Inagla 8ks Sada Květinové Ovocné silice Zmírnit Stres Zvlhčovač vzduchu Vůně Svítilna Osvěžení Vzduchu Aromaterapie Olej na Tělo

507.98 Kč 304.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: hokej svetr, proti stresu, massag olej, silný esenciální olej levandule, aromaterapie difúzní, melao tvář, hořák olej, esenciální olej pure, aromatické esenciální oleje, chryzantémový olej.

Popis

  • Balení Obsahuje: 8 x Esenciální Olej
  • Složka: Esenciální Olej
  • Země/Region Výroba: Čína
  • Použití 2: Čisté Esenciální Oleje pro Aromaterapii
  • Typ Položky: Esenciální Olej
  • Vůně: Jehličí,Růže,Ylang Ylang,Pačuli,Cedrové Dřevo,Santalové Dřevo
  • Esenciální Olej Typ: Čistý Esenciální Olej
  • Počet Kusů: Combo
  • Původ: KN(Původu)
  • Objem: 10ML
  • Číslo Modelu: IG-EO-10 ML-8KS-Set1
  • Použití 1: Aromaterapeutická Masáž Vířivá Vana Vůně
  • Značka: Inagla

1.Vlastnosti: 100% Čistý 10ml Esenciální Aromaterapeutické oleje Žádné přídatné látky, Žádné Plniva, jen čisté Esenciální Oleje.

2.Neochvějné odhodlání, aby výrobky nejvyšší kvality, Perfektní Esenciální Oleje sada pro Aromaterapii oleje,Oleje pro difuzéry,Zvlhčovače oleje,Olejové Hořáky,Lázně a Čistička Vzduchu Ideální pro domov, kancelář, v přírodě, kempu, jóga místnost, auta, lázně, a další!

3.Nádherné Éterické oleje dárková sada možnost,která je móda dost a bylo by nádherné, aby odeslat ji na rodinu či přátele

Výhody difuzní esenciální oleje:

1.Čistí vzduch od prachu a bakterií

2.Otevře airways

3.Ovlivňuje náladu

4.Snadno absorbovány v těle

Jak Nejlépe Používat Tyto Oleje: Existuje mnoho, mnoho způsobů, jak využít naše Esenciální Oleje, tady je jen pár...

1.Olejové Hořáky - Jeden z nejpopulárnějších způsobů, jak je používat je s olejovým hořákem. Přidáním několika kapek do vaší olejového hořáku vytvoří dlouhotrvající krásná vůně, můžete také míchat oleje, aby vytvořit své vlastní vůně. Koupele - Přidáním několika kapek z našich olejů do koupele vytváří nebeský, přírodní a čisté aroma, a je prokázáno, že být velmi efektivní způsob, jak získat co nejvíce našich esenciálních olejů.

2.Masáže - Naše oleje jsou silné, takže prosím, nepoužívejte je přímo na pokožku. Přidáním několika kapek do nosného oleje (např. oleje z Hroznových), a pak masírovat ho na čelo, dlaně, šíje, záda, nohy nebo jiné postižené oblasti divy.

3.Tvorba vlastní - Mnoho z vás, stejně jako vytvořit si vlastní mýdla, svíčky a kosmetické výrobky, a tyto oleje jsou ideální pro to. Jsou terapeutické třídy, přírodní, čisté a všechny ručně vyrobené ve velké BRITÁNII, což je ideální pro kreativní duše tam venku, kteří dělají své vlastní výrobky.

4.Ostatní - Další populární způsoby, kromě výše uvedených patří, difuzory, na polštář v noci, meditace, osvěžovačů vzduchu a v páru / sauny.

Obsah balení: 1 x Láhev Inagla Esenciální Olej 10ML

Naše esenciální oleje a funkce: * Vanilkový Esenciální Olej Čistého vanilkový olej bojuje proti zánětu, funguje jako antidepresivum a obsahuje vysoké množství antioxidantů. * Hřebíček Esenciální Olej Podporuje kardiovaskulární zdraví, zdraví ústní dutiny, imunitní zdraví. * Bergamot Esenciální Olej Pleť čištění, emocionální podporu. * Pačuli Esenciální Olej Pomoci zmírnit nervové napětí nebo strach a uklidnit mysl během osobní reflexe nebo meditace. * Myrha Esenciální Olej Pomáhá čistí a čistí pokožku. * Rose Esenciální Olej Podporuje zdraví pokožky/pleti, emocionální rovnováhu. * Esenciální Olej z citronu Pro zvýšení energie, zažívací a dýchací podporu, čištění. * Grapefruit Esenciální Olej Čistící, pleť zdraví, bdělost. * Skořice Esenciální Olej Podporuje metabolické funkce, zdraví ústní dutiny, čištění. * Clary Sage Esenciální Olej Podporuje zdravou hormonální rovnováhu, napětí, emoce. * Citronelový Esenciální Olej Podporu zdravého dýchacího systému a také pomoci v relaxaci. * Vetiver Esenciální Olej, Klid a groundedness. * Eukalyptový Éterický Olej Přináší optimismus a koncentraci, zmírňuje stres a smutek, a nese silné camphoraceous aroma. Podporuje zdravé dýchání, kůže, čištění. * Máta peprná Esenciální Olej Stimuluje soustředění a jasné myšlení, zmírňuje únavu, a nese silnou mátovou vůni. Skvělý pro trávicí/dýchací funkce, energie, chlazení. * Tea Tree Esenciální Olej Podporuje duševní síly a klidu, zmírňuje stres, a nese teplé a kořeněné aroma. Očista, zdravé imunitní funkce, kůži, pleť. * Basil Esenciální Olej Duševní bdělost, podporuje bolest svalů/kloubů, menstruaci. * Jasmine Esenciální Olej zdraví Pokožky, vyváženou náladu. * Ylang ylang Esenciální Olej Podporuje zdravou kůži a vlasy, uklidňující. * Lemongrass Esenciální Olej Přináší klid a jasnost, zmírňuje únavu a zmatenost, a nese silnou citronovou-jako aroma. * Kadidlo Esenciální Olej Podporuje zdravé buněčné zdraví, kůže, emoce. * Oranžový Esenciální Olej Podporuje optimismus a mír, zmírňuje hněv a depresi, a nese svěží, sladká pomerančová kůra, aroma. Emocionální rovnováha, celkový zdravotní stav, čištění/čištění, antioxidanty.

* Levandulový Esenciální Olej Univerzální olej. Uklidňující, zdraví kůže a obnovy, aroma.Pomáhá kognitivní funkce a pozornost, zmírňuje úzkost a deprese, a nese květinové aroma. * Cedrové dřevo Esenciální Olej Zlepšuje pleť a také hydratuje metabolismus. * Rozmarýnový Esenciální Olej Podporuje zdravé trávení, funkce dýchacího systému, zdravé vlasy/pokožku hlavy. * Tymiánu, Esenciální Olej čištění, Čištění, zdravý imunitní funkce. * Černý Pepř Esenciální Olej Podporuje zdraví pokožky/pleti, emocionální rovnováhu. * Esenciální Olej Cajeput Pomáhá podporovat duševní ostrost a zmírnit únavu. * Kafr, Esenciální Olej Zlepšuje činnost oběhového systému, metabolismu, trávení, vylučování a vyměšování. * Cypress Esenciální Olej Pomáhá podporovat důvěru, stabilitu, obnovu. Pomáhá zmírnit smutek, ztráta, vztek. * Fenykl Esenciální Olej Podporuje zdravé trávení,Uklidňující a uklidňující. * Geranium Esenciální Olej Pomáhá podporovat bezpečnost, intimita. Pomáhá zmírnit úzkost, deprese, nálady nerovnováhy, stresu. * Zázvor Esenciální Olej Zdravé trávení, podporuje svaly a klouby, pleť, hmyz. * Jalovce Esenciální Olej Pomáhá podporovat metabolismus, zmírnit worriness, pochmurnost, strach. * Jehličí Esenciální Olej Antibakteriální, analgetické, diuretikum, energizující, antiseptické. * Mandarinka Esenciální Olej Čistící, zdravý imunitní systém. * Heřmánkový Esenciální Olej Pomáhá podporovat klid, relaxace. Pomáhá zmírnit hněv, úzkost, deprese, strach, podrážděnost, osamělost, PMS a stresu. * Santalové dřevo silice zdraví Pokožky, zklidnění, uzemnění.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (4 votes)

5
El Uniko 14 2020-09-26

THANKS

5
Angenya2006 2021-01-26

Everything perfect

5
Iren 75 2020-09-06

запахи хорошие. спасибо большое ⭐⭐⭐⭐⭐

5
Bebric73 2020-11-10

ok

Přidat recenzi

Hodnocení