5 párů mnoho pack muži ženy Milovníky módy osobnosti korejský styl roztomilý šťastný legrační bavlna ins ponožky Vysoké ponožky skateboarding

282.50 Kč Doručení zdarma

Štítky: pánské ponožky mes, samta cruz ponožky, e koloběžka rám, Vtipné Balení, beatles ponožky výrobky, komiks krátké ponožky, pánské ponožky pánské 5 párů, pánské pack ponožky 100 bavlna, lazers ponožky s logem, ponožky muži 10 párů muž.

Popis

  • Obscénní Obrázek: No
  • Původ: KN(Původu)
  • Tloušťka: STANDARDNÍ
  • Ponožky Typ: Ležérní
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • vysoká: Posádky

Pokud jste velkoobchodník,můžete se obrátit na mě s tím, že masáž v Thecomplication.cz,nebo e-mailem,moje adresa je [email protected] vám dobré služby a kvalitní.

Naším cílem společnosti je, že jsme podnikat poctivě a chtějí spolupracovat se zákazníkem neustále,ne jen jednou podnikání.

O Zásilce

1) NA CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY.(S výjimkou několika zemí)

2) Objednávky zpracovány včas po zaplacení dolů.

3) My jen loď na potvrzené objednávky adres,objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT dodací adresu.

4) SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní čas může zejména v průběhu prázdnin.

5) Pokud jste neobdrželi vaše položky do 60dnů od platby,pls kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku zásilky a odpověď co nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka.

6) Vzhledem k stavu populace a různé doby,jsme bude mít vaše položky z našeho nejbližšího skladu k dodání pro rychlé dodání.

O Platbu

1) přijímáme Alipay,West Union,T/T. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů po rezervaci.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po transakci uzavřít,pls, počkejte několik minut a zkuste to znovu.Platby musí být dokončena do 3 dnů.

O Návrat A Vrácení Peněz

1) máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byla položka přijata.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů,to je považováno za použité a MY NEBUDE SOUHLASIT NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Přepravní náklady návratu je zavazují se prodávající a kupující na polovinu.

2) Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo,specifický důvod pro návrat,a vaše číslo objednávky.

3) My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU,po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně,PO OBA kupující a prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz.NEBO,můžete si vybrat, mít náhradní.

O Zpětnou Vazbu Od Vás

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a tvrdě pracovat pro 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá.Pokud můžete, kontaktujte nás PŘED nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu,Jsme velmi ocenili.

O Daně

1) Poplatky,daně a cla na dovážené zboží není zahrnuto v ceně položky nebo přepravní poplatky.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

2) Pls zeptat především na vaše země celního úřadu, jak moc se tyto dodatečné náklady mohou platit dříve, NEŽ si objednáte.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Katrinoasrufms 2020-12-10

Very good as in the pictures thank you.

5
Sergej Aseev 2021-02-04

Good quality

Přidat recenzi

Hodnocení