33 45 Gramů CO2 Plyn Válec pro Motocykl Airbag Vesta 50ccm 60 ml Láhev Plynu CO2 Kazeta pro Duhan Airbag vesta AIR01 02 náhradní

1 215.79 Kč 1 045.58 Kč Doručení zdarma

Štítky: co2 metr analyzátor plynů, biker kožená vesta, brnění motocyklu vesta, airbag vesta, macbook air motocykl, co2 láhev pet, kit co2 bombička 16g, vzduch šok, duhan motocykl pant, akvarijní co2.

Popis

  • 50ccm Plynové Láhve: motocykl Gas Cartridge
  • Aplikace: Duhan Airbag Vesta AIR01 AIR02
  • moto část: náhradní díly
  • Motocykl Příslušenství: motocykl ochranné zařízení
  • plynové lahve: výměna za motocykl airbag vesta

 Duhan motocykl příslušenství, airbag plynu CO2 válec 50ccm 60 ml - náhradní díly pro Duhan airbag vesty.Tato Plynu CO2 Válec je Jeden-čas používat, uzavřené, jednorázové a může být nahrazen jiným, zatímco air bag vesta může být opakované použití.Připomenutí: 1) Prosím, NE otevřít spor, pokud byl balík nedorazil v čas nebo Celními nebo se vrátil, další nová zásilka bude odeslána okamžitě. 2) Speciální balení metoda bude přijata k ujistěte se, že to může projít letiště a Celní Kontrole. 3) Speciální způsob dopravy, bude přijat, vzhledem k to je citlivé produkty / zakázané produkty, většina expresních společností, někdy je obtížné projít přes letištní bezpečnostní kontroly.Prosím, vyčkejte s trpělivostí, jak to může trvat dlouhou dobu dodání. 4) S námořní pod zemí bude snadno uspět , ostatní země možná obtížné.Prosím pečlivě zvažte, jestli vás ze zemí, které nejsou v seznamu níže. --- Evropa --- Belgie česká Republika Dánsko Finsko Francie Německo Řecko Maďarsko Itálie Irsko Lucembursko Německo Nizozemí Norsko Polsko Portugalsko Slovensko Španělsko Švédsko Švýcarsko Turecko Spojené Království ruská Federace ---Amerika A Afrika--- Spojené Státy, Kanada, Brazílie ----- Asie & Pacifik ---- Singapur, Thajsko, Japonsko, Korea, Indie, Saudská Arábie, Srí Lanka, Spojené Arabské Emiráty, Austrálie, Nový Zéland DUHAN továrna nyní použít 60 ML 45grams bombička CO2 pro oba AIR01 vesta & AIR02 vestu.Pokud jste si koupili DUHAN AIR01 vesta v roce 2016, 2017, 2018 nebo dříve, než Aug. 2019, prosím, vyberte 50CCM 33Grams; po Aug. 2019, prosím, vyberte 60 ML 45 G; Pokud máte DUHAN AIR02 vesta, prosím, vyberte 60 CL 45Grams Odkaz pro DUHAN Air Bag Vesty :

Slova na 50ccm láhev 36 GRAMŮ CO2 PLNÉ MIN.GR.WT:158.5 G LH/03CE63 ČÍNA mm/rrrr NE TEPLO

SW-STAR CO., LTD je profesionální export-orientovaný obchodní společnost, která je zapojena do vytváření, balení a prodej středních a vysoce kvalitní made-in-China Produkty.Společnost se zabývá ve dvou oborech podnikání, jedno pole je B2B tradiční zahraniční obchod pro velké množství objednávek a druhý je B2C e-business pro malé množství objednávek, které běží do různých sekcí.

Naše hlavní produkty patří motocykl ochranné zařízení, motocyklové bundy, kalhoty, přilby, rukavice, boty a chrániče atd. elektrické motory, nízké napětí, elektrické výrobky, sexuální výrobky, elektrické invalidní vozíky, atd. Existuje více než 1000 druhů výrobků, které jsme schopni poskytnout, a většina z nich složili ISO9001, CCC, CE a CB certifikace.Proto naše výrobky prodávají velmi dobře v EU, Severní Americe, Jižní Americe, Austrálii a Jihovýchodní Asie atd.

A co víc, SW-Star Trading Co., Ltd se nachází v Čínských Pearl Harbor, Bengbu City, Anhui Provincie, která je největší město na břehu Huaihe Řeky, 3. nejdelší řeka v Číně.Bengbu je dobře známý jako své obchodní a dopravní uzel v Číně.Železniční, Říční a Letiště se všichni sešli tady.

Jako klíčové kompetence pro obchodní společnost , potřeby klienta a reakce jsou naše pěst úvahu.Na základě obchodní přesvědčení "Zaměření na zákazníka", naše společnost je klidně čelí proměnlivé konkurenci na trhu.O naše obchodní proces, nejsme jen prodávat naše výrobky, ale duchovní kultury a služeb, aby si uvědomil, že naše práce cílem "pro zákazníky, kteří hledají další uspokojení".S duchem "termín-pracovní a skutečné inovace", společnost uvádí, že naše prohlídky řídící myšlenky musí být "práci vážně a upřímný", s cílem zajistit pracovní ředitele ", kteří Hledají pro zákazníky dále spokojenost" provádí navždy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.67 out of 5 (3 votes)

1
Rapinchuk 63 2021-02-06

I didn't get there.

5
Karta0707 2020-11-16

There were problems in customs and sent again on another path

5
Adol Bsc 2021-02-02

All Super. delivered to St. Petersburg for 2,5 months taking into account Ng.

Přidat recenzi

Hodnocení