MEHOFOTO fotografických pozadí, na jaře malebné Louce květ, stromek, les, pozadí, děti, zázemí pro photo studio

239.84 Kč 139.04 Kč Doručení zdarma

Štítky: závěsy, květiny, louka, letní louka květin, laeacco gradient, luční květiny tapety, foto jaro, pozadí na jaře, pet photography, jarní luční květy, pozadí velikonoční, květinové tisk pozadí.

Popis

  • Číslo Modelu: MEHOFOTO
  • Max Šířka: 300 cm(10 ft)
  • Značka: MOCSICKA
  • Materiál: Vinyl&Polyester
  • Platí: Photo studio,fotografie, fotografování kulis
  • Typ: Sprej Maloval
  • Velikost (mm): Přizpůsobit tak, aby jakékoli velikosti
  • Styl: Svatba,newborn,děti,těhotenství, pozadí
  • Původ: KN(Původu)
  • Balíček: Ano
  • Svatební Fotografie Kulis: děti pozadí
  • Vlastní: jméno,datum,jakékoliv slovo může být změněn
  • Lze prát: Polyester pouze
  • Charakter: dítě,Dítě,strana,Fotograf ,nevěsta a ženich

Výroba obrázku:

~Vítejte v našem obchodě~ Jsme profesionální fotografické pozadí výrobce.

Naše především kulis pro Novorozence,Děti,Dospělé,Rodiny,Svatební Fázi,Narozeniny A Svátek, Strana,Koláč A fotografování Jídla.

Snažíme se poskytovat nejvyšší kvalitu, vynikající služby a neuvěřitelné nejnižší cena pro vás.Pokud máte nějaké otázky

plz, neváhejte convo nás, a my vám rádi odpovíme vám do 24 hodin.

Materiál: Tenký Vinylový Materiál Hmotnost: 120g/náměstí. Maximální šířka: 3 metrů. typ: digitální tisk /Počítače Tisk. Charakteristika: Lehký savý , Non-reflexní , bez kapsy ,bezešvé, Ne v pračce. Být aplikován na: svatební, pro dospělé, děti, dovolenou stranou, komerční práce, inzerát displej atd. Materiál: Polyester Materiál Hmotnost: 160 g/náměstí. Maximální šířka: 3 metrů. typ: digitální tisk /Počítače Tisk. Charakteristika: Lehký savý , Non-reflexní , bez kapsy ,Bezešvé. Výhoda: Použití speciální manipulaci, Omyvatelný, Non blednutí, pomačkání zdarma, Skládací skladování, opakovaně použitelné. Být aplikován na: svatební, pro dospělé, děti, dovolenou stranou, komerční práce, inzerát displej atd.

Q: Jak mohu poslat vám design?(jak mohu přizpůsobit)? A: jakou velikost chcete? Můžete odeslat vlastní informace zde. Náš návrhář bude vykreslování pro vás, pak vám pošlu vykreslování potvrdit. Pokud je vše v pořádku, můžete si objednat tento produkt přímo . Q:Jak mohu upravit pozadí není na prodej? A: můžete odeslat obrázky nebo nápady a velikost, kterou chcete na náš zákaznický servis, a naši designéři se bude snažit navrhnout podobné pozadí pro vás. Q:mohu si vytisknout svůj vlastní obrázek nebo design? A: můžeme vám pomoci vytisknout svůj vlastní obrázek. Je třeba poskytnout vysoce kvalitní tisk souboru k nám.Rozlišení alespoň 300dpi.

Balíček:

Složené v balíčku.

Loď složit, může tam být nějaké mírné vrásky, když si to,ale to je snadno odstranit vrásky:

(1)Roll to pevně, s válci po dobu 3-4 dnů,bude to v pořádku.

(2)Tepla, s železo na zadní položku,pak to bude hladké znovu. Prosím, žehlicí v přední části pozadí, nebo nechat na pozadí, dotkněte se vody, protože to bude zničit pozadí.

Pokud objednávka je více,jsme také loď vrácena.

O Barva:

Vezměte prosím na vědomí, že každý počítač má jinou barvu a rozlišení, tak barvy zobrazené na obrazovce se mohou mírně lišit od skutečných

tisk v závislosti na vašem nastavení. Pozadí, Obchod nemůže nabídnout náhrady náhrady na položky, které mají mírné barevné variace pro tento

důvod, protože to je přirozený proces pro jakékoliv tištěné položky.Udělali jsme v našich silách, aby barva popis jednotlivých pozadí.

Obrázek ukazuje rozdíl mezi webové stránky ukazuje, a skutečných kulis po tisknout

Takže pokud nemůžete přijmout,prosím kupte si s opatrností.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení