Japonsko Rukavice MAJITEL Rybářské Rukavice Breathabl Anti-slip Opotřebení-Odolné Sportovní Rukavice Pro Zimní Rybaření Majitel Plastové Tkaniny

234.54 Kč 211.10 Kč Doručení zdarma

Štítky: rybářské kleště pesca, déšť nosit, láska pesca, háček, háček majitel, camo rukavice, ryby rukavice, rybářské oblečení drifing, buzzbait, široké linky.

Popis

  • Typ: Tři Prst Řez
  • Pohlaví: MUŽI
  • Číslo Modelu: Rybářské Rukavice
  • Původ: KN(Původu)
  • Funkce: Anti-Slip

Simultánní zápis v Japonsku.Rukavice materiál: prodyšný mesh, Rukavice, dlaň materiál: plast, non-skluzu tkanina

O doprava: 1. Budeme posílat zboží do 1-7 dnů po zaplacení. 2. Obvykle položky přepravní potřeby 7-35 dní, ale v každé zemi jsou různé . 3.Nemůžeme kontrolovat, jestli na poště zpoždění.Buďte trpěliví a budeme mít kontakt s vámi a pošta.Tohle je referenční doba dodání. 4.Pokud je zboží ztrátě, zašleme vám další zdarma. 5. Pokud se nechcete dostat položky, jakmile je to možné , prosím, kontaktujte nás platit další náklad ,můžeme vám nabídnout následující rychlejší a levnější.O zpětnou vazbu: 1.Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše Podnikání je vývoj,Takže prosím, nechte zpětnou Vazbu 5 Hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty,Díky moc. 2.Nenechávejte Negativní zpětnou Vazbu, aniž by požádal nás o pomoc,prosím, neváhejte a Kontaktujte nás první, pokud máte nějaký problém.Zpětná vazba je náš život,před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu,prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení,Budeme odpovědět na všechny zprávy tak rychle, jak je to možné,předem Děkuji za vaši trpělivost.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Markanthonybanares 2021-01-19

Superb quality, quick delivery, perfect fit. Ideal for my requirements. Many thanks.

Přidat recenzi

Hodnocení