Nový Velký Velký tlustý myš pad Počítač vodotěsné psací stůl podložka pod notebook Dub materiál odolnost vůči olejům pro Xiaomi kanceláře Herní Podložka pod Myš

187.89 Kč 131.53 Kč Doručení zdarma

Štítky: podložka pod myš grande gamer, černá podložka pod myš, herní podložka pod myš, cíl herní podložky pod myš, stůl mat, herní myš, miiw, xiaomi jesis myši, myš pad zápěstí, elektrický ohřívač xiaomi.

Popis

  • Balíček: Ano
  • Číslo Modelu: SOO-Z014-NA
  • Značka: AYANJIN
  • Produkty Stav: Skladem
  • Styl: s ostatními Zápěstí
  • Materiál: Tkanina

Velký Velký tlustý myš pad Počítač vodotěsné psací stůl podložka pod notebook Dub materiál odolnost vůči olejům pro Xiaomi kanceláře Herní Podložka pod Myš

Vlastnosti:

- Vyroben z přírodní dubové dřevo materiál, podložka je vynikající a praktické umělecká díla prostřednictvím multi-vrstva proces.

- Odolnost proti vodě, anti zrna, a snadno se čistí.

- Hladké a pohodlné dojemné, pocit, pro přesné operace při používání.

- 180 ° skládací podporuje, odolnější.

- Dodává se s consant teploty funkce pad bude temperally udržet teplotu vašeho těla, poté jemně dotknout.

- S/M/L, tři volitelné velikosti pro hraní her, kancelář a studovat.

Specifikace:

Značka: Xiaomi

Produkt: Mijia Podložka Pod Myš

Barva: Hnědá

Materiál: Dřevo

Velikost: S, M, L (Volitelné)

Rozměry Výrobku: Přibl.

S: 27.5*24.5*0.25 cm

M: 80.0*30.0*0.25 cm

L: 90.0*42.0*0.25 cm

Velikost balení: Přibl. S: 24.5*6*6 cm, M: 30*9*9 cm, L: 42*12*12cm

Hmotnost balení: Cca. S: 80 g, M: 250 g, L: 450g

Poznámka:

1. Položky, barva se může ukázat mírné aberace vzhledem k různým natáčení světla a zobrazení na monitoru.

2. Údaje testovány možná existuje rozdíl v důsledku různých okolností.

Seznam balíčků:

1 * Podložka Pod Myš

300C vysoké teploty pečení,Přinést trvající vůni do života.

Zápach a paměť mají vždy příběh, které říkají, že není konec, život má vůně všude, aeriform nicméně ať člověk paměť je hluboké. Podložka pod myš karbidu vrstva přes výše 300 vysoká teplota pečení, nechte vůně dřeva. Lehká vůně nás uvolňuje a zmírňuje únavu. Každý dotek, ať si vzdech, že život může být tak detailní.

Jeden krok blíž,To je měkčí.

Pečení při vysokých teplotách mění na dřevnatění z korku při zachování jeho zvláštní buněčná struktura.Vzduch může v něm zůstat. Zuhelnatělé částice byly pečlivě na které se vztahuje na povrch podložka pod myš přes jemné broušení proces. Aby korek lehčí a měkčí.

Prodloužit délku znovu,Uvolněte inspiraci znovu.

SYN Zuhelnatělé DUBOVÉ Přírodní Korek Podložka pod Myš-12,5% déle, než předchozí generace. To může zahrnovat širší plochu a umístit více objektů. Podložka pod myš vám dává další inspiraci. * Předchůdce odkazuje k velké velikosti, SYN DUB přírodní korek podložka pod myš.

Bilance touch a provoz,Každý snímek je přesné a hladké.

Tmavé podložky pod myš může zvýšit absorpci světla při různých vlnových délkách, čímž se snižuje rušení myši fotoelektrický odraz. Zápas s měkkým povrchem karbonizace, stejně jako smysl pro dřevo tlumení, tak, že provoz je více ruku v ruce. Ve hře, přesnost střelby se zlepšila, kreslení konstrukční detaily jsou manipulována v práci, tak, aby vaše operace může být přesně dopravena.

Přírodní konstantní teploty,Zámek teploty vašich rukou.

Přírodní korek cementační podložka pod myš má nejen cementační vůně a hebkost, ale také zachovává silný termostatické schopnost přírodního korku. Stačí se dotknout ji na lehkou váhu, a podložka pod myš bude zámek teplotu vašeho těla, udržet ploše teplota v souladu s vaší kůží.

Snadné zařídit,zabránění znečištění a hydroizolace jsou lepší než ostatní.

Zuhelnatěné korek má stabilní fyzikální a chemické vlastnosti, při zachování buněčné struktury korku. Hladké odolnost proti opotřebení, odolnost proti znečištění, odolnost proti vodě a oleji a kyselinám než čistý korek je silnější. Každodenní skvrny, olejové skvrny, celkovou péči, dub přírodní korek cementační podložka pod myš mohou být snadno řešeny. Olej odpor/Namáčení odolnost/odolnost proti Skvrnám/Snadno ovladatelná.

Střet přírody a technologie,kombinace technologie a život.

SYN DUB trvá na používání přírodní DUBOVÉ kůry z Portugalska, sbírat nespočet zdravé jehličnany v devět-letý cyklus. Pečené při vysoké teplotě a země pod tlak, hrubý korek má lehkou a soft touch. Unie vědy a techniky a život, přírodní řemeslné kolize, dokonalý korku nekonečné možnosti.

180 Úhel ohybu nezlom,Ať přírodní vůně doprovázet vás na dlouhou dobu.

Ať 180 Úhel může být přeloženy na polovinu nebo plný curl, stačí dát podložku pod myš v opačném směru zpětného tlaku může obnovit. Prostřednictvím patentované technologie,SYN DUB dodává bavlna ohýbání odolnou vrstvu na povrchu korku materiál, který si zachovává nejen vůni karbonizace, ale také může dosáhnout průběžné skládání.

Základní parametry

Název produktu :SYN DUB přírodní korek cementační mouse pad (S/M/L) model Výrobku: SOO-ZOO(14-16)-NA Výkonný standard: Q/MLJ003-2018 specifikace Produktu: velká velikost :420x900x2.5mm 1tablets/paket Medium :300x800x2.5mm 1tablets/packet Malá velikost :245x275x2.5mm 1tablets/paket

Poznámka: po otevření balení, prosím, srolovat podložku pod myš v opačném směru, balení, a poté stiskněte tlačítko a vyrovnejte ji používat normálně.

A

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (2 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení