PDR Nářadí, Pronájem Paintless Dent Removal Tool Kit Důlek Opravy Stahovák Kit Slide Reverzní Kladivo, Lepidlo Karty přísavkami Pro Krupobití Škody

630.88 Kč 403.86 Kč Doručení zdarma

Štítky: mop sada na opravu, pdr nástroje pro odstranění promáčknutí paintless dent, paintless dent repair, auto nástroj, pdr elektrické kladivo, odstranění auto promáčknutí, kolo dent odstranění, Auto opravy nástroj, dent remov, auto dent.

Popis

  • Produkt obal: Karton
  • Rozsah Použití: auto dent repair
  • Původ: KN(Původu)
  • Jméno: AUTO Zapadlé Repair kit
  • Materiál: PP
  • Značka: oeny

Vlastnosti: *1. To je vědecký princip, který používá optiky a mechaniky. *2. Pro vzhled vozu, posunutí barvy, která nebyla poškozena v důsledku vnější síla nárazu je přímo zpracován místní zvláštní proces. *3. Bez nutnosti tradiční plechové , obraz může dosáhnout dokonalé opravy *4. Může prohlubně a jámy se objeví ve tvaru auta být přímé, bez barvy pádu?Během údržby, není tam žádný plechový obraz, který nebude poškození původního laku.To se nikdy nezmění a zmizí po opravě, jámy potřebuje 10 - 30 minut, zachovat původní auto barvy. *5. Většina promáčknutí mohou být odstraněny do půl hodiny tím, že tyto nástroje, můžete je použít kdykoliv a kdekoliv, nikdy není třeba platit mnohem dolar pokaždé, když v automobilové opravny.Informace o výrobku: Název: AUTO Potopené sada na Opravu Materiál: PP Výrobku, balení: karton Specifikace: SRK2005-1 Rozsah použití: auto dent repair Balení seznam: 1 * AUTO Zapadlé Opravárenská sada Poznámka:: 1. Prosím, dovolte 1-3cm (0.4-1.18") rozdíly vzhledem k ruční měření a mírné barevné variace pro různé nastavení zobrazení. 2. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení