SOISOU Jedno Rameno dámská Podprsenka Sexy Sportovní Podprsenka Top Dámské Vysokou Pružnost Odnímatelné Hrudníku Pad Dámské spodní Prádlo Crop Top

584.68 Kč 350.81 Kč Doručení zdarma

Štítky: jeden rukávů top, holka bez podprsenky sexy, criss cross crop top, podprsenka top, podprsence sport, podprsenka sexy jedlé, crop top ženy, dlouhý základní trénink topy ženy, grafické yoga crop top, podprsenka sport.

Popis

  • Materiál: Nylon+Spandex
  • Číslo Modelu: Jedno rameno sportovní podprsenka
  • Značka: SOISOU
  • Sportovní Typ: Fitness
  • Původ: KN(Původu)
  • Funkce: Prodyšné
  • Typ Closure: NIC

Název produktu: Jedno rameno sexy dámy sportovní podprsenka.

Produkt materiál: 90% nylon + 10% spandex.

Vlastnosti produktu: jedno rameno, vysoká pružnost, sexy, prodyšné a pohodlné, odnímatelné hrudníku pad.

Pohár referenční tabulka

TIPY:Tento produkt jsou velmi elastické, nebojte se, prosím, buďte ujištěni, vybrat si velikost, která vám vyhovuje.

Pokud máte speciální potřeby, nebo nejste si jisti, která velikost vám vyhovuje, prosím, obraťte na náš zákaznický servis.

TIPY:výše uvedená data byla měřena, kdy byl produkt dlažba. Údaje ručně

měří, a tam bude chyba 1~ 3 cm. Prosím pochopit.

Platba: Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na Thecomplication.cz, jako Alipay,PayPal,Kreditní Karty,Real-time Bankovní Převody,Offline Platby (Bankovní Převody a Western Union).Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.Chránit vaše zájmy,vaše platba bude dočasně v držení Alibaba,a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni. Doprava: Naše výrobky jsou velmi adekvátní,prosím, buďte ujištěni, nákup,budeme neprodleně odesláno. 1.Protože Politiky,prosím, dejte nám vaše celé jméno, pokud jste Rusku.Děkuji vám za vaši spolupráci. 2.Položky budou odeslány do 1-5 pracovních dnů od obdržení platby. 3.Pokud transakce je v Hong Kongu a Číně státní svátek,doba řešení by bylo odloženo.Prosím pochopit. 4.Pokud jste stále neobdrželi zboží do 45 dnů, prosím, kontaktujte nás včas, jsme vám uspokojivé řešení, prosím, buďte ujištěni, že vaše zájmy budou plně chráněna, děkuji. Návrat Politiky: je-Li položka je vada, když jste jej obdrželi, nebo nejste spokojeni s tím,prosím, vrátit to do 5 pracovních dnů na výměnu nebo vrácení peněz.Ale položky, musí být zpátky v továrně stavu.Prosím, kontaktujte nás předem a zkontrolovat zpáteční adresu, než se vrátíte. Zpětná vazba: jste Doufal, že nám může dát dobrou zpětnou vazbu!Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání. Upřímně zveme vás na dovolené Pozitivní zpětnou Vazbu a 5-star Podrobné Prodávající Hodnocení pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.To bude jen trvat 1 minutu.Děkuji vám za vaši podporu!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení