3 V 1 Multifunkční Odstraňovač Silikonu Utěsnit Dokončovací Tmel Hladký Malty Škrabkou Kit Tryska Špachtle Plnič Spreader Nástroje

95.72 Kč 79.36 Kč Doručení zdarma

Štítky: tělo výplň, tryska nástroj dremel, composit nástroj, zálivka dlaždice, ford rozmetadlo nástroj, vyplnit tryska, burr nůž, silicon remov, těsnící sada, vyhlazení stěrkou 40.

Popis

  • Typ: Ruční Nářadí Dílů
  • Materiál: Litiny
  • Značka: NEWONE
  • Použití: Domů DIY

Teplé Tipy: Barvy bude zaslána Náhodně, nebudeme přijímat zadané barvy, díky za pochopení.

Podrobnosti:

*100% zbrusu nový a vysoce kvalitní .

*Začněte těsnění a utěsňování úkoly s Silikonové Těsnící Clona .Trysky jsou v různých poloměr, aby vyhovoval vašim těsnění potřeby.

*Těsnicí sada nástrojů je snadno se čistí a opakovaně.Pokud jde o aplikační práci tyto nástroje jsou skvělé, aby dokončil práci.

*Snadné použití - Tam je těsnící lišta na utěsnění trysky, takže si můžete ušetřit spoustu času, přes hladké, tmel, zatímco tmel coming out.Kromě toho může být použit samostatně jako zednickou lžící.

*Jiný rádius - 6.5 R, 10R, 13R tři různé poloměr Trysky Plus splnit vaše potřeby.Může splnit vaše potřeby v těsnící práce při těsnění různých míst a úhlů.

*Speacial Materiál - těsnící tryska je vyrobena z žádné lepkavé speciální materiál.To znamená, že je to snadno se čistí a opakovaně s dlouhou životností.

*Široké Použití - těsnící sada nástrojů, může být široce používány pro kuchyně, koupelny, nádrž, dveře, okna, kuchyně, koupelna, nádrže, jímky společné plnění dokončovací práce.

*Materiál: Silikon + PP

*Barva: náhodně(modré nebo zelené)

*Velikost: Jako Obrázky Show

Obsah Balení:

3 *Silikonové Těsnění Finišer (náhodné barvy)

Poznámka:

1. Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

2. Prosím, dovolte mírné manuální měření odchylka pro data.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (1 votes)

4
Artjuacaballero 2021-01-17

thank you

Přidat recenzi

Hodnocení