Klíčové Řemesla Nordic Tepaného Železa Plavání Chobotnice Klíč Háku Chobotnice Hák Starožitné Dekorativní Hák S 6 Chapadlo Ve Tvaru Háčků

391.04 Kč 293.34 Kč Doručení zdarma

Štítky: držák klíč zdi, háček, hák zdi, černý hák zdi, Nordic, 2.4 d, litinová pánev, železo kované železo, litinový háček domu, dívka váza.

Popis

  • Vzor Typu: Zvíře
  • Materiál: Litiny
  • Ne. Háčky: 6
  • Původ: KN(Původu)

Klíčové Řemesla Nordic Tepaného Železa Plavání Chobotnice Klíč Háku Chobotnice Hák Starožitné Dekorativní Hák S 6 Chapadlo Ve Tvaru Háčků

Body:

1、VYSOCE KVALITNÍ, PEVNÁ, TĚŽKÁ PRODUKTU - kovový klíč háčky jsou vyrobeny z litiny a jsou ošetřeny speciální povrchovou úpravou, že položky vinobraní nebo rustikální Chobotnice vzhled, zatímco chrání položky od rzi a opotřebení.Budete vidět a cítit kvalitu klíčových nástěnný držák, jakmile otevřete balíček.Toto pevné Litiny Klíč Rack bude sloužit své rodině po generace.

2、RETRO NOSTALGICKÝ - Většina litinové kusy jsou ručně vyrobené, a styl je velmi tvrdý a velmi drsný.Jedinečnou nostalgickou atmosféru z litiny řemesla je hlavním produktem, mnoho velkých jmen v Evropě a Americe.

3、VINTAGE, JEDINEČNÝ DESIGN - Naše iron přívěsky na klíče může být skvělý doplněk do vašeho domova.Je to prostě zachycuje pozornost každého, kdo to vidí.Naše unikátní klíč ramínka mají klasický dotek na ně.Jsou velmi atraktivní a udělat vaší předsíni, chodbě či dveře vypadat velmi okouzlující.To je způsob, jak wow vaše hosty a vy sami.

4、SNADNÁ MONTÁŽ, SNADNÉ POUŽITÍ - nástěnný věšák na klíče může být připojen na stěnu nebo na vstupní dveře s zahrnuty šrouby a kotvy.Jen najít správné místo, opatření, úrovni, a přišroubujte ji do zdi.Šest kovové háčky jsou pevné, ale přesto dostatečně tenký pro většinu řetízky.

5、NAKUPOVAT S DŮVĚROU.VAŠE SPOKOJENOST JE ZARUČENA NEBO VAŠE PENÍZE ZPĚT - Náš přátelský zákaznický servis spolu s Vaše spokojenost je naše #1 prioritou.

Popis:

Název: Chobotnice hák

Barva: černá, rub zlata, imitace rzi

Materiál: litina

Proces: obyčejné odlévání do písku

Velikost: o 25.5*16.5*2.5 cm/10.04*6.5*0.98 v

Použitelný styl: Evropská, venkovský, Američan, venkovský, moderní, Čínské

Vlastnosti:

-6 chapadlo ve tvaru háčků

- Snadné zavěšení klíčů, bundy, klobouky, opasky, atd.

- Zahrnuje montáž komponentů, dva šrouby

- Většina litinové kusy jsou ručně vyrobené, a styl je velmi tvrdý a velmi drsný.Jedinečnou nostalgickou atmosféru

z litiny řemesla je hlavním produktem, mnoho velkých jmen v Evropě a Americe.

Seznam:

1*Chobotnice hák

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací address4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. 1 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.5 out of 5 (2 votes)

2
Www Don 70 2021-02-13

The package arrived broken. It's a shame because the quality is good and the octopus very pretty.

5
Wasimpiyakhan 2004 2021-01-28

Quickly, efficiently, goods consistent with your order

Přidat recenzi

Hodnocení