Magnetické Levitace Solární Motor Model Kreativní Maglev Přívěsek Ventilátor List Vědy Dar Mendocino Motor Vzdělávací Model

641.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: pro levitace, sr2ez, globe levitace, stirlingův motor kovový motor, velké magnetické levitace, mendocino motor, magnetické levitace plante, generátor maglev, duracell solární generátor, magnetické levitational modul.

Popis

modname=ckeditor

Parametry Výrobku:

Celková hmotnost: 289 g

Revoluce: 300-1500 ot/MIN

Celková velikost :130*76*75 mm

Materiál: akryl, silný magnet, solární panel, čistě měděné smaltované dráty

Upozornění:

Produkt potřeb (sluneční záření, vana tyran zářivka, wolframové lampy, reflektory) a další high-power světelný zdroj záření, jako jsou zářivky, úsporné lampy, led lampy jsou dost řídit tento produkt!

Silný magnet je křehký, nenechte silný magnet zdarma adsorpce, silný náraz může poškodit magnet.

Akrylové snadno brousit, než továrna je pokryta film doručení, prosím, péče a podrobnosti o stránce, není totéž, odtrhněte fólii a podrobnosti stránky je stejná.

Akrylové alias plexisklo, je druh plastu, prosím, nedávejte výrobek v autě nebo vysokou teplotou, způsobí, akryl deformace a poškození produktu.Zároveň nespadají akryl, akrylové způsobí poškození.

\

Pevné končí fixní držák magnet, vhodná pozice, tak dlouho, jak je analýza na magnetické pole generované pojistný kroužek na obou koncích magnetu, může vědět, a jsou opatřeny magnety ve svislém směru, ve skutečnosti, v podobné mísy magnetické pole, jsou opatřeny magnety bude klouzat do středu mísy, také je uprostřed držák na obou koncích magnet, podporované směrem nahoru.Ale to je jen stabilní suspenze být vyvýšen je nemožné, dokonce i trochu, ztratí rovnováhu, pak budeme mít na obou koncích ložiska magnet držák, uprostřed magnetu, lehce ven, pohybující se trochu, podle analýzy napětí magnetu je další síla, síla, přejděte na směru pohybu, takže tip na podporu, a vnější rušení, může být spoléhat na podporu místních tření k vyrovnání, že inteligentní, pokud je správně nastaven, tření bude nepatrný.

Princip rotace

V horní části závěsu, potřebujeme tři věci na práci: solární články, smaltované cívky, a rubidium železné bór magnety

Když šest solární buňky jsou sloučeny do šestiúhelníkového tvaru a tváří v tvář, pozitivní je připojen k záporné straně druhé straně.

Tato sada solární články s automatickou reverzní funkcí je připojen k cívce. Během provozu, solární buňky, které pozitivní práce jsou vždy v dobře osvětlené pozici, generování velké množství proudu. Ty, které se zápornou práci jsou vždy na temné straně, vytváří malé množství proudu, tak že rotor může pokračovat v pohybu v jednom směru

Jaký druh světla??

(1) nejlepší zdroj světla potřebujeme, je silným slunečním zářením. Můžete nás vzít ven, nebo dát nám u otevřeného okna na slunečný den.

(2) můžeme také otáčet pod high-power světla, jako jsou lázně bar světla, dekorativní svítidla, atd. (pro bezpečnostní opatření, prosím odkázat na produkt)

Zobrazení Výrobku:

Na rozdíl od jiných solárních produktů, tenhle má hodně změnil vzhled a přidal ventilátor čepel na konci, což výrazně zlepšuje estetický dojem z produktu

'

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení