Zalévání Stakes,10 Pack Krytý Automatické Kapkové Zavlažovací Systém Zavlažovací Zařízení Nástroj pro Rostliny Waterer Keramické Sondy Housepl

327.16 Kč 215.97 Kč Doručení zdarma

Štítky: sklo waterer, zahradní výsadbu nástroje, krytý zavlažovací systém, kapkové zavlažování na prodej, 12ks zalévání hroty, kapání vody, sníh na domácí bělení zubů, sada kapkové závlahy, odkapávací, autowatering systém.

Popis

  • Materiál: Další
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: Konektor

Zalévání Stakes,10 Pack Krytý Automatické Kapkové Zavlažovací Systém Zavlažovací Zařízení Nástroj pro Rostliny Waterer Keramické Sondy Housepl

Jednoduché a účinné nástroje na vodu vaše rostliny, když jste na povolání. Automatické a jsou vhodné pro setí a výsadbu, znečištění-free.

Vhodné pro zalévání veškeré vnitřní zařízení a dostat přímo do kořenového s waterspikes.

To funguje automaticky-vakuum vytvořené jako voda je vtažen do suché půdy, pak vakuum může táhne více vody prostřednictvím nabídky hadice.

Udělat díru v horní části vody hroty Šroubů špice do vody láhev tip část Vložte do půdy, Vody se vydala přímo ke kořenům.

Zahradní zavlažovací zařízení, poskytuje vodu přímo ke kořenům rostliny,vhodný pro většinu rostlin.Snadné řízení toku znamená, že vaše rostliny obdrží správné množství vody.Můžete také dát vodu a hnojivo do láhve,pak použijte vodu spike dodat maximální výživné tekutiny.

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní.

Jednoduché použití, snadno ovladatelný.

Nebude příčinou plýtvání vodních zdrojů.

Velký zahradní vodní zařízení, když jdete ven

Pomáhají přinést vodu, kde jsou rostliny potřebují nejvíce.

Automaticky v závislosti na vlhkosti půdy, vody, automaticky zastaví po dosažení určité úrovně.

Typ: Automatické Zavlažování Rostlin

Barva: foto barevné

Materiál: PP+keramika

Velikost: 11*3cm

Hmotnost: 70g

Množství: 10 ks

Obsah Balení:

10 X Zalévání Hroty

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (2 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení