Gumové Magnetické Magnet Auto přísavka s stativ adaptér pro Xiaomi Yi 4K, Gopro Hero 87 6 5 Sony SJ4000 sj6 SJ8/9 C30 H9

439.89 Kč Doručení zdarma

Štítky: go pro mount, gopro stativ, kamery, přísavka kovová, dome gopro hero 9, gopro 7 hrdina stativ, gopro hero 9 vítr, mgcool explorer pro 4k, gopro hero 9, sportovní hd dv 1080p wi-fi akční kamera, pinlo xiaomi pohár.

Popis

  • Kompatibilní Akční Kamera Značky: Xiaomi Yi
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: magnet ABS
  • Značka: clownfish
  • Typ: Sací
  • Svazek: Svazek 1
  • Číslo Modelu: ct

start

konec

Gumové Magnetické Magnet Auto Suction Cup Mount stativ mount adaptér pro Xiaomi yi 2 4K 4K+ Mijia Mini Kamery Pro Gopro Hero 3+ 4 5 6 7 8 Černá Zasedání 4/5 sjcam SJ4000 SJ5000 SJ6 SJ7 SJ8 pro Plus / SJ9 Max Strike Sony soocoo c30 S200 S300 EKEN H3 H9 H8 H5S H6S H7s SJCAM M10 M20 Akční Kamera, Příslušenství

Magnetický držák s přísavkou je magnetický kamera, držák do auta, který používá vzácných zemin magnety k dosažení jeho překvapivě vysoké držení moci. ( 100km/h Rychlosti Test Prošel ) Tato verze má kratší montážní šroub na vrcholu velké speciálně pro použití s fotoaparáty a malé hlavice. Má speciálně pogumování na obou chránit povrch montáž a také, aby se zabránilo prokluzování.

Skvělá věc, o montáž kamery s magnetickou kamera držák do auta je, že jakmile je bezpečně připojen k povrchu oceli, bude to nikdy ztratí držení moci. To vám dává klid a lepší výsledky. Mnoho dalších upevňovací zařízení mohou klesnout, nebo odpojit. Když připojíte s ním, můžete si být jisti, že rám zůstane přesně tam, kde chcete.

Balíček Zahrnuje:

Magnet Přísavkou Držák S Kulovou Hlavou *1

Generic Stativ Mount Adaptér *1

Upevňovací Šroub *1

Obrázky ukazují:

Doprava

Budeme poslat balíček do 2 pracovních Dnů pro vaše objednávky.

Do Spojených Států, jsme obvykle loď přes Epacket.

Do Jiných Zemí, obvykle jsme loď tím, že Chia Air Mail.

Pokud vaše objednávka množství je velké, nebo chcete, rychlejší dodání, doporučujeme vám vybrat DHL express. Všechny přicházejí s Sledovací Číslo.

Poznámka: Budeme posílat pouze na adresu v objednávce. Kupující bude odpovědný za veškeré daně, cla a jiné poplatky generované v kupujícímu je země!

Záruka

Poskytujeme JEDEN ROK Záruka na všechny produkty uvedené.Pokud obdržíte defectve, to může být vráceno do 10 dnů poté, co jste se zaregistrovali balíček.

Prosím, buďte si všiml, že se vrátil položka musí být v původním podmínek a kupující by měl holé zpáteční poštovné.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětnou vazbu, bude to náš nejlepší návratnost pro servírování. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, nechte nám své pozitivní zpětnou vazbu. Vaše zpětná vazba bude vysoce ocenil a pomůže nám sloužit vám lépe.

Pokud nejste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, kontaktujte nás před odesláním negativní zpětnou vazbu. Jakmile je problém hlásil, všechny naše štáby se bude snažit nejlépe, aby vám pomohl ven z problému došlo. Děkuji vám za pochopení.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení