Kong&Li Kukuřice Dlouhé Vlnité Ohonu, prodlužování Vlasů Syntetické Wrap na Klip Vlasy Ohonu Rozšíření Hnědé ohonu Blond Fack Vlasy

132.63 Kč 92.84 Kč Doručení zdarma

Štítky: vlasy lidské ohonu, cop, můj littl poni hračka, cop allrun vlasy, culík pony o vlasy, 96v baterie auto, donkey kong, draci ocas, vlasy kanekalon, prodloužení vlasů clip lidské vlasy folte.

Popis

  • Textura: Kinky Kudrnaté
  • Položky za Balení: 1 Kus Pouze
  • Přílohu: Clip-In
  • Může Být Permed: No
  • Původ: KN(Původu)
  • Jednotka Hmotnosti: 100g/kus
  • Materiál Třídy: kanekalon
  • Značka: Kong&Li
  • Barva Typ: Piano Barva

Za účelem snížení zamotat, doporučujeme sprej kondicionér na vlasy, než budete nosit. Protože syntetické vlákno nemá žádné zásoby živin ve srovnání s vaše vlastní vlasy. ❧Cop nemusí být tak nadýchané poté odstraněny ze sáčku, takže shake it pečlivě, nebo přidat trochu vody by to být užitečné pro to. ❧To trvá jen několik sekund, aby si dlouhý a tlustý ohon jako kouzlo. Klip v ohonu může být umyté a řezat. Pohodlné dost nosit v každodenním životě a nebude poškodit vaše vlastní vlasy. ❧Nejlepší příze, která je podobná s přírodními vlasy styl. To vypadá přirozeně jako vaše vlastní vlasy a cítí hedvábná a měkká. Ideální pro přidání plnost a délku. ❧To trvá jen několik sekund, aby si dlouhý a tlustý ohon jako kouzlo. Klip v ohonu může být umyté a řezat. Pohodlné dost nosit v každodenním životě a nebude poškodit vaše vlastní vlasy. ✿Teplé Tip: 1. Aby se zabránilo klip v ohonu vlákno dostat zamotaný, laskavě se můžete dostat spreji a dát nějaký kondicionér, a pak naplňte ji vodou. Sprej na vlasy rozšíření. To umožní, aby vlasy rozšíření velmi suché a zabránit zamotání do určité míry. 2. Barva se může mírně lišit, což závisí na váš osobní počítač nebo mobil nastavení monitoru. 3. Zatím není naznačují, blow-dry, curl, barviva nebo nosit, když spí. Specifikace produktu Materiál: 100% Tepelně Odolné Vlákno Čistá Hmotnost: přibl. 100g Vlasy Délka: přibl. 22inches Vlasy Styl: kudrnaté ohon vlasů kus Ohonu prodlužování Vlasů Typ: Kukuřice Vlna, Jak se vypořádat s tangle? 1. Umýt vlasy ohonu rozšíření v horké vodě s trochou šamponu, pomáhá jim svěží. 2. Můžete hřeben je s pádlo kartáč a vzduchu-suché, tak to by bylo nové. 3. Pokud to stát trochu krepaté, můžete přidat velikosti hrášku množství oleje a, který pomáhá postarat se o některé z krepatění. Nejlepší Služby ❤Pošlete nám fotky vašich vlasů s popisem a budeme psát zpět k vám s nejlepší barva je návrh. ❤Pokud nejste spokojeni s naší ohonu prodlužování vlasů, prosím, kontaktujte nás kdykoliv. Budeme vyřešit váš problém okamžitě.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (4 votes)

5
Group815 2021-01-16

5
Volodia2121 2021-01-18

5
Lisasantos47 2021-01-16

5
Viktorlo234 2021-01-16

Přidat recenzi

Hodnocení