Podzimní Fialové Burg Tým Cyklistický Dres BH 2020 12D Kolo Pánské Kalhoty Set Dlouhý Rukáv Ropa Ciclismo Cyklistické Oblečení Cyklistické Oblečení

631.32 Kč Doručení zdarma

Štítky: bh kole, burg strany, jízda na kole skupiny nastavit, fialové kolo kolo, cyklus muži, obří ciclyng oblečení, bolsa nevěsta tým, cyklistika jerset muži, belgie kole, kolo zelená.

Popis

  • Kalhoty Materiál: 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
  • Dresy Materiálu: 100% Polyester
  • Metod Prodeje: Tovární Přímý Prodej
  • Cyklistika Jersey Pad Styl: GEL Prodyšný Pad
  • Číslo Modelu: Cyklistické Sady
  • Rukáv Velikost: Dlouhý Rukáv
  • Sezóna: Jaro/Podzim
  • Fit: Hodí menší, než je obvyklé. Prosím, zkontrolujte, zda tento obchod je dimenzování info
  • Typ: Jersey Sety
  • Materiál: Polyester a Lycra
  • Značka: Nadmíru Oblečení
  • Zip Délka: Plné
  • Pohlaví: MUŽI

Poznámka:

1. Přijímáme smíšené objednávky , prosím, zanechte vzkaz, nebo nám pošlete vzkaz na trademanager, aby nám velikost, kterou chcete pro Dresy a kalhoty/šortky. Jako "XXL pro Jersey a XL pro Kalhoty"

2. Můžeme přizpůsobit všechny druhy pro tým cyklistické dresy, prosím, zprávu nám, pokud chcete, aby vlastní položky, zašleme vám odkaz na koupit, a my vám zašleme jako vaše přání, děkuji.

3. Protože časový rozdíl, všechny vaše zpráva bude odpověděl do 24 hodin .

Prosím, viz naše velikost measuremeents před nákupem.

Nevybírejte přímo podle vás návyky.

Poznamenal:

1. Prosím, aby pro případné 1-3 cm rozdíl v měření a mějte na paměti, že barva může být trochu mimo díky

rozdíly ve obrazovek a monitorů.

2. Konečné barvy naleznete na našich skutečné zboží. Prosím, vědět to dříve, než si ji koupit. Děkuji!!!

3. Obrázek ukážeme, je 100% Reálný Objekt Fotografování.

Velikost Grafu

Doporučená Velikost

Doporučená Velikost Od Našich Zákazníků Koupit Od Naší Společnosti Bofore.Pro Krátký Rukáv Sady.

Materiál:

Prodyšný materiál Konstrukce s dobrou funkci pro udržení sušení a cool a pohodlnější. Ultra-lehký materiál, který je pohlcující pot, odvod vlhkosti, hedvábná a pružná.

Vrchní Materiál:

100% Polyester;

Šortky Materiál:

80% Polyamid + 20% Lycra, naše Cyklistické jersey set je navržen pro pohodlné nošení, a jsou plně prodyšné, lehké a snadno pomůže zlepšit pot přenos a uvolnění, udržet si suché a pohodlně během nejdelší jízdy na kole!

Určen pro muže a ženy, naše šortky mají přesnost inženýrství, 3D prošité, polstrovaná podložka, která poskytuje extra podporu a odpor proti tvrdé, nepohodlné kolo, sedadla, a může pomoci zmírnit kloubu a bolesti kyčle po dlouhé jízdy.

9D/12D/16D Gel Pad:

Není žádný rozdíl, jen různé barvy. Unikátní Gel Pad s Multi-Chladící otvor, držet sušení a anti-bakteriální

Vrací:

1. Pokud položka, kterou obdržel, je nepřijatelně vadné, nefunkční, nebo mimo provoz, pls nás informovat do 3 dnů od doručení . 2. V případě, že tyto nepříjemné věci se stávají, doufáme, že se kupující a dodavatel může komunikovat aktivně řešit spor flexibilním způsobem. Slibujeme vám, že budeme pracovat ven uspokojivé řešení. Prezentovat a Prodávat Bodů: můžeme přizpůsobit všechny druhy pro tým cyklistické dresy, prosím, zprávu nám, pokud chcete, aby vlastní položky, zašleme vám odkaz na koupit, a my vám zašleme jako vaše přání, děkuji. Příběh značky A Zákaznické Ohlasy PŘIPOJIT NADMÍRU OBLEČENÍ! PRIVILEGE CLUB NA Thecomplication.cz. NADMÍRU OBLEČENÍ!!!, založil Sandy, je Čínská Značka se narodil na Thecomplication.cz na Září 2015 .V méně než 4 let jsme se rozrostli z $0 na $5M a od 1. do 10 lidí. Naší hlavní Značkou je "NADMÍRU OBLEČENÍ" a jsme jedním z nejlepších Prodejce na Thecomplication.cz. NADMÍRU OBLEČENÍ!! je to jeden z dobře vědět značku na Thecomplication.cz pro počet následovníků více než 20000. NABÍZÍME DOPRAVU PO CELÉM SVĚTĚ. Naše výrobky se dostal 1.0000.000 závidí a prodali jsme téměř všechny druhy tým cyklistické produkty! NADMÍRU OBLEČENÍ!! nabízí 365 dní zákaznický servis. Zpracování objednávky doba je mezi 3 a 5 dní a loď jsme také v neděli. Můžete také vyhledávat náš zbrusu NADMÍRU OBLEČENÍ pro více produktů na Thecomplication.cz.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Rodicto 83 2021-02-03

perfecto, aunque fino para el invierno de Burgos

5
Stacy Loves 2020-12-29

Happy with the quality-price. In winter it is to wear with a thermal and more warm.

Přidat recenzi

Hodnocení