Burnt Orange Družička Šaty Jedno Rameno Přehodil Šaty Dlouhé Družička Šaty S Split

2 785.03 Kč Doručení zdarma

Štítky: lolita uniformu, plechové šaty, spálené oranžové látky, služka oblečení, družička šaty dlouhé, družička oranžová, překrytí šaty dlouhé, družička šaty, dospělý družička šaty, iro šaty.

Popis

  • Číslo Modelu: 000
  • Pas: Přírodní
  • Silueta: Vysoká/Nízká
  • Módní Prvek: Jednoduché
  • Typ Položky: Družička Šaty
  • Značka: crystal jiang
  • Šaty Délka: Podlahy-Délka
  • Rukáv Styl: Jedno Rameno
  • Skutečné Obrázky: No
  • Výstřih: kopeček
  • Dekorace: Složence
  • Délka rukávu(cm): Bez rukávů
  • Vestavěný Podprsenku: Ano
  • Tkanina Typ: JERSEY

Teplé Tipy

1 barva model obrázek je pouze pro referenční účely, prosím, vyberte barvu a velikost opatrně z našeho vzorníku.

2. nechat zprávu v následující podmínku: chci na zakázku, velikost a barvu; řekněte nám přesné datum potřebujete šaty, mají jiné nároky na šaty podrobnosti

3.Důrazně doporučujeme, aby jste vaše měření profesionální před nákupem jakékoliv šaty on-line.Prosím, postupujte podle měření instrukce a měření sami pečlivě.

4.nemůžeme si šaty, stejné jako na obrázku, prosím, pochopit, protože to není náš design, ale budeme se snažit v našich silách nabídnout každému klientovi nejvyšší kvality.

5.platba je pouze za šaty .

6.Vzhledem k proporcí těla je pro každého jiná ,standardní velikost, nemusí vám sedí perfektně ( i na zakázku), prosím pochopit.Ale, nebojte se, můžete najít na míru upravit.

můžete si objednat šaty v jakékoliv velikosti

coustom vyrobeny velikost , prosím, dejte nám měření

Šaty Velikost Grafu

Plus Velikost Šaty Velikost Grafu

Tam možná trochu barvy se liší , prosím pochopit .

Perfektní padnoucí šaty začíná s perfektní měření.Před objednáním na míru šaty z DHgate.com, důrazně doporučujeme najít místní profesionální krejčího, který vám pomůže přesně měřit.Zde vám ukážeme, která měření jsou potřeba, a jak správně vzít.Upozornění: měření doma je složitější, než si myslíte!Pro dosažení nejlepších výsledků, vždy mít vaše měření profesionální místní krejčí.

Dopravce Jméno předpokládaný Čas v Tranzitu z Číny do USA Sledování Provozu 2-4 dny www.dhl.com 2-4 dny www.fedex.com 2-4 dny www.ups.com 2-4 dny www.tnt.com 5-10 dní www.ems.com.cn 5-10 dní

www.ems.com.cn

NÁVRAT POLITIKY

Vaše spokojenost je vždy naší prioritou.Když jste obdrželi balíček, doporučujeme vám zkontrolovat a ujistěte se, že šaty byly vyrobeny na objednávku specifikace.Zkuste na své šaty, jakmile je to možné bez pohybu značky, změna, nebo mytí šaty.

Pokud se chystáte na loď položku zpět k nám, měli byste se obrátit na naši zákaznickou podporu první, naši zástupci vám vše vyjasní (měli Byste nám poslat šaty obrázky ukázat chyby).Pokud jsme se dohodli na vrácení peněz, které potřebujete, aby loď položku zpět k nám do 7 pracovních dnů (od data, kdy byla položka přijata).Uveďte prosím podrobné vysvětlení v návratu balíček, (včetně čísla objednávky, přijímače a důvod, proč se vrátit).

Doporučujeme zákazníkům, aby šaty, pokud je tam jen trochu problém

Můžeme pouze ručit náhradu poté, co jsme obdržíte zboží v dobrém stavu, jak jsme se poslat k vám.A ty by měly být zodpovědný za přepravní poplatek.

Pokud zjistíme, že zboží není vadné v žádném případě, nebo byla zneužita, pak nebudeme náhrada žádné peníze.

Nepřijímáme vrací na žádost obdržel váš produkt právě pro vás zvážit výrobku nemusí přesně stejné, jako změny, které jste povinen na původní styl položky subjektivně, protože jsme se striktně dodržovat váš požadavek na objednávku.

Velikost Chyby

Uvědomte si, že vzhledem k povaze ruční práce vyžaduje, hotové šaty se mohou lišit přibližně 1 palec v obou směrech uvedených měření.Pokud šaty velikost nepřijel ve specifikaci jako jeden nařídil;

Nabízíme modifikace služby pro naše zákazníky, kteří mohou poslat zpět šaty na nás a dostat šaty upravené do 7 pracovních dnů.Nicméně, v tomto případě, zákazník by měl zodpovědný za poštovné tam a zpět.

Chyby způsobené v důsledku zákazníků vlastní specifikace:

Pokud chyba nevhodné, pokud jde o velikost/barva, které byly vyrobeny nebo stanovené zákazníky při nákupu našich výrobků, zákazníků, nebude mít nárok na náhrady podle tohoto případu.

Barevný Nesoulad

Celý náš vzorník barev jsou natáčeny podle skutečných látky naší společností.My přizpůsobit šaty podle barvy, kterou uvedeno základen na to.Nicméně nastavení obrazovky vašeho počítače se může změnit barvu fotografie zobrazené na .Mírné barevné nesoulady mezi barvu vašeho oblečení a barvy zobrazeny na obrazovce, nemusí znamenat, že šaty je vadné nebo nesprávně dodané.Nicméně, pokud jste si jisti, že jste obdrželi zboží ve špatné barvě, prosím, pošlete fotky na náš zákaznický servis E-mail:, budeme řešit problém do 24 hodin.

Odbavení Daně

Nebudeme akceptovat žádost o vrácení platby na vás odmítla podepsat pro balíček, protože z daní.

Všechny naše objednávky jsou zasílány jako "D. D. U"(s dodáním Clo Neplaceno), nemůže být zodpovědný za jakékoli vzniklé dodatečné poplatky, jako jsou daně, cla či tarify, které se mohou vztahovat na mezinárodní objednávky.Zjistit více o tomto, prosím, obraťte se na místní celní úřad.

Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.To bude jen trvat 1 minutu.Děkuji!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení