Auto Organizer Bag Zadní Sedadla Skladování Skládání Úklid S Visí Tabulka Pocket Protector Cestovní PU Kůže Děti Pít Příslušenství

552.41 Kč 447.41 Kč Doručení zdarma

Štítky: děti cestují stůl, činnost, stůl, cestování, magické duhové barvy, čaj tabulka cestování, stůl složený cestování, dárek origami, nový papír, diy nuly, android kid tablet, lee sin.

Popis

  • Typ Materiálu: PU kůže
  • Použití: Auto Organizer
  • Speciální Funkce: Vynikající Zpracování
  • Pevné režim: Elastické Zapínání
  • Suroviny: PU kůže
  • Hmotnost: 500g, 1000g
  • Velikost: 65CM*49CM(25.6inch*19Inch)
  • Aplikace: Univerzální Auto Zadní Sedadla
  • Vhodné pro všechny modely: Ano
  • Funkce: Skládání Úklidu
  • Typ: Sedadlo Zadní Vak
  • barva: Černá, Červená, 5 Barev

Klikněte na obrázek a získejte více informací o produktech

Auto Organizer Bag Zadní Sedadla Skladování Skládání Úklid S Visí Tabulka Pocket Protector Cestovní PU Kůže Děti Pít Příslušenství

2017, Na AUTOMECHANIKA MOSKVA EXHIBATION,Naše OGLAND ovčí produkty jsou velmi miloval Muskovitu.Lidé jako přírodní skutečné ovčí kůže, auto příslušenství, a krásný a velkorysý vzhled, ušlechtilé a pohodlné řízení a zážitek z jízdy.To je cíl stíháme.

I Na AUTOMECHANIKA SHANGHAI, OGLAND ovčí auto příslušenství také být milován zákazníky po celém slovo.

Speciální Funkce OGLAND Ovčí produkty

1. Vybrat pouze vysoce kvalitní ovčí kůže z Austrálie Merino ovce.Merino ovčí kůže je nejlepší ovčí kůže na světě.Přírodní ovčí kůže udržet tělíčko v teple v zimě a chladné v létě.Měkká Textura klidu a zklidňuje.

2. Používejte pouze čisté ovčí kůže, s ECO-předem technologie.Pokud syrové ovčí kůže není řádně vyčištěny, jen oni mohou být barvené hluboce na pokrytí špinavé věci.

Například, korejské růžové a Mlhavé Šedé barvy máme, je lehčí než jiné továrny.Více světlé a lepší dotykové pocit, více populární na trhu.

3. 35 let výrobních zkušeností, Kvalita zajištění.Eco-Opálený,bezešvé,kvalitní-vyrobeno z nejvíce luxusní,husté a hebké ovčí kůže z Austrálie .Styl a barva je více vhodné pro tržní poptávku.

Klikněte na obrázek a získejte více informací o produktech

FAQ

Q1. Si otestovat všechny vaše zboží před dodáním?

A: Ano, máme 100% test před dodáním

Q2: Co je to surovin?Je to skutečné ovčí kůže?

A: Ano, To je vyroben z Australské Merino z Ovčí kůže.To je 100% ovčí kůže.

Q3: Jak čistit výrobky?

A: je vyrobena z pravé ovčí kůže.Nepoužívejte vodu k mytí.To by mělo být čisté, suché wa sh.

TOVÁRNA NA INFORMACE

OGLAND je profesionální výrobce pro vlněné výrobky na bázi, a moderní podnik s integritu výroby, zpracování, Výzkumu a Vývoje a uvádění na trh společně.Společnost byla založena v roce 1980, jsme složili ISO9001: 2000 mezinárodní certifikace systému managementu jakosti v roce 2006, a to prostřednictvím efforting za ty roky, naše prodejní síť rozšířila po celém světě s více než 50 provincií a měst.Tam jsou 30 technických pracovníků se střední tituly a 270 zručný krejčí mans.Máme workshop pro opalování, žehlení, barvení, šití, řezání, stříhání,sestavování, s roční výrobní kapacitou 800000 kusů ovčí kůže.

Naše Hlavní produkce jsou více než 100 druhů a odrůd, jako je například auto sedák, volant, kryty, bezpečnostní ramenní vycpávky, ruční brzdy, potahy, postele, přikrývky série, pohovka podložky série, kůže atd. Jsme vždy držel strategické ideály "Kvalitní Orientované, Inovace a Rozvoj" a "Integrity První" jako nejvyšší vývojová kritéria.Průběžně překročit, průběžně inovovat a neustále zvyšovat konkurenceschopnost společnosti.

Popis služby Tam nějaký dárek nebo sleva pro klienty, kteří si koupili před, nebo přidat do umění, nyní a pak.

1. DORUČENÍ , snažíme se loď všechny objednávky do 48 hodin po zaplacení platí.Jsme jsou továrny na ovčí auto příslušenství, pokud nějaký produkt není skladem, zajistíme výrobu okamžitě.Prosím, nedělejte si starosti, dodání vždy bude včas.

2. RETURE , Prosím, kontaktujte nás, do 7 dnů poté, co jste obdrželi výrobek, co chcete na vrácení nebo výměnu zboží, budeme dělat to nejlepší, aby vás uspokojit.

3. VÝMĚNU , Pokud chcete výměnu jiných modelů, prosím, vrátit zboží s originální balení pytel a situace.Jakmile jsme obdrželi produktů, všichni jsme zařídit, aby vám poslal nový model.

4. Všechny výše uvedených situací, prosím, na vědomí, vaše Thecomplication.cz ID při přepravě a poskytnout nám sledovací číslo.Děkuji vám za vaši spolupráci. 5. BALÍČEK , Obecně platí, že výrobek je zabalen do jasné, opp taška.Pokud chcete krabičce, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

6. BARVA, Kvůli natáčení světla, efekty, funkce fotoaparátu a v důsledku různých zobrazení a nastavení monitoru, barvy, které se objeví na obrazovce, může být trochu jiný.Prosím, zacházet s pochopením.

7. Zpětnou VAZBU, Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu.

Pokud ne, prosím, kontaktujte nás do 24 hodin, a zůstaneme s tebou, dokud problém vyřešen a nabídnout nejlepší služby, jak můžeme.

Kéž se vám líbí náš produkt a poslat krásný displej pro nás.Jakmile jsme se vzít a ukázat na webovou stránku, tam bude dárek (Králičí kožešiny Klíčenka ) pro vás.Doufám, že vaše podpora.Děkuji.

8. Po-prodejní servis: 24 HODIN PRO každý den.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení