Děti, Děti Taktické Venkovní Hra Taktická Vesta Držák Kit Hru Střelba Hračky pro Venkovní Hry Série Kulek Dárky Hračky

446.97 Kč 433.48 Kč Doručení zdarma

Štítky: muži pletená vesta, taktika vesta, slavný venkovní hry, pistole nerf, airsoft zbraň, gilet tactique, podpora vojenská vesta, remates venkovní, vesta ženy, laserem řezané desky.

Popis

  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Sezóna: Zimní
  • Pohlaví: KLUCI
  • Původ: KN(Původu)

Funkce:

- Výhoda: vždy Jsme pevně přesvědčeni, že děti jsou rodičů trochu valentine, takže můžeme udělat pro své děti hračky, které mnohem jednodušší, aby si — a děláme to s vášní. Rozloučit s první světovou hračky, jako drahé ceny a špatná kvalita. Pozdravit zajímavější a pestřejší život.

- Odolné a Humanizace Design: Tactical Vest Kit vám umožní nést s sebou spoustu extra palebnou sílu. To je snadné pro děti, aby dát na a vzlétnout. Nastavení všech doplňků up je hračka. To je jeden z nejlepších natáčení soupravy. Snadno nastavitelný design umožňuje, aby se vešly většinu velikostí pro děti s pevně stavěné popruhy , teenagerů a dokonce i dospělí. Quick reload klipy jsou ideální pro venkovní hry .

- Certifikované Bezpečné: S specifický design brýlí se hodí hlavou no a to není snadné spadnout, aby vaše oči od zranění. Také vám dává vzhled vážný konkurent.

- Více Hratelnost a Zábava: Různé šipky a masky vhodné pro seskupení. Děti budou mít mnohem více zábavy ve hře! Velikost je nastavitelná pro děti různých věkových kategorií!

Obsah balení:

2 x Taktická vesta Vesta Nastavit(Velikost 21,3 x 18.5 inch)

2 x Čelit Trubice Maska ( Různé Lebky)

2 x Ochranné Brýle (Modrá)

2 x Rychlý Reload Klipy (6-šipky)

2 x Ruční Zápěstí Kapela

80 x Náplň Náboje (40 Modré a 40 Červená)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.5 out of 5 (4 votes)

3
Puff Bucket Jenny 2021-01-29

The set is cool, everything came well packed, whole, but the glasses are slightly scratched and you can not look through them, the eyes hurt, everything is blurry. The cartridges are good, but they shoot enough pain, they have a hard tip. Clip, vests and related-all right

5
N Nuocmatcuanguoichuayeu 2020-11-30

Very good everything

5
Kuznecov Tim 2021-01-03

It arrived before the scheduled date. It comes very complete, with many little things to have fun with the Pekes. A hit. Special importance to protective glasses and knowing that bullets are like sponge so there will be no no harm in the game. I recommend to seller 100%. Thank you very much.

5
Kuschi74 2021-01-11

All right, I'm fast. The only fault q sent me before q arrived the q package was in the office and it wasn't so, it took three days later.

Přidat recenzi

Hodnocení