Malé Slunečnice Fondant Píst Fréza Vložit Sugarcraft Dort Frézy Formy Cupcake Zdobení nástroje Fondant Květ Fréza

108.32 Kč 92.18 Kč Doručení zdarma

Štítky: 3d led tp., 1, sonda honda, 2019 kojící, 2019 vodní hračka, 1p52fmi manuální, 1 sada opakovaně, 2019 funny bag, 35a power plug, 5glg protector.

Popis

  • Typ: Dort Nástroje
  • Dort Nástroje Typ: Formy
  • Značka: PALMYBEST
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: 0707KAM4
  • Funkce: Eco-Friendly
  • Certifikace: CE / EU

Zobrazit Více

Malé Slunečnice Fondant Píst Fréza Vložit Sugarcraft Dort Frézy Formy Cupcake Zdobení nástroje Fondant Květ Fréza *t jeho fréza má vestavěný píst, aby se uvolňuje cukr jednoduše. *to také má extra žilkování detail rámci fréza, že každý jeden více realistické a efektivní. *může být použit s téměř jakýkoli jedlý média jako sugarpaste, marcipán, modelovací pasty a květinářství vložit! Materiál: vysoce kvalitní potraviny úrovni plast Vzor: Slunečnice Velikost Průměr: 6 cm, 5 cm a 4 cm (přibližně) Množství: jeden kus z každé velikosti 3kusy/set (6cm*1ks,5 cm*1ks,4 cm*1ks) *Držet to pryč od ohně a vysoké teploty

Realated Produkty

Poznámka: *Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte mě a já se vrátím k vám, jakmile budu moci. *Prosím, pozornost, že tam bude 1-3cm chyba ve skutečné délce,a Ručně vyráběné produkty, existuje něco, co o stopy rozdělit kloubů a řezání. *Barva se může mírně lišit od fotografie. To je vzhledem k různé barvy/jasu nastavení počítače/laptop obrazovky. Doprava: * nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň; * Kombinovaná Přeprava: další produkt, aby, bude balit dohromady a poslat; * Pokud je třeba vyjádřit jiném místě, kontaktujte prosím zákaznický obsluhovatele a zanechává zprávu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení