11 Ks/Set Latex Odpor Kapely Crossfit Cvičení Jógy Trubky Vytáhněte Lana,Gumové Expander gumičky s Fitness Taška

309.25 Kč 179.27 Kč Doručení zdarma

Štítky: cvičení machin, gumové trubice, cvičenec kapely, muži expander, kapela elast, sportovní top, gym set žen, boho fitness set, bungee jóga, latex suit.

Popis

  • Aplikace: Vytáhnout Lano
  • Název Oddělení: Unisex
  • Číslo Modelu: YL200210
  • Funkce: Tělo

Jsem zkušený prodejce a přinese vám nejvíce detailní a přesné služby.

Slibuji, že: kvalita všech výrobků je neporušený; logistika rychlost všech produktů je tak rychle, jak je to možné; po-prodej všech produktů jsou perfektní.

Vlastnosti Produktu:

: *1.【CVIČENÍ KAPELY ODPOR SET】- Obsahuje 5X barevné-kódované premium kovový klip cvičení odporu kapely-Žlutá-10 kg, Zelená-15 kg, Červená-20 kg-Modrá, 25 kg, Černá-30 kg,které mohou být použity samostatně, nebo skládané v libovolné kombinaci až do maximální koeficient odporu 100 kg.Kromě toho, tento set je dodáván s 2X čalouněná soft-grip rukojetí, 1X dveře bezpečná kotva, 2X měkký kotník popruhy a 1X vodotěsný přepravní vak. *2.【KOMBINOVATELNÉ SÍLU URČEN PRO všechny odporúrovni】- Naše cvičení kapely byly navrženy s použitím ideální úrovní odporu, které vám pomohou maximalizovat vaše cvičení. To je ideální pro cvičení se zátěží, posilování a domácí cvičení. *3.【VYBUDOVAT NEJLEPŠÍ TĚLO】- heavy duty odpor kapely sada obsahuje dveřní kotvu a dva kotník popruhy, které vám umožní provádět co nejširší škálu odpor školení. Skvělé pro tónování své hrudi, abs, biceps, triceps, čtyřkolky, glutes, hýždě a další. *4.【NASTAVITELNÁ ŠKOLENÍ】- Náš premium cvičení kapely Vyrobené z vysoce kvalitní přírodní latex a odolný nylon s vysokou pevností a ultra-silné high-grade silicon.Můžete nastavit napětí intenzity, aby vyhovoval osobní cíle za použití jednoho pásma nebo kombinace více kapel, kapely mohou být kombinovány, aby se zvýšila celková odolnost, zatímco zahrnuta podpora popruh lze snadno připojit k zabezpečené objektu. *5.【UŽITEČNÉ】- Použití elastické lano, aby vlak vaše svaly, tak, že svaly jsou vždy ve stavu napětí a námaze, hubnutí, fitness, fitness tou nejlepší volbou.

Poznámka:

1.Všechny fotografie jsou profesionálně barevně, ale vzhledem k různým okolního světla a zobrazení různých nastavení zařízení, tam může být nějaké rozdíly mezi obrázky, které vidíte a předměty samy o sobě. Prosím pochopit.

2.Data jsou měřeny ručně, může tam být nějaká odchylka, ale to nemá vliv na použití.

Platba:

-Akceptujeme následující způsoby platby:Kreditní Karty, VISA, Banky do Bank bankovní Převody, Western Union a tak dále.

-Všechny platby na Thecomplication.cz jsou zpracovány Alipay.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Maksimys23 2021-01-19

Order received. The order arrived in 3 weeks, but this is how the Mail works. Questions to the seller No, was sent during. Recommend.

Přidat recenzi

Hodnocení