Dětský Kočárek Příslušenstv Loketní opěrka pro Yoya Ohnuté Trubice Nárazník pro Babyzen Yoyo Přepravě Madlo pro Babytime Babythrone Vovo Vinng

757.99 Kč 515.49 Kč Doručení zdarma

Štítky: kočárek yoya, madla pro koupelny, kočárek cestování, yo kočárek yoya, opice ručník, yoya, profesionální yoyo, bradavky chicco, textilní babyzen yoyo, hodně bugaboo.

Popis

  • Věkové Rozmezí: 4-6M
  • Značka: dítě trůn
  • Materiál: Plastové
  • Certifikace: EN
  • Typ: Područky
  • Číslo Modelu: BTC01

O Produktu:

Funkce:

Produkt materiál jsou stejné; jen tvar trubice je různé, jeden Rovný Trubky (Klasický Bumper Bar), další je Ohnuté Trubky (nový styl,Nárazník Bar je paralelní k zemi, dítě se více pohodlně s jejich rukama).

Materail: O xford Hadříkem

Velikost: 32.0 x (36.0--39.0) cm

Vnitřní průměr: 3.0x2.0 cm

Balení: Ne Barva Balení (pouze Jednoduše balení)

Použitelnost:

Tento Nárazník Bar není univerzální na jakýkoliv kočárek !! To je vhodné pro některé modely značky "Bee+, Bee 3 A Bee 5, YOYO, VOVO, YUYU,YOYA, YOYACARE, YOYAPLUS, Babyzen, Babytime, Babysing, Dítě trůn" podobné rám.

Pokud si nejste jisti, jestli se vejde kočárek, prosím, laskavě zkontrolujte, zda s námi dříve, než si místo pořadí . Děkuji předem !

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Mariana Ortz92 2020-12-28

Bumper dazzling, fit exactly for Yo-Yo original, just as description, מאד מאד rested for a child that has on what recline when sitting, worth the price

Přidat recenzi

Hodnocení