2 162.99 Kč Doručení zdarma
Štítky: ocelové hřebíky manuální, klobásy, voňavé p maker, snadné tiskové stroje, klobása roll výrobce, ok pásu dopravníku stroj, prášek částic, plnící stroj, olej plnící stroj, klobása stříkačku z nerezové oceli, naplňte stroj, churrera churro.
Horizontální 2L Churros Stroj na Výrobu Salámu Výrobce Masa Plnící Stroj z Nerezové Oceli Churros Extruderu Ruční Provoz
Vlastnosti: 1.Elegantní nerezové oceli vzhled,odolné a praktické použití.Zajištění toho, že zpracování potravin je čisté a zdravé. 2.Horizontální stroj sutable pro desku.Snadná instalace a zatížení potraviny materiál.To je snadno ovladatelný a čisté. 3.Tam jsou možnosti.Klobása stromeček má 4 nálevky pro výrobu různých velikostí uzenin.Churros výrobce má čtyři typy churros modelování čepice,můžete změnit churros tvar a délka na přání.To může také vytvořit duté churros pro plnění ovoce jam. 4.Nový výkonný převodový systém.Ergonomicky tvarovaná klika otáčí bez námahy. 5.Proměnná 2 úrovně rychlosti,vysoký točivý moment systém.Skvělý výkon. 6.Ideální pro komerční a domácí použití.To může být široce používán v občerstvení, obchody,kuchyně,supermarkety,zpracování masa, obchody,restaurace a mnoho zpracování potravin míst.Specifikace: 1)Název Produktu:Horizontální Klobása Ucpávač/Churros Stroj 2)Provoz: Manuální (Klikou) 3)Materiál: Potravinářské Nerezové Oceli 4)Výrobku Rozměr:40*17*13 cm, 5)Barel Průměr:12 cm 6)Barel Výška:20 cm 7)Kapacita: 2L 8)Hmotnost: 5,5 KG Možnosti: 2L Klobása Ucpávač(Obsahující 4 Druhy Salámu Nálevky) 2L Churros Výrobce(Obsahující 4 Druhy Churros Trysky) 2L Univerzální Stroj (Obsahující 4 Churros Trysek a 4 Klobása Nálevky) Co je Churros?Churro je smažené těsto pečivo—převážně choux—based snack.Churros jsou tradiční ve Španělsku a Portugalsku, odkud pocházejí, stejně jako Filipíny a Ibero-Ameriky.Oni jsou také konzumovány v Jihozápadních Spojených Státech, Francii a v dalších oblastech, které obdrželi imigrace ze španělsky a portugalsky mluvících zemích.Ve Španělsku, churros může být buď tenké (a někdy i vázané) nebo dlouhé a husté, kde oni jsou známí jako porras v některých regionech.Oni jsou běžně konzumovány na snídani namočeným v champurrado, horká čokoláda, dulce de leche nebo café con leche.Cukr je často sypané na vrcholu.
Top kvalita