Radiační ochrana sportovní typ vedení brýle Mohou být použity s krátkozrakost brýle jaderného záření ochranný vést brýle

1 764.00 Kč Doručení zdarma

Štítky: dozimetr geiger, geiger senzor, mona lisa print, vz brýle, brýle překrývají, černá holka klobouk, geiger, radiolog, radiolog, ga brýle.

Popis

  • Použitelné stránky: Nemocnice, Továrny, Ústní, klinika, laboratoře
  • Hmotnost Produktu: 0,25 kg
  • Vést rovnocenný: 0.5 mmpb nebo 0.75 mmpb
  • Typ Produktu: X-ray ochranné vedení brýle
  • Velikost: Free size
  • Číslo Modelu: HC17
  • Materiál Čočky: Vedení skla
  • Funkce: Radiační ochrana
  • Původ: KN(Původu)

HC17 X-ray ochranné vedení brýle

Tento výrobek prošel certifikace systému jakosti ISO9001, EU CE certifikace a PDA certifikace, prostřednictvím Ministerstva Zdravotnictví Radiační Ochrana Zařízení Ochrana Kvality Monitorovacího Centra certifikace a testování, zajištění kvality, tovární přímý prodej, vítejte na objednávku. Vlastnosti olova brýle: Boční ochranné typu vedení na přední straně a po stranách brýle hrál plný rozsah ochrana umožňuje pracovat lépe chránit vaše oči. Hlavní surovinou x-ray ochranné vedení brýle jsou vyrobeny z olovnatého skla záření. Tak to váží relativní váhu než obyčejné brýle s x-paprsky a gama-ray stínění účinek. 1. Sportovní typ, přední a boční ochrana, lehké, jednoduché, krásné štědré 2. Tam krátkozrakost typ, dalekozrakost typ mír, světlo typ 3. Vysoce transparentní vést zasklení 4. Nemají vliv na vidění, lehké a pohodlné, tvrdé a odolné, vhodné pro obyčejné používání ochranné brýle : 1, volba ochranné brýle k použití výrobku inspekce inspekce kvalifikované produkty; 2, šířka a velikost ochranné brýle, aby se vešly na obličej uživatele; 3, Čočky nosit hrubý, poškození rámu, bude mít vliv na provozovatele vize, by měl být okamžitě nahrazen; 4, ochranné Brýle k použití, aby se zabránilo přenosu onemocnění oka; 5, Svářečské brýle, filtr a ochranný film nutné k provozu podle potřeby vybrat a nahradit; 6, zabránit těžkých podzim silným tlakem, aby se zabránilo tření čočky a masku tvrdé předměty. [POZNÁMKA]: 1, Mohou být uvedeny v krátkozrakosti výše; 2, 0.5 mmPb nebo 0.75 mmpb dva vést ekvivalenty jsou k dispozici pro uživatele, aby si vybrat; 3, Balení: brýle.

CE certifikát: CE certifikát pro vstup do zemí EU trh"pass", naše společnost radiační ochrany oblečení a doplňky byly prodány zámořských zemí.

Systému jakosti ISO9001 osvědčení: ISO9001 standard je Mezinárodní Organizace pro Normalizaci (ISO) v roce 1987 vydal do světa na společné řízení kvality a quality assurance na řadu norem, všechny certifikované podniky, v systému řízení integrace dosáhla mezinárodní standard, což znamená, že podniky mohou i nadále poskytovat zákazníkům stabilní a uspokojivé produkty.

FDA certifikace: FDA management zdravotnických zařízení se provádí přes Centrum pro Zařízení a Radiologické Zdraví(CDRH), který dohlíží na výrobu, balení a distribuci zdravotnických prostředků v souladu se zákonem. Rozsah zdravotnických prostředků se pohybuje od lékařské rukavice pro kardiostimulátory, to vše pod dohledem FDA. Podle lékařské použití a možné škody na lidské tělo, FDA klasifikuje zdravotnických prostředků do kategorií I, II, a III. Další kategorií jsou pod dohledem. Pokud výrobek je nový vynález, který neexistuje na trh, FDA vyžaduje, aby výrobci provádět důsledné lidské experimenty s přesvědčivé lékařské a statistické důkazy k prokázání účinnosti a bezpečnosti produktu. Inspekční Zpráva: 1. Ústav radiační medicíny, Čínská Shandong Akademie lékařské vědy inspekční zprávy. [POZNÁMKA]: Při nákupu záření ochranné oděvy, ujistěte se, podívejte se na výrobky s inspekční zprávy. Zkušební protokol vyžaduje, aby všechny parametry výrobku, musí být v souladu s příslušnými předpisy státu. Zdravotnické Zařízení Osvědčení o Podání přihlášky: Lékařské Zařízení, Osvědčení o Podání přihlášky je nutné předložit lékařské záření ochranné oděvy a příslušenství, Pokud výrobce nemá zdravotnické zařízení, osvědčení o podání přihlášky, není způsobilý pro výrobu nebo výrobek není uznána. Platba: přijímáme všechny platební metody, které uvedeny podle Thecomplication.cz Zpětné vazby: ● Většina pozemků bude dodáno přes Thecomplication.cz oficiální a EMS způsob dopravy. ● Nejsme odpovědni za čas dodání. Obvykle trvá 10-25 pracovních dní, aby NÁM zemích EU; 20-60 dní pro zbytek světa. ● Všechny položky budou odeslány do 1-5 dnů po zaplacení proces je dokončen. ● Pro daně, záleží na celních předpisů v zemi určení. Pokud máte speciální požadavky, prosím, zanechte zprávy, když umístíte objednávku. ● Pokud nechcete dostávat váš pozemek po 45 dnů, prosím, kontaktujte nás a my vám zkontrolujte, zda se náš zástupce. Pokud nechcete dostávat po 60(Brazílie-90) dnů, budeme vydávat náhrady. O prázdné parcely: nikdy Bychom nemohli poslat prázdný balík na naši kupující, ani by jsme poslat balík s jinými objekty. Prosím, otevřete pozemek v příspěvku officerrsquos přítomnost. Pokud zásilka poškozená nebo prázdná(odcizení), prosím, tvrzení, žádost papír z pošty s jejich razítkem. Open-balíček video je také užitečné pro vás, jak vyřešit problém. Doprava: 1. Vaše Zpětná vazba je opravdu pro nás důležité, věnujte prosím několik sekund opustit velkou zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, děkuji moc !! 2. Nabízíme vždy nejnižší cenu za nejlepší zboží a služby pro vás. 3. Prosím, kontaktujte nás přes Thecomplication.cz nebo E-mailu před odjezdem neutrální(3 hvězdičky) nebo negativní(1-2 hvězdičky) zpětnou vazbu.Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém a nechat vám šťastný nákupní nálada zde. Děkuji!!! Pokud potřebujete více možností, klikněte na uložit odkaz níže: https://Thecomplication.cz/store/1762399

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení