Moderní Králík Dívky Angel Kreslený Plakát a Tisk Plátno Malba, Sprej, Barvy, Plakát Umění, Děti, Dítě Mateřské Pokoj Dekor Bez Rámu

173.30 Kč 121.36 Kč Doručení zdarma

Štítky: 12 měsíc fotorámeček, frame photo wall, baby otisk, fotorámeček, rám pictur, dítě fotorámeček, rám pro obrázek, dítě ruka a stopa, dětská noha tisk, baby otisk.

Popis

  • Podpora Základní: Plátno
  • Materiál: Plátno
  • Předměty: Zvíře
  • Číslo Modelu: 20180413
  • Typ: Plátno Tisků
  • Styl: Moderní
  • Značka: norlar
  • Technics: Sprej Malování
  • Režim rámečku: Nerámováno
  • Formulář: Jeden
  • Tvar: Svislý Obdélník
  • Rám: No
  • Střední: akvarel
  • Originální: Ano

Název produktu: Moderní Králík Dívky Angel Kreslený Plakát a Tisk Plátno Malba, Sprej, Barvy, Plakát Umění, Děti, Dítě Mateřské Pokoj Dekor Bez Rámu

Informace o výrobku

Obraz je vyroben z Vysoce kvalitní Plátno, které je nejlepší tištěný materiál látky.Jeho struktura je úzce silný, má silné umělecké, vodotěsné a odolné vlastnosti,nebude slábnout v 30 let, vhodné pro zavěšení a je Vhodný orámované.Vrácena a dodávány v Ochranné papírové trubice Vysoce kvalitní plakát tištěný na plátno, Tam je 4 CM bílým okrajem na každé straně, Snadné rám, Velká čínská zeď dekor Hezčí, než je Papír, Plakát, můžete zachovat v dlouhém období

Ideální volbou pro nástěnné dekorace a bytové dekorace.Skvělý dárek pro vaše svatby, výročí,den Díkůvzdání, Vánoce, Den matek, Den otců, valentýn, narozeniny, a další.

Doprava

Máme loď po celém světě tím, že ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT a tak dále.Jsme schopni kontrolovat dodací lhůty, protože je zpracována Třetí-party služeb, ale pokud zásilka nedorazila v očekávaném čase, obraťte se na nás, pomůžeme vám sledovat to a dát vám spokojený odpověď.

Doprava zdarma přes ePacket nebo China Post Registrované Letecké Pošty.Poskytujeme také doprava přes EMS, TNT, DHL atd, které budete muset přidat trochu extra přepravní náklady.

Doba Dodání

Garantujeme loď do 72 hodin po potvrzení platby (kromě Prázdninových).Pokud tam je nějaké neočekávané situace, budeme vás kontaktovat, jakmile je to možné, a sledovat pozorně, aby loď vaší objednávky brzy.

Doprava dodání je zcela odlišné od Země a Oblasti, ve které žijete.Někteří z vás potřebovat trochu trpělivosti, ale to dorazí na vás bezpečně.

1. China Post Air Mail: Obvykle 15 - 50 da ys, ale do Brazílie možná, že je třeba 2 až 3 měsíce.Pokud nemůžete čekat tak dlouhou dobu, prosím, ne koupit, nebo si vybrat jiné rychlé přepravní cesty.Díky!!!

2. ePacket: Obvykle 7 - 50 dní

3. Ruské Letecké: Do 25 dnů

4. EMS: Obvykle 4-15 dnů

5. DHL: Obvykle 3-10 dnů

6. TNT: Obvykle 4-10 dnů

7. FedEx: Obvykle 3-10 dnů

Platba

Přijímáme: VSA, MasterCard nebo PAYPAL Escrow

Při použití Podmíněná, vaše peníze jsou bezpečně uloženy ve vašem účtu.Peníze budou uvolněny k nám po vás potvrzení doručení.Platba musí být provedena do 3 dny provoz.Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko.Prosím, vyčkejte několik minut a zkuste to znovu.

Návrat a Vrácení peněz

100% Záruka Spokojenosti.Pokud nějaké dotazy, prosím e-mail nás poprvé.Pokud byl výrobek poškozen nebo ztracen v tranzitu, výměna nebo plnou náhradu, je přijatelné.

Zpětná vazba

Pokud nejste spokojeni s položkou, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu (5 hvězdiček) pro nás to je pro nás velmi důležité, díky moc!

Pokud nejste spokojeni s touto transakcí z jakéhokoli důvodu, prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.Budeme dělat co nejlépe vyřešit váš problém.Díky a šťastný nakupování

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení