KRÁSA VÝHODY Syntetické Krátké Kinky Afro Šňůrky Ohonu Vysoká Teplota Pony Tail Clip in Vlasy, Prodloužení Listového Vlasy Drdol 1KS

385.96 Kč 146.56 Kč Doručení zdarma

Štítky: cop, jarin afro perverzní kudrnaté, falešné vlasy drdol, drdol, vlasy vysoké ohonu, ocas paruku, gel puff, cop culík, drdol vlasů, nabídka chaotický vlasy drdol.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál Třídy: Vysoká Teplota Vlákna
  • Barva Typ: Ombre
  • Může Být Permed: Ano
  • Značka: BEAUTYPROS
  • Položka: P015,P1818
  • Balení: 1ks/balení
  • Styly: Puff Afro
  • Hmotnost: 60g+-5g,80+-5g
  • Drdol Typu: Kudrnatý Drdol
  • Přílohu: Gumička

FAQ 1.Proč délky není stejný jako popis? Měříme délku vlasů, když vlasy být natažené rovně, vlnité a lokny texturu vlasů bude mnohem kratší, když ve srovnání s rovnými vlasy, dávejte pozor na to, než si koupit, Děkuji! 2.Proč váha není stejný jako popis? Protože náš produkt byl vyroben stroj, to je normální, že bude existovat 5-10g chyba. 3.Proč moje vlasy zamotat? Vlasy by se stal zamotaný v důsledku sucha, oleje a nečistoty build-up, slané vody, a ne česání (široký zub hřeben) vaše vlasy denně. Ujistěte se, že umýt a stav vašich vlasů alespoň jednou týdně, a pokud je to možné, dvakrát týdně by být lepší. Můžete použít hydratační kapky či konzultovat váš stylista pro další návrhy. 4.Mohou být narovnal nebo stočený? Samozřejmě, že jsou vyrobeny ze 100% tepelně odolná vlákna, vlasy mohou být zvlněné nebo narovnat, ale teplota by neměla překročit 160 stupňů. Prosím, laskavě Upozornění: Prosím, nedávejte dolů vlasy po roll to, dokud se vychladnout. Můžete si dát vlasy na vaší straně, nebo něco, co můžete držet kadeře vlasů,tak, že k udržení kudrnaté. 5.Kdy bude moje loď balíček ven poté, co jsem zaplatil za mé objednávky? Tam bude 24 hodin platba ověření čas od Thecomplication.cz, budeme loď zboží do 24-48 hodin po ověření čas. 6.Jak se vypořádat s pachem? Některé klienty může mluvit o zápach při přijímání na vlasy. Vážení, není třeba se starat o to, po, co-mytí a kojící to nějaký čas, zápach zmizí. 7.Proč barva není stejný jako popis? Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

Pokud vaše Objednávka byla úspěšně doručena a budete spokojeni s položkou, prosím, klikněte na tlačítko "Potvrdit Objednávku Přijaté" a nech mě 5-Hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu. vaše pozitivní zpětná vazba je velkým povzbuzením pro mě. jsme vám velké slevy pro vaši příští orderif budete mít jakékoliv problémy,prosím, neváhejte a kontaktujte mě, za prvé ,prosím, nenechávejte špatnou zpětnou vazbu, bude to nemůže být změněn, prosím, kontaktujte nás ,budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl ,prosím, nebojte se,předem Děkuji.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.6 out of 5 (5 votes)

5
Avanticargo 2020-09-24

Satisfied with my purchase

5
Raisa Korsun 2020-10-24

Arrived very quickly. Thanks to the seller. Good texture. Thank you for the gifts it's nice.

5
Sednevag 2020-08-26

So frwzking cute. Nice and soft. I love them. Got this pair for my daughter.

5
Nagash858 2020-09-24

Well received, good communication from the seller. I recommend it. Thank you for the gifts

3
Bartdierkx 2020-11-25

Received

Přidat recenzi

Hodnocení