HAOYUAN.P.W Příslušenství Svazky Plné Práci Původní Odemknout Mainboard základní Deska Pro LG G3 D857 D858 D859 32GB Dual-SIM 32GB

817.67 Kč 703.17 Kč Doručení zdarma

Štítky: krycí sklo, korek, dívka šaty máma, hry žlutou kravatu, vtipná mikina s kapucí sex, h15 led nekonečno, hry dřeva vrták, panenky střední škola, vtipné hee kytaru, skleněný kryt řemenu.

Popis

  • Značka: HAOYUAN.P.W
  • Velikost: For G3
  • Číslo Modelu: Pro LG G3 Dual SIM
  • Kompatibilní Značka: LG

Produkt Úvod( Důležité!!!! )

1. Kompatibilní Fo r LG G3 D857 D859 D858

2. Před cílem, prosím, otevřete svůj mobilní telefon zadní kryt, vyjměte baterii a vzít fotografii pak zašlete na nás, bude nám to pomůže k potvrzení mobilní telefon je verze pro vás.

3. Double potvrdit vaše mobilní verze telefonu, nebo můžete obdržet nesprávné verze základní desky

4.Doporučujeme poslat na profesionální obchod instalovat na základní desky,nejsme odpovědní, f nebo nesprávná montáž.

5.Originální Použitý ,Testovaný na "OK" před odesláním

Obsah balení: 1ks X základní Deska Obrázek:

O Zásilce:

1: Vaše objednávka bude odeslána do 2-3 pracovních dnů poté, co vaše platba potvrzena .

2: Prosím, ujistěte se, že nechat správnou dodací adresu a k dispozici telefonní Číslo pro vaše objednávky , to je velmi důležité pro zásilku Hladké Dodat.

3:jsme loď položky Registru Pozemku.Pokud budete potřebovat další způsob dopravy,pls, neváhejte nás kontaktovat

4: čas potřebný k přijetí vaší objednávky je závislá na 2 faktorech: způsob doručení si vyberete a plnění objednávek období.Vezměte prosím na vědomí, že jsme v našich silách, aby ujistěte se, že obdržíte svou objednávku včas.Níže jsou uvedeny odhadované časové rámce.

O Záruka:

1.Produkty zdroj jsou nejvyšší kvality,takže pokud nejste spokojeni s položky,které jste zakoupili, prosím kontaktujte náš Zákaznický Servis Tým .Jakmile je to možné.Budeme schopni vám pomoci s případnými výnosy a náhrady založené na stavu položky. 2.Pokud zboží, které jste obdrželi, není, jak je popsáno. Prosím, informujte nás prosím a pošlete nám zpět do 3 dnů na vrácení peněz. My vám vrácení peněz do týdne od obdržení vrátit zboží 3. Nabízíme 3 měsíců záruka na všechny naše produkty.Všechny položky musí být vráceny v původním stavu (S naší záruka Razítko,původní balení).Jsme silně poradenství našich zákazníků testování výrobků první před instalací.Návrat bude platný a náhradu zpracovávány POTÉ, co jsme obdrželi vaše položky. Vezměte prosím na vědomí, že následující situace jsou non-vratné: 1).Již instalovány a používány 2).Předměty bez našeho razítko nebo originální balení 3).Položky nejsou naše Poznámka:Zákazník by měl nést náklady na dopravu zboží zpět, a budeme platit za poštovné za opětovné odeslání. JINÉ POLITIKY: Všechny zásilky jsou odesílány do a ze země nebo oblasti, musí proclení.Zákazník je odpovědný za všechny cla a dovozní daně,včetně (ale ne omezené na )vím, dovozní zákony a co do činění s daní,cel a položky záchvaty.Zákazník cla a daně se liší v každé zemi,nejsme zodpovědní za jakékoli cla nebo dovozní daň.

O Zpětnou Vazbu:

1: Pozitivní zpětná vazba je pro nás důležité , pokud se vám uspokojit se o produkt, prosím, dejte nám 5-hvězdičkový zpětnou vazbu .

2: pokud máte nějaký problém, o produktu, nebo na pozemku , prosím, ne otevřený spor nebo opustit Špatné zpětnou vazbu , Prosím, kontaktujte nás první ,Budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl

Kontaktujte nás:

1: můžete nás kontaktovat prostřednictvím Obchodní manažer, když jsme online .

2: můžete nás kontaktovat přes Zprávu, když jsme offline .

3: Pokud máte otázku nebo potřebujete vědět více,nechte nám vzkaz na stránce objednávky , odpovíme vám co nejdříve, když jsme vidět vaši zprávu.

Díky za tvůj čas , doufám, že můžete mít příjemné nakupování v našem obchodě .

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení