Diamond obraz kreslený žabák obrázky kamínky diamond mozaika prodej Diamond výšivky prodej 5d diy diamantový obraz plný

276.76 Kč 135.50 Kč Doručení zdarma

Štítky: diamond výšivky z ruska, cartoon diamond malování, cartoon diamond, podzimní diamond výšivky, cross stitch diamond disney, diamanty pivoňka diamond výšivky, kráva diamond výšivky, navíc diamanty diamond malování, 5diy diamond výšivky, 5d diamond plné.

Popis

  • Další: Přizpůsobte si fotografie a obrázek
  • Materiál: Pryskyřice
  • Plátno Způsob Balení: Srolované
  • Diamant typ: Plné náměstí diamond/Full Rubikova Kostka Diamanty
  • Diamantový Tvar: Náměstí
  • Co v sadě: Plátno/diamanty/nástroje
  • Cross stitch tkaniny ct číslo: 11 CT
  • Vnější Obal: Barevné Krabici
  • Počet Barev: 30-45
  • Charakteristika: diy kit/vše pro ruční práce
  • Vkládání Oblasti: Plné
  • Balení: bubble pack nebo box (závisí na velikosti)
  • Typ Obrázku: Květiny/Zvířata/krajina/náboženství/příroda/Ikony
  • Rám: No
  • Tvar diamant: 3d kamínky/5d diamond
  • Formulář: Trojrozměrný
  • Styl: Evropa
  • Vzor Typu: Kreslený
  • Název produktu: Diamond výšivky/Diamond malování/Diamond mozaika
  • Funkce: Home Decor/Dárek/hračka pro děti
  • Značka: MATRESHKA
  • Použití: Obrazy

Název Produktu: Diamond Výšivky / Diamond Mozaika / Diamond Paintig.

Použití: Domácí / Hotel / Kancelářské / Svatební Deocration / Luxusní Dárek.

Velikost Obrázku: Podle možností (Větší velikost, bette výsledek.)

O Diamanty: 100% Plné Náměstí Diamanty.

Rám: Rám NENÍ součástí balení.

Balení: Dárková Krabička Balení a Bublina Sáček Balení.

Přizpůsobit Obraz: můžeme udělat vlastní produkt pro libovolný obrázek. v jakékoli velikosti. de.Čím větší velikost, tím lepší efekt! Prosím, pošlete vaší fotku k nám, bude efekt obraz pro vás v čase.

Pozor: Naše diamond obraz je bez rámu, a to NENÍ hotové malby, je třeba dokončit sami.Velikost specifikaci je uvedeno výše, je pro velikost obrazu, velikost plátna by být přidáno asi 5 cm.

Tolerance: Vzhledem k tomuto je ruční výrobek, je přípustná odchylka 1-3 cm v rozměrech plátna. 01/ Náměstí Diamond vybrali Jsme pro životní prostředí šetrné pryskyřice, materiály, výroba v souladu DMC mezinárodní standardní barva karty, diamanty pro celkem 447 druhů, může přesně ukázat obraz filtrování barevný vzor, blíže k původní účinek,a náměstí diamantů je barevný, trojrozměrný lesk, oddíl jasné, vynikající textury.Ochrana životního prostředí pryskyřice je vyvrtán s 2,5 mm (9 bod) a 2,3 mm (13 oddíl).Expresivní silou obraz je vynikající, realističtější, trojrozměrný pocit silnější. 02 / Výhodou diamant Naše pryskyřice diamanty brilantní barvy, 447 barvy, a využívání ekologicky šetrné pryskyřice materiál, notoxic a bez chuti zachována po dlouhou dobu, Není snadné slábnout, zajistit, obrázek, estetikou a realistické. 03/ Vysoce Kvalitní Plátno Základní materiály jsou vyrobeny z HD voskované plátno a barvy, z nichž každý odpovídá barva bloku jsou zastoupeny dopis, Příspěvek na vrtání může být přímo vybrán odpovídající vrták barvu a písmeno. Plátno není snadné být poškozen, efektivní vody-důkaz a vlhké důkaz, luxusní, kvalitní, odolné. 04/ Silná přilnavost používáme speciální oleje, lepidla držet, držet síly s diamanty pevněji. 05 / Rigorou Diamantové Řezací Proces, 01. Diamantový řezný proces je pečlivý, perfektní dotek, hladké a jemné, transparentní blikání, vysoký index lomu. 02. Proces řezání unikátní, rozdělíme na 9 oddíl a 13 oddíl, perfektní displej, více zářící.

03. Obraz perfektní, dotyk perfektní, diamond shing, index lomu je vysoká. 01. Pinzeta Z Nerezové Oceli 02. Zelená napůl otevřené Vrtací Desky

03. Vrtáku Úložný Box (2x6)

04. Vrták Kód Sticke

05. Malé Tašky

Pozornost: Vrtáku Úložný Box (2x6) je naše sepcial nástroj, to je výhodné pro změnu diamanty, zatímco vy děláte vaše mistrovská díla. 01. Otevřete svůj pozemek, podívejte se na sestavy, zda všechny díly jsou kompletní nebo ne. 02. Zkontrolujte pryskyřice diamanty barev a odpovídající barevný kód, zajistit, aby všechny diamanty kód jsou kompletní.

03. Otevřít malou část lepicí pásku, dávejte pozor, aby prach ven.

04. Vyberte znak (symbol), najít odpovídající diamanty a dát to do vrtačky desky.

05. Použijte pinzetu, aby vyzvednout odpovídající diamant jemně, pak dal ji na odpovídající pozici pole číslo

06. Dal diamanty do vrtáku úložný box (2x6 ) , nalepit samolepku, napište barvu ne., Změnit další diamanty barvy. 07. Opakujte předchozí kroky, dokud dokončení celý obraz. 08. Spoj by měl být utlačováni a uklizené, žádné praskliny. Můžete dát knihu na přední diamond kreslení, s rukama přitisknuté na knihu.

09. Vyhrnout produktu a směřující ven před par, zabalené s naší válec balíček chránit je bez škrábnutí.

10. Vyfotit na místní rámu trh , používání oblíbených rámu k rámu.

11. Předání hotového výrobku v místnosti, a vychutnat si mistrovské dílo.

12. Pokud se vám líbí naše produkty, vítejte v našem obchodě znovu, budeme mít pěkné slevy pro staré přátele. 01 / Jasně Svítí To diamanty maloval lomu silný diamanty, silný trojrozměrný smysl, jasně zářící, okamžitě rozzáří váš domov. 02/ Jednoduché a snadno se učí plátno pouze diamantový vrták vložit do odpovídajícího umístění, může být jednoduché a snadno se učí, snadné použití, stačí, aby vám jednoduchý. 03 / Šťastná Rodina Čas Vykládané diamanty malování může být mnoho lidí, kreativní, zábavný, ať děti s vytvořením, se může vyvinout inteligenci a zvýšit pocit a zvýšit pocit chlidren. Velikost ≤ 30x40cm Bubble Bag Velikost Balení > 30x40 cm Dárkový Box Balení 1) Tovární Přímý prodej; Nejvyšší kvalita; Kvalita zaručena; Konkurenční ceny, Velké slevy pro velkou objednávku! 2) Všechny výrobky pocházejí z továrny přísné zkoušky podle mezinárodního standardu.

3) Vynikající Design Tým; Rychlé dodávky; Kombinované objednávky; Nejlepší a Včasné Služby.

4) můžete kombinovat všechny položky z našeho obchodu, a dostat je dodáván spolu !! 1) Normálně, budeme loď z položky do 48 hodin, jakmile se dostaneme vaše platební údaje.V zájmu díky za vaše objednávky, budeme pravidelně posílat pěkný dárek pro všechny naše zákazníky. 2) nabízíme tři způsoby dopravy celkem. jsou EMS,DHL a China Post Air Mail . Budeme posílat zásilky k vám jako vaše požadované zásilky prostředky. To je doprava zdarma téměř po celém světě China Post Air Mail.

3) Doba Dodání:

A).kolem 4-10 pracovních dnů UPS//Fedex

B).kolem 6-15 pracovních dnů od EMS

C).kolem 20-40 pracovních dnů china post air letecky,ruské země obvykle potřebují více dní

D). Používáme Fedex/EMS /CPAM v závislosti na vaší lokalitě, a dostanete sledovací číslo v rámci 1-3 dnů po porodu.

E). Nejsme odpovědni za jakékoliv nehody, zpoždění nebo jiné problémy, které jsou odpovědnost z přepravní službu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení