OUPINKE Pánské Mechanické Fáze Měsíce Wirstwatches Vodotěsné Top Značky Luxusní Automatické Pánské Hodinky, Safírové Relogio Masculino

77 191.37 Kč 6 947.22 Kč Doručení zdarma

Štítky: casio smart, ary hodinky, muži hodinky rolex, pagani, aliang pánské hodinky, mužné hodinky, hodinky, muži hodinky, heimdallr hodinky, san martin hodinky.

Popis

  • Případě Tvar: KOLO
  • Materiál Pouzdra: SLITINY
  • Dial Průměr: 40mm
  • Číslo Modelu: P3177
  • Kapela Délka: 24 cm
  • Krabice Materiál: Papír a kůže
  • Výhody: Odolný Proti
  • Styl: Fashion & Casual
  • Značka: Oupinke
  • Pohyb modelu: Japan MIYOTA quartz hnutí
  • Typ Položky: Mechanické Náramkové Hodinky
  • Kapela Materiál 2: Navíc zdarma kožený řemínek
  • Funkce: svítící ručičky
  • Spona Typ: Tlačítko Skryté Spona
  • Kapela Typ Materiálu: Kůže
  • Záruka: 10 Let
  • Frekvence: 21600/H
  • Dial Okna Typ Materiálu: Safírové Sklo
  • Boxy & Případech, Materiál: Papír
  • Případ Tloušťka: 12,5 mm
  • Hloubka Vody Odpor: 5Bar
  • Pohyb: Automatické Self-Wind
  • Původ: KN(Původu)
  • Šířka Pásma: 20mm

------------------【Objednejte Nyní A Získejte Zdarma Dárky】----------------

1.Originální kožený řemínek v hodnotě 35 dolarů. 2.Popruh zdarma nápisy, přizpůsobené exkluzivní 3.Luxusní dárkové krabičce. 4.Zdarma oceli seřízení pásu nástroj. 5.Módní sluneční brýle. 6.Může pomoci napsat požehnání na přání. 7.Pohyb je rozšířen z původních tří-letou zárukou na 10 let. 8.Pokud nejste spokojeni s hodinkami, můžete se vrátit pro vrácení peněz.

---------------------------【Obsah Balení】--------------------------

1 OUPINKE hodinky 1 Luxusní OUPINKE dárkové krabičce 1 OUPINKE Uživatelská Příručka 1 Originální kožený popruh nastavit 1 pár sluneční brýle 1 nástroj pro úpravu oceli pás

-----------------------------【Pro dav】-----------------------------

Dodává vedoucí, šéfové, kolegové, spolužáci, Vánoce, den Díkůvzdání, Hollywood, svatby, výročí, narozeniny, promoce, Valentýn, Den matek, atd. jsou všechny dobré dárky pro blízké.

----------------------------【o zpětnou vazbu】----------------------------

Klademe velký důraz na zákazníka nákupní zkušenosti a zpětnou vazbu.Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba od pěti hvězd jsou naší hnací silou.Pokud necháte pozitivní nebo pozitivní zpětnou vazbu na naše výrobky a na naše prodejny, budeme velmi vděční.Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich produktů nebo služeb, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům a poznat.

-----------------------------------【Tipy】----------------------------------

1、 O OUPINKE hodinky a balení Jsme internetový obchod, všechny hodinky jsou originální autentické hodinky, kvalitní absolutní záruku, a naše hodinky všech orgán pro certifikaci kvality testování, si můžete být jisti, koupit naše výrobky.Zašleme vám zdarma high-end hodinky dárkové krabičce. 2. Hodinky jsou vodotěsné Naše hodinky vodotěsné výkon je velmi dobrá, může dosáhnout 50M život, vodotěsné.Pro každodenní život vodotěsný, naše hodinky jsou absolutně žádný problém.Můžete nosit vaše ruce a vykoupat.Ale jedna věc je pozor, je udržování hodinky z kontaktu s páry a teplé vody, jako při horké koupeli.V případě, že hodinky do vody jen malé množství vodní páry, vodní pára se automaticky zmizí s časem, nebo dát nahoru a dolů, dívat se nahoru a dolů, o dvě hodiny později, vodní pára se automaticky zmizí.Pokud tam je vody do hodinky, vzít hodinky do opravy co nejdříve. 3.Pokud narazíte na nějaké problémy při používání první, kontaktujte nás, pomůžeme vám vyřešit problém co nejdříve, možná, jen jsme se dostat z práce, nebo ne on-line, prosím, trpělivě čekat pracovat budeme do 24 hodin kontaktovat.

-----------------------------【O lodní dopravy】---------------------------

1、 Většině zemí jsou dopravu zdarma, když si objednáte produkt, stránka vás vyzve k dokončení vaši správnou adresu doručení, telefon, název, budeme sledovat vaši adresu, aby vaše dodávka 2、Když jste objednávku, budeme kontrolovat zboží pečlivě do 1-2 dnů, a pak vám pomohou lodi, ale prosím, na vědomí, že možná kvůli počasí důvodů někdy zpoždění nějaký čas, ale budeme prodloužit dodací dobu, prosím, trpělivě Čekat.Obvykle jsme poslat přes Thecomplication.cz dopravu stánku, o 7-35 dní k dosažení vaši adresu.Pokud potřebujete rychle loď DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, i když nejsou zdarma, ale může těšit velmi dobrou slevu. 3、Si vzal zboží a nákladní dopravu nezahrnuje žádné daně, 4、Jsme upřímný a důvěryhodný dodavatel, a my doufáme, že každý zákazník přítel bude milovat naše produkty a mají velmi příjemný zážitek z nakupování.Pokud jste spokojeni s naší zboží a služby, pak prosím ujistěte se, dejte nám 5 hvězdiček chválu, budeme velmi vděční.Pokud máte nějaké návrhy, nebo nejste spokojeni s výrobky nebo služby, prosím, také dát nám 5-hvězdičkový chvály a zeptejte se na vaši otázku, prosím, nemají žádnou komunikaci a kontakt vlevo žádné negativní připomínky, budeme mít první čas, aby pozitivně reagovat a vyřešit Váš dotaz.Pokud to je problém, nebudeme vám dolů a dá vám dobrou odpověď,jsme tvrdě pracovat, aby vytvořit 100% obchod.

-------------------------------【vracení peněz】---------------------------

1. pokud obdržíte zboží a popis nesplňuje nebo není spokojen s kvalitou, prosím, kontaktujte nás v čase, bude to dát plnou náhradu。 2、Pokud se chcete vrátit, protože vaše důvody, prosím, kontaktujte nás, do 7 dnů po obdržení zboží, budeme poskytnout vám adresu pro vrácení zboží, a pomůže vám vyřešit vaše problémy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Dulger I 2020-09-23

It's worth it. Good quality. It's beautiful!

5
Cleverunited 2020-09-15

A birthday gift for my son, a very beautiful moon phase watch, can see the moon in 3D. The son has been happy for a long time, and the time is accurate. Fortunately, transportation is very fast. It arrived a few days before his birthday. The seller also helped me write a letter in the package, I like this seller very much

5
Mary Camacho 2021-01-20

Very grateful for the watch, came quite quickly. The quality is excellent, thank you very much for the gifts. This is men belt and spare watch strap, sunglasses. Seller respect. I highly recommend this store.

Přidat recenzi

Hodnocení