JanPet 1200 M Vzdálený Lovecký Pes Výcvikový Obojek Vodotěsný Dobíjecí Elektrické Pet Výcvik Psa Šok Obojek Pro Psy Trainer

2 607.31 Kč 1 590.47 Kč Doručení zdarma

Štítky: obojek psa šok, klec dog training, anti štěkat pes, pes vlak, anti bark, muži šok límec, velký pes, fotoaparát j5, pes lovecký obojek, muž šok límec.

Popis

  • Typ: Psi
  • Aplikace: Vzdálené Psí Výcvikový Obojek
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: dt1200v
  • Značka: JANPET
  • Typ Položky: Školení Obojky
  • k dispozici psy: Pro 1 psa
  • Rozsah: 1200metere
  • Metody: Pípnutí, vibrace a statický šokující
  • Certifikace: CE, RoHS a FCC
  • Hlavní Funkce 2: Rechareable pes přijímač límec
  • Hlavní Funkce 1: Vodotěsný pes přijímač límec

JanPet 1200 M Vzdálený Lovecký Pes Výcvikový Obojek Vodotěsný Dobíjecí Elektrické Pet Výcvik Psa Šok Obojek Pro Psy Trainer

Vítejte na JANPET!V posledních 2 letech, jsme commietted nabídnout nejlepší soluttion pro ty špatné chování psů.Měli jsme velký úspěch ve vývoji high-kvalitní výrobky, které fungují, zatímco zálohování s bezkonkurenční zákaznický servis.V dnešním světě, to je vzácné, že společnost bude držet svůj slib, a zálohovat své produkty na 100%, to je přesně to, co jsme dělat na JANPET.My jsme dali náš úspěch na kvalitu, které nabízíme, a výsledky, které vyrábíme na konzistentní bázi.Na JANPET jsme hrdi na vytváření nejvyšší kvality výrobků a nabízí je zákazníkům za přiměřenou cenu těsně nad náklady.To je naše filozofie, dát zpět k zákazníkům za použití nejlepších surovin, takže můžeme dodávat produkty, věříme a naši zákazníci mohou důvěřovat.

Hlavní Rysy:

1. Rozsah v otevřeném terénu je až 1200 metrů,

2. Vlak do 3 psi ze stejného vysílače.Tento výpis je pouze pro jednoho psa

3. 10 úrovní statické šok

4. 10 úrovní vibrací

5. "Buzz" sound aktivuje se samostatným tlačítkem

6. Dvě tlačítka "+" a "-" vám umožní nastavit váš tlumič a intenzita vibrací

7. Pes Tlačítko pro Výběr vám umožní vybrat váš pes

8. Lcd digitální displej pro 10 šoku a vibrací hladiny a pes ID

9. Zapamatovat šok a vibrace úrovni v vysílač pro různé psy

10. Snadné operace s gumovou tlačítko

11. Vodotěsný vysílač a přijímač.Pes může volně plavat.

12. Dobíjecí 3.7 V Li-ion baterie pro vysílač a přijímač

13. Silná PODRÁŽKA Obojek Popruh

14. Led low power indikace, červené světlo bude blikat, když úroveň nabití baterie je nízká.

15. Plně funkční multi-systém výcviku psa

16. Kolem 8 sekund bezpečný static shock ochranu

17. 2-letá záruka

Pro tento model, můžete se podívat na 10 následujících bodů:

1-10 ÚROVNÍ KOREKCE - Mnohem menší prostor pro chyby a rychlé použití, je třeba opravit hned jinak chování není spojené s akcí.

VIBRAČNÍ REŽIM - chcete mít možnost vibračního režimu předtím, než budete muset použít šoku, jak to sám je dost často

REŽIM ZVUKU - Někteří psi vyžadují pouze zvukový signál nebo zvukový režim změnit nežádoucí chování.

NE POHOTOVOSTNÍ REŽIM - Pohotovostní režim zachránit životnost baterie, ale nejsou připraveny k použití, když je potřebujete.Správnou korekci procesu by mělo být okamžité akci.Většina produktů, které nabízejí pohotovostním režimu musí být přijata v pohotovostním režimu, než budete moci používat, to porazí objektu.

ECHAREABLE BATERIE - E-obojky, které nepoužívejte dobíjecí baterie nakonec stát spoustu peněz v průběhu času.Je to proto, že vypouštěcí baterie v otázkou týdnů.

VODOTĚSNÉ - chcete psa výcvikový obojek, který je zcela vodotěsný, není odolné proti vodě, jinak to bude zlomený velmi snadno.Nemůžete předpovědět, kdy váš pes bude skákat v louži, nebo bude pršet.V závislosti kde žijete, to může poskytnout obrovský problém.

ROZSAH - pes výcvikový obojek s krátkým dosahem obvykle nebude fungovat, pokud jsou ve vaší zahradě nebo přímo před vámi.Inzerované vzdálenosti jsou v perfektním stavu bez rušení z věcí, jako jsou mobilní telefony nebo cokoli jiného, co může narušit frekvence.Vždy myslet na tohle, když kupujete obojek a na obvyklých místech si bude brát svého psa.

PAMĚŤ - To je funkce, která uloží vaše předchozí nastavení, stejně jako připojení tak, že nechcete, aby se museli znovu připojit, nebo přeprogramovat pokaždé.

SNADNÉ POUŽITÍ - Další klíčové funkce, něco tak jednoduché, jak je to možné, že dělá práci, je určen k tomu vede dlouhá cesta.

LOV KVALITY - E-obojky, které jsou určeny k lovu standard jsou obvykle lepší kvalitu, jak oni jsou často používány v těch nejhorších podmínkách, a je třeba držet krok

BALÍČEK OBSAHUJE: Pro tento výpis, je to pro trénink, jen 1 psa.Nicméně, tam jsou 3 TPU límec volitelné.Můžete si vybrat libovolnou jednu barvu mezi černou, oranžové a zelené.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení