ALPHALMODA Pearl Tlačítka Ženy Přezkou Páskem Elegantní Zimní Pletené Šaty Kulatý Límec Zadní Štěrbinu Dámy Vintage Krok Pletené Šaty

541.58 Kč 395.46 Kč Doručení zdarma

Štítky: pletený set žen, růžový tvíd, Černá Štěrbinou, alphalmoda, pás háčkování, pletené šaty snidel, popruhy pás dámy, fialový pásek dámy, šaty se štěrbinou, sako modré.

Popis

  • Délka rukávu(cm): Zápěstí
  • Vzor Typu: Solidní
  • Šaty Délka: Kolena Délka
  • Sezóna: Podzim
  • Výstřih: O-Krk
  • Dekorace: Korálkování
  • Rukáv Styl: Pravidelné
  • Značka: alphalmoda
  • Silueta: Rovně
  • Styl: vintage
  • Materiál: Polyester
  • Pas: Přírodní

modname=ckeditor

Tkanina:pletení

Velikost(cm):

Poprsí 66, Rukáv 55, Pas 56, Délka 100

2-4cm chyby

#páskem pletené šaty ženy #pearl šaty dámské #zimní šaty, ženy #štěrbinou šaty ženy #krok šaty ženy

O nás

Sledovat kvalitu výrobků, jsme se věnovat sami sebe v rozvojových dobrý materiál, módní výrobky pro naše zákazníky.Doufáme, že lidé si mohou vybrat pohodlné, elegantní a cenově dostupné oblečení z našeho obchodu.

Dbáme na detaily a sledovat každý postup od výběru materiálu, konstrukce, zpracování do kompletní produkce je dokončena.Nelze říci, že je perfektní umění kus, ale to je to, co se snažíme v našich silách, aby dělat.Doufáme, že se vám bude líbit nakupování v našem obchodě a získat slušné oblečení za nejlepší cenu stojí za to.

O fotky

Fotografie plně v souladu s produkty.Všechny fotografie jsou přijata odborníky v rámci studiového osvětlení.Ale zdá se, trochu jiné barvy v různých počítačích a mobilních telefonních obrazovek.Pokud jste citliví na barvy, prosím, buďte opatrní koupit.

O shipdate

Připravili jsme dostatek zásob, aby všechny objednávky mohou být odeslány do 1-5 dnů.V žádném případě nemáme skladem, budeme vás kontaktovat neprodleně zajistit, že vaše zásilka může být dobře zpracovány.Proto prosím vždy věnujte pozornost své Thecomplication.cz dialogu zpráva.

O zásilce

Nabízíme standardní registrované letecká přeprava do celého světa.Podle minulých zkušeností, může dosáhnout většiny zemí o 15-50 dní.Kromě toho jsme také poskytují různé rychlé dodání, jako epacket, aramex, dhl, fedex, tnt, ems a tak dále.Prosím, kontaktujte nás pro informace, když ji potřebují.

O výnosy

Přijímáme vrací do 7 dnů po podepsat na balíček.Pro hromadné vrací, V Číně to vyžaduje mnoho složitého dokumentace jasné dovozní zboží.Takže nemůžeme přijmout hromadné vrátí až SKUTEČNÝ problém s kvalitou.Velkoobchodníci musí být opatrní, přemýšlet před nákupem.Ujistěte se prosím, položky jsou zbrusu nové s balení/tagy a bez zápachu (kouř/parfémy).

O spolupráci

Vítáme všechny objednávky, bez ohledu na to, malé nebo hromadně.Postaráme se o vaše objednávky a snažit v našich silách zkontrolovat před odesláním.Ale v případě jakéhokoliv problému, prosím, kontaktujte nás v době před odjezdem špatné recenze.Chápeme, že chcete říct pravdu o tom, jak se cítíte o tomto nákupu a my nemusí být schopen vyřešit všechny vaše problémy k vaší spokojenosti.Ale my jsme vždy poslouchat váš hlas, pokud přijdete s námi mluvit.Bez ohledu na to, čí chyba to je, budeme se lépe starat o vás v budoucnu.Nicméně, pokud jste prostě nechat špatné hodnocení, aniž by mluvit, nejsme schopni pochopit, tvůj problém no a nemůže pomoci vůbec.Těšíme se na dlouhou dobu vztah s vámi.Proto, pojďme řešit problémy společně!

'

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Yyyyyyypp 2020-10-26

Very beautiful dress, exactly as in the photo, fabric, landing, accessories. Super, thank you!!! But there's a nuance. One size is s maximum!!!

Přidat recenzi

Hodnocení