Přední Mřížky Pro BMW 5 Série G30 2018-Up M5 Předního Nárazníku F90 Grily Dual Lamel Ledvin Mřížka s odznak ABS a Uhlíkových Vláken

950.52 Kč 893.49 Kč Doručení zdarma

Štítky: bmw g30 splitter, bmw f90 m5, G30, bmw g20 series příslušenství 2019, g11 přední spoiler, g30 gril, bmw m6 f13, g20 gril, f90 m5, nárazník bmw m5 f90.

Popis

  • Položka Výška: 10cm
  • Původ: KN(Původu)
  • Modelový Rok: 2018+
  • Položka Délka: 50cm
  • Speciální Funkce: 1
  • Hmotnost Položky: 2kg
  • Obutí: BMW 5 Série G30 F90 2018+
  • Šířka Položky: 50cm
  • Typ Materiálu: ABS
  • Typ Položky: Závodní Grily

Zahrnuje : 1KS (Vlevo A Vpravo)

Materiál : ABS & Uhlíkových Vláken

Pro: BMW 5 Série G30 2018-Up

Instalace : 1:1 Náhradní typ ( Nahradit původní grily )

Luxusní vypadající, nejlepší dárek pro vaše auto!

Balení Obsahuje: 1x Přední Grily

Poznámka:

1.Prosím laskavě nechte nás 5 hvězdiček pozitivní zpětnou vazbu a podělte se s námi o fotky, pokud budete splňovat naše produkty a naše služby.

2.Jsme výrobce, které produkují více než tisíce model auto díly . máme přísné QC před každou zásilku .

3.Ale pokud zjistíte jakýkoliv problém a poškození na části , Prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem jakoukoli zpětnou vazbu . Naše služby budou vždy on-line.

(Doporučujeme udělat instalaci v místní dílně. Pro části z Uhlíkových vláken, profesionální dovednosti a pečlivost nutná.)

1, Q: Jak lze potvrdit, zda tento produkt vyhovuje mé auto, nebo ne?

A: Pokud si nejste jisti o montáži, prosím, kontaktujte a pošlete nám vaše auto obrázky(přední, zadní a celé auto obrázky), pak budeme zkontrolujte, zda fit nebo ne pro vás.

2, Otázka: Je to skutečné 100% full carbon fiber materiál a suché uhličité?

A: některé spoilery jsou plné Uhlíkových vláken, ale ne všechny produkty v suché uhličité, pokud jste cuirous o tom, prosím, kontaktujte nás .

3, Q: Je DAŇ zahrnuta v pořadí poplatku?

A: Kupující je odpovědný za zaplacení jakékoli místní Celní daně.Pokud váš položka byla vrácena z důvodu celních otázek, můžeme jen náhrada za POLOŽKU ČÁSTI, tak prosím, sledovat vaše zásilky neustále, jakmile si celní problém,prosím, kontaktovat v čase, aby se zabránilo návratu, nebo můžeme jen vrácení položky součástí jednou vrátil.

4.Q: kolik daní musíme platit?

A:V Evropské zemi :všechny položky, které je třeba dovozní clo, které je 35 až 45 euro na základě naší malé obchodní faktura

V USA trh: všechny položky nemusí platit dovozní clo, pokud celková obchodní faktura je méně než 1000usd, tak naše faktury částka bude 200usd ,tak v USA na trhu nemusí platit daně.

V Austrálii trhu: všechny položky nemusí platit dovozní clo, pokud celková obchodní faktura je méně než 1000AUD, jako naše faktury částka bude 200AUD ,tak v Austrálii trhu není třeba platit daně.

1. Objednávky budou odeslány do 2 až 7 pracovních dnů po zaplacení byla Vymazána. Objednávky provedené o Víkendu

a o Svátcích budou zpracovány následující pracovní den. Prosím, dovolte 10-21 dnů pro mezinárodní dodávky. Některé

zásilky může trvat déle předmět na vaše místní celní orgány a způsob dopravy zvolil.

2. Kombinovat dopravu slevy mohou být nabízeny. Prosím, neváhejte a kontaktujte nás pro slevu. Nárok na slevu, jedna plná platba musí být provedena pro kombinaci položek.

3. Ujistěte se prosím, že dodací ADRESA, které zadáte při checkout a paypal je přesné. Nejsme zodpovědní za nedoručitelné adresy.

4. Pro přeběhl položky, návrat přepravní náklady a subsquent náhradní přepravní náklady musí být narozena od prodávajícího. Kupující musí kontaktovat nás s číslo objednávky, do 7 dnů po dni, balíček dorazil. Žádné Nároky budou přijímány po 7 dnech.

5. Pokud máte jakékoliv otázky o zásilce pro některé DOPRAVA ZDARMA díly, prosím, kontaktujte nás vybrat ten správný způsob dopravy, který se vám líbí.

O Návratu:

1. Poškozené Položky

Poškozené zboží zahrnuje položky, které jsou poškozené během přepravy. Pokud zásilka dorazí na vaše dveře se zjevným poškozením během přepravy, prosím, odmítnout zásilku. Pokud jste se dostali balíček a zjistil, poškozené práce, prosím, otevřete okno pro kontrolu dříve, než se zaregistrujete, prosím, uložte všechny obalové materiály a papíry a kontaktujte nás ihned. Digitální fotografie budou povinné pro všechny případy.

2.Vadné nebo Nesprávné Položky Odeslány

Pokud zboží chcete vrátit, je nefunkční, ale nemá žádné zjevné poškození, je považováno za vadné. Pokud obdržíte vadné nebo nesprávné položky, prosím, uložte veškerý obalový materiál a papírování, ihned kontaktujte nás s Číslem Objednávky, do 7 dnů poté, co jste jít balíčku a zpracujeme vaši žádost okamžitě. Náhradní položky budou zpracovány a odeslány po návratu a kontrole původní položky. Žádné Nároky budou přijímány po 7 dnech.

Padl, kontaktujte nás s případnými dotazy.

O Záruka:

Jen díly. Kupující odpovědnost za všechny náklady na dopravu. Záruka se nevztahuje na nesprávné instalace, voda/oheň, poškození, modifikace nebo jakékoliv zákony přírody.

Zákaznický Servis:

Pokud máte jakékoliv pochybnosti o naše produkty, před nebo po výhře aukce, prosím, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou podporu týmu.

Naše kancelář se otevírá od pondělí do soboty. Máme zavřeno v neděli a všechny svátky.

Váš e-mail je zaručeno, že bude odpověděl do 24 hodin. E-mail, pošlete nám během prázdnin bude odpověděl na následující obchodní den. Vzhledem k rozdílné Časové Pásmo, odpověď bude zpoždění pro někdy.

Komunikace bude řešit všechny otázky, prosím, kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky o všech aspektech .

1. NAŠE SPOLEČNOST AUTOSALON:

2. NÁŠ SKLAD:

3. Představení Společnosti:

Guangzhou Soyintech. Co.,Ltd je společný průmyslu a Obchodu, specializující se na části z Uhlíkových vláken, jako je Oxid zrcadlo čepice, Karbonové spoilery, Auto Carnards, Uhlík Rozdělovače a Oxidu Difuzory atd asi 7 let. Všechny naše výrobky můžeme zaručit vysokou kvalitu, perfektní hotové a dobré obutí. Všechny produkty, test před prodejem...

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení