Casio hodinky lehké a malé, malé sportovní quartz muži a ženy watch MQ-24-7B2

1 525.04 Kč 533.84 Kč Doručení zdarma

Štítky: ary hodinky, aliang pánské hodinky, muži hodinky akce, pagani hodinky, příležitostné ženy, g shock hodinky, ladi hodinky, casio, muži welet, hodinky casio.

Popis

  • Materiál Pouzdra: Pryskyřice
  • Případ Tloušťka: 7mm
  • Hloubka Vody Odpor: 3Bar
  • Značka: casio
  • Pohyb: QUARTZ
  • Spona Typ: Spony
  • Případě Tvar: KOLO
  • Kapela Typ Materiálu: Pryskyřice
  • Styl: Fashion & Casual
  • Dial Průměr: 33MM
  • Kapela Délka: 15cm
  • Číslo Modelu: MQ-24-7B2

Respektovat zákazníka ahoj:

Všechny položky zakoupit přímo v našem obchodě jsou zbrusu nové a autentické. Bez ohledu na to, zda jsou přinesl, se stěhoval, podlomila nebo 100%, jsou original. Jste vítáni jít do profesní organizace pro testování, jako jsou falešné cenu. Viděli jsme to na mnoho let. V Alibaba, expresní doručení hodinek a hodin je také přední prodejce z Thecomplication.cz. Existuje mnoho členů. Naše produkty jsou oficiální, originální produkty. Prosím, neváhejte si vybrat a koupit. Přeji vám šťastný život, děkuji!

Vážení zákazníci,je mi potěšením, aby služby pro vás.Prosím, přečtěte si obsah před nakupování,je velmi důležité.

1.Objednávka musí být v písemné správnou adresu poštovní kód, což je, aby zajistily, že váš balíček je velmi důležité informace. Pokud nezadáte správný zip codeit povede, aby váš balíček nemůže být doručena,budeme nenese žádnou odpovědnost.

2. Pořadí informace musí být napsány správně celé jméno příjemce, adresa musí být přesně zapsány do budovy nebo číslo domu, adresa je zajistit přesnost dodání klíčových odkazy. Ujistěte se, že psát zkratka pro jméno příjemce. Pokud nákup nesledoval shop informovat správné informace,budeme nenese žádnou odpovědnost.

3. Jsme v souladu se zákony odesílatele a celní politiky země určení.

4. Ukážeme ceny zboží na naší stránce, a také budeme používat kupony a podílet se na činnosti platformy a jiné propagační metody. Naši Prodejnu sledovat všechny zakoupené značka, původní, autentický, takže prodejní cena je v souladu s požadavky výrobce nemusí snížit ceny nebo prémie. Prosím, neplatí pro zákazníky v obchodě cena, koncesí a ostatních forem prodeje. Děkuji vám za vaše pochopení a spolupráci.Nejlepší přání pro vás.

Ruský Řád Prohlášení:

Protože ruské poštovní úpravy politiky, kupující musí vyplnit příjemce je plné jméno pro normální vyzvednutí, kupující, než prodávající poslal zprávu, obchod, zákaznický servis personál, nebo na vědomí, aby informace, které potvrzují, plné jméno příjemce, plný název chyby způsobené nákup v Rusku nemůže přijímat expresní pošty, prodávající nenese žádnou příslušnou odpovědnost. Děkuji vám za vaši podporu a pochopení, Děkuji!

Od 7. prosince 2017, ruské celní požadavky, že kupující je CÍN ( individuální číslo ) by mělo být uvedeno v Internetu v Rusku.Pokud DIČ není uveden na poštovní zásilky, zásilka bude vrácena odesílateli. Post office vyžaduje, aby ruský kupující poskytnout individuální číslo (DIČ) v Rusku. Proto, když uděláte objednávku, musíte být jisti, vyplnit, nebo poznámka: podrobnosti o jednotlivé číslo (DIČ). (Například: CÍN 5012 **** 8237)Tak, že váš balíček může uspět v celním odbavení a distribuci po celé poště!

O Platbu

Platba musí být dokončena do 3 dnů od objednání zajistit, že dostanete vysoce kvalitní hodinky co nejdříve.

Pokud jste schopni platit ihned poté, co je objednávka zaregistrována, prosím, počkejte chvíli a zkuste to znovu. Platba musí být dokončena do 3 dnů.

O Zásilce

mezinárodní doručení. (S výjimkou některých zemí a APO / FPO)

Položky budou odeslány jako přijaté platby (kromě víkendů a svátků)

Jsme loď tím, že Thecomplication.cz Dopravu a paket, China Post doprava poskytovatele Přepravních Balíkových po celém světě, v závislosti na poštovní úřad je mimo sezónu a v sezóně. Od teď budeme používat Alibaba rychle prodat prostřednictvím platformy Doručení: Expresní přepravy. Thecomplication.cz Dopravu poskytuje balíčky z Číny do zbytku světa, a budeme pracovat s hlavní poskytovatelé logistických služeb, jako je Singapur Post, OMNIVA-Estonsko Post, Correos, Posti Finland, SPSR, DHL

co je Thecomplication.cz Dopravu?

obvykle trvá 7 až 45 pracovních dnů po celém světě, v závislosti na vaší cílové destinaci. Předpokládaný čas doručení

1. Běloruské Federace: 8 až 25 pracovních dnů.

2.Za druhé, Spojené Království: 15-29 pracovních dnů.

3. Španělsko: 10-25 pracovních dnů.

4.Brazílie: 20-40 pracovních dnů.

5.Spojené Státy: 7-20 pracovních dnů.

6. Austrálie Irsko: 18-25 pracovních dnů.

7. Ostatní země: ne více než 10-45 pracovních dnů.

Návrat A Vrácení Peněz

pokud balíček není obdržela, nebo se vrátil, plnou náhradu

Naše výrobky jsou autorizovaní prodejci na Thecomplication.cz. Zaměřujeme se na každou část každé hodinky jsou jemné a trvanlivé. Zavázali jsme se k poskytování vysoce kvalitní hodinky a nejlepší služby pro všechny naše zákazníky .

Prosím, kontaktujte náš Zákaznický Servis Manager před návratem nepoužívejte vrácené položky.

Kupující je odpovědný za všechny poplatky za dopravu.

Vadné položky mohou být vráceny v průběhu období s původním obalu.

O Záruku

Budeme důkladně otestovat a pečlivě zabalit a poslat sledovací číslo.

Všechny položky jsou zbrusu nové a projít kontrolou kvality.

Všechny položky jsou v dobrém stavu před tím, než jsou odeslány.

aby bylo zajištěno, že nové zboží a dopravu v dobrém stavu.

Pokud je položka obdrželi, je vadné, kontaktujte nás, prosím, e-mail a stručně popsat škody s obrázkem nebo vedio. Prosím, odpovědět do 2 dnů po obdržení případné škody. Nicméně, nebudeme akceptovat náhradu škody za použití nebo poškození jakéhokoli zboží.

Umožňují menší barevný rozdíl vzhledem k fotoaparátu nebo životní prostředí. Vás budeme informovat do 2 pracovních dnů od obdržení. Náhradu pouze tehdy, pokud výměna není k dispozici.

O Zpětnou Vazbu

Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás přes Thecomplication.cz.

Vaše spokojenost je naše jediná snaha, vaše zpětná vazba je pro nás podstatné. Nechat 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.33 out of 5 (3 votes)

5
Timberwolf9591 2020-12-25

The watch really liked came in the original Casio packaging very easy I like and quite quickly Thanks seller

4
Valeriy Makarov526 2020-12-04

Product Description

1
Freedombull95 2020-11-30

No order came. He didn't write anything. I do not advise!

Přidat recenzi

Hodnocení