pro použití v kuchyň backsplashes a schodiště]-Živé, realistické, krásné tištěné desky PVC obtisk samolepky, vypadá jako skutečné dlaždice, krásný design schodech, obtisky, světlé barvy, změnit vzhled schodiště, kuchyně, atd. Dobrý způsob, jak učinit váš domov vypadat jako nové.

❤ [Úžasných funkcí, které jsou snadno nainstalovat a pracovat]-instalace je jednoduchá a pohodlné, jen peel a vložit, schody, nálepka je velmi lepkavé, ale když ji odstraníš, bude to nezpůsobí žádnou škodu na vaše zdi, stačí nahradit ji Vytáhnout snadno přemístit na nová nálepka dlaždice samolepky.

❤ 【Teplé Tipy a Instrukce】 -velikost každého štítku je 18 * 100 cm / 7.09 "* 39.37", které lze vyjmout a vložit v závislosti na velikosti své vlastní schodiště.

❤ Existuje 13 samolepek, v každé sadě, máme také řadu vzoru možností, můžete si vybrat vzor chcete, podle své vlastní volby.

❤Tento produkt je vhodný na hladké a rovné povrchy, jako je sklo, keramické dlaždice, hladké stěny, dřevěné povrchy, atd.

Popis Produktu:

Název: Schody samolepky

Typ: Nálepka

Materiál: ochrana Životního prostředí PVC

Jeden kus velikost: 18 * 100 cm / 7.09 "* 39.37"

Styl: jak je znázorněno

Poznámka: Soubor, který jste obdrželi obsahuje 13 samolepek, je třeba vložit tvar, který chcete.

Balení Obsahuje:

1set/13pieces

Poznámky:

1. Prosím, dovolte 1-3 cm rozdíl vzhledem k ruční měření a 3-5 g pro rozdíl mezi různými barvami.

2. V důsledku obrazovky rozdíl, barva může být trochu odlišná od toho, co jste očekávali, prosím, dovolte to.

3. 1.00 cm=0.39"

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení