Nová naděje TMP102AIDRLR TMP102AIDRL TMP102 SOT563 20ks/spousta

291.79 Kč Doručení zdarma

Štítky: lm35ca, vysoké napětí step-up transformátor, zobrazení tm1637, varianta b6 mlha, logo pioneer, cívky pro transformátor, korejský styl dupačky, tmp36gz, bella prsten, ricoh aficio mp c2800.

Popis

  • Aplikace: Počítač
  • Provozní Teplota: 1
  • Ztrátový Výkon: 1
  • Typ: Regulátor Napětí
  • stav: Nové
  • Napájecí Napětí: 1
  • Číslo Modelu: TMP102AIDRLR

ZÁRUKA:

POLOŽKA je dodáván s 90 dnů záruka; Ověřit model kompatibility před nabízení; Pokud je produkt obdrželi, není, jak je POPSÁNO, náhrada bude vydán;

FEEBACK: VŘELE ocení vaši pozitivní zpětnou vazbu a náš systém opustí pozitivní zpětnou vazbu pro vás po dokončení transakce. Vážíme si našich zákazníků, takže pokud máte nějaký problém ,PROSÍM, neváhejte a NEVÁHEJTE a zavolejte NÁM NEBO NÁS KONTAKTUJTE E-mailem IMMEDIATEDLY, jsme vždy tam, aby vám nabídnout pomoc.

POŠTOVNÉ A BALNÉ :

Většina položky jsou dodávány poštou letecky servis do 24 hodin po obdržení platby. Když si koupíte více položek, které close ve stejný den, vaše přepravní náklady bude možné kombinovat se slevou. Máme loď po celém světě.

FAQ:

Jak mohu získat fakturu s kombinované poštovné pro více položek?

Můžete použít Ebay checkout pro každou položku nabídky, nebo pomocí Kup Teď. Když se všechny položky jste nabídky na skončily, e-mail a my vám pošleme společnou fakturu.

- Účtujete nějaké další daně?

Žádné další daně nebo poplatky jsou účtovány pro mezinárodní zákazníky.

- Myslíte si, nabídnout expresní doprava?

NE, nabízíme pouze Airpost Služby [ stejné jako USPS ] způsob Dopravy.

- Celní a brokerské poplatky?

Nejsme odpovědni za jakékoliv cla, daně nebo zprostředkování účtované vaší zemi.

- Můj balíček ještě nedorazil ?

Ujistěte se, že jste si přečetli dodací údaje pro určení předpokládané dodací lhůtě. Pokud váš položka má stále ještě není dorazil do této doby, pak nám napište. Dodání odhady jsou v pracovních dnech a nezahrnuje víkendy a svátky.

- Mé zboží bylo poškozené při přepravě?

Naše díly jsou pečlivě zabaleny, aby se zabránilo poškození v lodní dopravě. Nicméně, jsme zodpovědní za jakékoli poškození

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení