KKF Hrnek Moka Smart Káva Pohárek Přenosné Lehké Vakuové Láhve OLED Dotykový Displej Termosky z Nerezové Oceli Káva Pohár

1 026.12 Kč 872.27 Kč Doručení zdarma

Štítky: hrnek na kávu xiaomi, široká smart screen, sr2ez, káva xiaomi, hrnky unikátní, hrnek jít, šálek kávy nosit, inteligentní velké termosky, chytrý hrnek stojí, hakko oled.

Popis

  • Číslo Modelu: KKF Hrnek Moka Smart Káva Pohárek
  • Kontrolní Kanály: 2 Kanály
  • Certifikace: NIC
  • Max Rychlost: vakuová láhev
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: VH
  • Stupnice: 1
  • Stav Sestavy: Ready-to-Go
  • Gyro: Dotykový Displej Chytrý Hrnek

KKF Hrnek Moka Smart Káva Pohárek Přenosné Lehké Vakuové Láhve OLED Dotykový Displej Termosky z Nerezové Oceli Káva Pohár

Vezměte prosím na vědomí níže dříve, než si místo pořadí: vezměte Prosím na vědomí, tato položka je Xiaomi ekologické řetězce produkty, tak zde není žádný LOGO Xiaomi na to!!Vezměte prosím na vědomí, že dříve, než si místo pořadí!!!Díky za pochopení!Popis 1. Tento přenosný a lehký termosky šálek nabízí vlažný nebo osvěžující nápoj.Ty intelligentized použití-metoda dělá váš život jednodušší a pohodlnější. 2. Není to jen dárek pro rodinu, přátele, nebo kolegu, je to komplexní zážitek pro ně.Specifikace: 1. Vyrobeny z nerezové oceli, PP a PC 2. Inteligentní, smysl pro teplotu vody s citlivé čidlo teploty 3. Úspory energie OLED displej, snadné poznat teplota vody, vám dává teplý společník 4. Napájení: 1 * CR2032 knoflíková baterie (Vyměnitelná) 5. Rafinované, vakuové technologie, udržuje vodu teplou nebo studenou pro více než 6 hodin Funkce: 1. Světlo Inteligentní Aplikace: Teplota Vody OLED Displej, Čas Metr a Mini Hry. 2. Ergonomický Design: otočný kryt a pít svou oblíbenou kávu všude, kde chcete. 3. Tepelná Izolace: To vám dává teplo v zimě a dává vám chlad v létě. (Nad 42 stupňů Celsia za 6 hodin, Pod 10 stupňů Celsia po dobu 5 hodin). 4. Vynikající Vzhled: I ženy s menší rukou velikost lze snadno a pohodlně zvednout ruce. 5. S Extensible Příslušenství: jemné síto brewer, je materiál, který je velmi snadno se čistí a mohou být znovu použity na dlouhou dobu.

MOKA SMART KÁVA POHÁREK

Jemné pletivo brewer | OLED displej| Ergonomický design| Silikonový pásek

JEMNÉ PLETIVO BREWER

200-ok (0.074 mm v průměru), potravinářské brewer je možné za kávu moci být jemně filtrované.Materiál je proti skvrny od kávy, který dělá to velmi snadné lo čisté a mohou být použity pro dlouhou dobu.

Pour-over Americano Studený Vařit Kávu

180 Stupňů Double Helix Křivka /Výhled na Šálek /Eliptické části poháru tělo

Elegantní gesto, pohodlné uchopení Šálku průměr ráfku:75 mm(vnější kruh)Cup dolní průměr:68mm(vnitřní kruh) Makro osu:68mm,Makro osu:68mm

Double z nerezové oceli vakuové cup

> 42°C Horké Nad 42°C po dobu 6 hodin

PODROBNOSTI

POPRUH Měkké silikonové lano, komfortní pocit.

Tlumení rotující pohár cap /Šálek ústa

Podpora jedné ruce, určené speciálně pro doprovázející.Spínač tlumení design je efektivní, aby se zabránilo falešné otevření.Zapnout nebo vypnout, a můžete slyšet Tlumení, otáčení cup cap Podpora jedné ruce, speciálně určeno pro doprovázející.Spínač tlumení design je efektivní, aby se zabránilo false otevření.Zapnutí nebo vypnutí, a vy můžete slyšet mírné klepněte na tlačítko zvuk./ Speciálně navržen ve tvaru rtů pohár s rty perfektní fit.Při pití, měkké jako Šálek ústa Speciálně navržen ve tvaru rtů šálek s rty perfektní fit.Při pití, měkké jako polibek, chuť každé sousto štěstí.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Robin 1912 2020-12-19

Delivery was super fast, received in 20 days even forecast for 90 days. And the product is very cool, everything works very well, beautiful.

Přidat recenzi

Hodnocení