5ks 5 Flétny Tesařské Zahloubením Vrtáku Sada 1/4" Šestihranná Stopka HSS Pro Dřevěné Fošny Plast, Měkké Kovy Nástroj

173.08 Kč 135.06 Kč Doručení zdarma

Štítky: záhlubníku, vrták kov, kapela dřevo jig, zahloubení, trochu vrtat, tesařské nástroje, forstner nastavit, vinyl dřevo, 25mm vrták, 45 stupňů náměstí.

Popis

  • Značka: Aleekit
  • Typ: Twist Vrtáku
  • Materiál: Vysoce Uhlíkové Oceli
  • Délka: As
  • Číslo Modelu: vrták
  • Použití: Kovové Vrtání
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

5ks 5 Flétny Tesařské Zahloubením Vrtáku Sada 1/4" Šestihranná Stopka HSS Specifikace Položky:

Funkce :

Titanum coated HHS - Zahloubení vrták je vyroben tepelně ošetřeny a temperované titanum coated vysokorychlostní oceli pro velký řezný výkon a trvanlivé.Mezitím ve srovnání s běžnou vrtačku přesnost více vysoká.

Self-centrování - zahloubení vrták self-výchozí bod a pět-skládaný design eliminuje chvění a vibrace pro plynulý provoz, aby se čistý, přesný a bez otřepů řezné rány.

Uživatelsky přívětivý - Standardní 1/4 palcový šestihranný dříku je rychlá změna kompatibilní a má nastavitelný pult rukáv hloubka s L-klíč, pro vyprázdnění hlavy šroubů nebo hlouběji do krytu s odpovídajícími konektory.

Rychlé odstraňování třísek - Rychlejší vypouštění piliny, budete mít krásný hladký povrch na jakýkoliv typ tvrdé, měkké dřevo nebo hliník

Víceúčelový - Zahloubení vrták v pro dřevěná prkna, plast, měkké kovy, dřevovláknité, dřevotřískové desky, překližky, alumiumn desky atd.

Upozornění:

1. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory nebo barva reflecton v monitoru, osvětlení,pozadí atd, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

2. Prosím, dovolte 1-5mm chyba vzhledem k ruční měření.

Specifikace :

Velikost:

#5- 66*6.35*2mm

#6- 56*6.35*2.3 mm

#8- 60*6.35*2.8 mm

#10- 66*6.35*3mm

#12- 69*6.35*3.5 mm

Dřevoobráběcí zkosení: High speed steel

Vrták povrchová úprava: Titan potažené

Dříku funkce: 1/4 šestihranná stopka

Vhodné pro: Měkké kovové, izolační desky, dřevěné fošny, plast, měkké kovy, dřevovláknité, dřevotřískové desky, překližky, alumiumn desky atd.

Balení obsahuje:

1 x #5 Zahloubení Vrták

1 x #6 Zahloubení Vrták

1 x #8 Zahloubení Vrták

1 x #10 Zahloubení Vrták

1 x #12 Zahloubením Vrtací Bit

1 x L-klíče Balíček Zahrnuje:

1 x #5 Zahloubení Vrták

1 x #6 Zahloubení Vrták

1 x #8 Zahloubení Vrták

1 x #10 Zahloubení Vrták

1 x #12 Zahloubením Vrtací Bit

1 x L-klíče

1,O Doprava: Po objednání výrobku, budeme loď váš nákup během 3-4 dnů.Pokud máte speciální požadavky,prosím, zanechte nám zprávu nebo nás kontaktujte přímo. 2,O Vrácení peněz: Pokud je zboží poškozeno při přepravě, můžete se vrátit to do 7 dnů.Při žádosti o vrácení peněz musí kupující získat potvrzení od prodávajícího. 3,O, Velkoobchod a Dropshipping: Pro velkoobchod, nabízíme slevu nebo zdarma expresní přepravy, které trvá jen 3-8 dní, aby se dospělo.Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli. 4,Jak mohu sledovat můj pozemek?: Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče, otevřít) 5,Co mám dělat, když nákup ochranu, čas se krátí?: Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit.Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení