Vítr USB Auto Ventilátor Auto Klimatizace Nízká Hlučnost Barevné Inteligentních Domů Přenosné Kapesní Multi-funkční Mini Ventilátor, Chladné Léto

185.46 Kč 85.33 Kč Doručení zdarma

Štítky: android dock station, Dual USB, uk usb c, počítač létě gadgets, letní párty gadgets, blower fan mini, festival gadgets letní, letní gadgets c, diamantové lize, vzduchový kompresor pro akvarijní ryby nádrže.

Popis

  • Typ: Ventilátor
  • Značka: CARPRIE

Vítr USB Auto Ventilátor Auto Klimatizace, Nízký Šum, Mini Ventilátor

【Otočný】-- 360 stupeň otočná a fanouškovská základna je také 360 stupňů otočný, což je ventilátor velmi pohodlné. Vhodné pro více lidí používá. Super silný vítr foukat horký vzduch ven z auta a vychladnout řidiče a cestující okamžitě. 【Nízká Hlučnost】-- Silný vítr, ale nízká hlučnost a je dodáván s dvou samolepicích etiket pro zajištění ventilátoru na palubní desku nebo opěrku na ruce oblast. 【Multifunkční】 - je To opravdu hodně vzduchu, který pomůže jak v pohodě van v horkých dnech + odstranění vlhkosti z interiéru čelního skla na chladné deštivé dny.Rychle a účinně odstraní nežádoucí cigarety, tabákový kouř nebo prach, odstranit pet zápach zápach. 【Silný Vítr】-- Help klimatizace vychladnout vozidlo v létě rychle tím, že dobrý krevní oběh. 【Kompatibilita】-- Pasuje na všechny rodinné auto, sedan, van, truck, SUV, RV, loď ATV s 12V zásuvky zapalovače. A 1,2 metru dlouhý napájecí adaptér je v ceně, pro výstup použít.

Výkon: 8 (W)

Materiál:Plast

Rozměry výrobku: 13X6X15cm

To, co dostanete:1KS Ventilátor+ 1KS Nabíjecí Kabel

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení