DSYCAR 1ks Auto klíčenka Bag klíčenka z Pravé Kůže Keychain Držitele Případě, Kryt, Taška Přívěšek na klíče Peněženka na Zip Případ

175.29 Kč 105.22 Kč Doručení zdarma

Štítky: luxusní přívěšek na klíče, taška klíč, fuzzy čelenka, klíčové peněženka, winni, držák na klíče kůže, auto držák na klíče, klíčové kožené peněženky, řetěz klíč, kožený, klíčenka šátek.

Popis

  • Značka: DSYCAR
  • Typ Materiálu: Kůže
  • Původ: KN(Původu)
  • Dropshipping: Ano

O produktu:

1. Multi-funkce klíče od auta a klíče, Univerzální klíč případě. Můžete také uložit klíče od auta a klíče od pokoje ve stejnou dobu. Chraňte svůj klíč od auta proti poškození, prachu a poškrábání.

2. Speciální design - Vnější zip kulatý design držák na klíče, poznámky, účty bezpečně. Vestavěný O-kroužek řetěz na klíč.

3. Materiál: vysoce kvalitní pravé kůže, hladké, žádné vyblednutí, odolné proti poškrábání a jisté míry vodotěsné. (Nerezové Kovové Háčky)Zinek Slitiny kovů, pokovování, povrchové úpravy, není rez. Použití odolný kovový zip, přesnost konvergence nebude prasknout otevřené, nebude uvízl. Zip má dlouhou životnost.

4. Kompaktní velikost a Lehký: délka*šířka:14*5 cm/5.5*1.9 inch, že To nebude trvat své více prostoru. Pět barev k dispozici, a to může být dokonce i dekorace pro vaše oblečení.

5. Ideální pro klíče od auta, klíče atd drobné předměty. Skvělý Dárek pro vaši rodinu, přátele nebo kohokoliv, že je praktické. Dělá skvělý dárek pro Vánoce, den otců, Den, svátky nebo narozeniny.

Funkce:

---Multi-funkce klíče od auta a klíče, Univerzální klíč případě. Můžete také uložit klíče od auta a klíče od pokoje ve stejnou dobu. Chraňte svůj klíč od auta proti poškození, prachu a poškrábání.

---Zvláštní design - Vnější zip kulatý design držák na klíče, poznámky, účty bezpečně. Vestavěný O-kroužek řetěz na klíč.

---Materiál: vysoce kvalitní pravé kůže, hladké, žádné vyblednutí, odolné proti poškrábání a jisté míry vodotěsné. (Nerezové Kovové Háčky)Zinek Slitiny kovů, pokovování, povrchové úpravy, není rez. Použití odolný kovový zip, přesnost konvergence nebude prasknout otevřené, nebude uvízl. Zip má dlouhou životnost.

---Perfektní pro klíče od auta, klíče atd drobné předměty. Skvělý Dárek pro vaši rodinu, přátele nebo kohokoliv, že je praktické. Dělá skvělý dárek pro Vánoce, den otců, Den, svátky nebo narozeniny.

Pohlaví: unisex

Materiál: kůže a slitina zinku

Velikost(L*W): 14*5 cm/5.5*1.9 inch

Barva: černá/modrá/káva/hnědá/červená

Balení obsahuje:

1ks* Klíče od Auta Případě Klíčové Peněženka Taška

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Montmars 2020-12-05

Description corresponds. The size of the key is larger than the key chain is connected to the case, it is very convenient not to fall out. But such a cover is convenient with keyless access, when it just lies in a bag and the machine opens without it. If it opens with the key button, each time you need to get and расстёгивать. Not very convenient. Blue color is the color of the sea wave they turned out. Beautiful shade.

Přidat recenzi

Hodnocení