Kvalitní, Rychlé Rozmrazování Zásobník Rychle Rozmrazit Zmrazené Maso Ryby Mořské Plody Rychlé Rozmrazování Deska Deska Zásobník Restaurace Kuchyň Gadget Nástroj

463.55 Kč 231.88 Kč Doručení zdarma

Štítky: dlážděná gadgets, gadget, rozmrazování zásobník, hliníkové posuvné desky, pláž slunečník, gadgets pro muže technologie smart, rukojeť fast food, rychlé rozmrazování zásobník, pletené zmrazené, fast food restauraci plakát.

Popis

  • Tvar: Obdélník
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: hliník
  • Místo: Home/Restaurace/Obchod

Produkt úvod: --Stačí dát zmrazené potraviny na tác a to bude tát rychleji než při pokojové teplotě. - Tento produkt lze rozmrazení zmrazených potravin během několika minut; --Rozmrazit kuřecí prsa, steak, vepřové, jehněčí kotlety podle tloušťky potřebuje více času na 30-60 minut; --Rozmrazování menší potraviny, jako jsou hamburgery, párky, krevety a slaninu, je i rychleji; - Nikdy nepoužívejte chemikálie nebo elektřiny. Na rozdíl od mikrovlnné trouby, která vaří nějaké jídlo v procesu odmrazování, zásobník může rozmrazit maso bezpečně a rychle; - Kouzlo odmrazování zásobník vždy udrží v pohodě během používání, bez předehřevu nebo horké vody Popis: Materiál : Hliník Tvar : Čtverec Velikost : S : 23 * 16.5 * 0.2 cm / 9.06 * 6.5 * 0.08 v M : 29.5 * 20.5 * 0.2 cm / 11.61 * 8.07 * 0.08 v L : 35.5 * 20.5 * 0.2 cm / 13.98 * 8.07 * 0.08 Balení obsahuje : 1 ks Odmrazování Zásobník Plech Poznámky: Tento produkt může být použit pouze pro rozmrazování, ne pro řezání zeleniny na prkénku. Odmrazování rychlost odmrazování deska je týkající se oblasti s kontakty na ingredience. Prosím, místo, jídlo jako plochý, jak je to možné na odmrazování talíř. Nepoužívejte peeling s tvrdými předměty, jako jsou ocelové kuličky, aby se zabránilo nosit vrstvy. Nepoužívejte myčku, prosím, používejte neutrální prací prostředek. 1-2cm chyba může existovat vzhledem k ruční měření, prosím, laskavě pochopit. Barvy odchylka se může lišit v důsledku různých nastavení monitoru. Jsme poskytnout vám s nejlepší produkt a služby. Pokud máte nějaký problém, prosím, dejte nám vědět, a my vám vyřešit problém co NEJDŘÍVE. Děkuji moc.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení