13Pcs Ruku Vrtání Nástroj Kit Silikonový Tmel Dokončovací Nástroj Těsnící Trysky Aplikátoru Dokončovací Nástroj pro Kuchyň Koupelna Okno

476.37 Kč 238.29 Kč Doručení zdarma

Štítky: tkanina čištění oken, carbon nůž, ruky nástroj, nastavit, tablety nádobí finish, gel smaltované kit, grafu, panel silicon, nůžkový sanitizer, film okno, kuchyně nástroj.

Popis

  • Materiál: Silikagel
  • Původ: KN(Původu)

Specifikace:

Materiál:Silikagel

Barva:Zelená+žlutá+černá (Vzhledem k různé monitory, tam bude trochu barvy rozdíl.)

Poznámky:

1.Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

2.Prosím, dovolte mírné manuální měření odchylka pro data.

Funkce:

1.13 Ks Ruční Vrtání Nástroje Kit může pomoci lépe opravit prostoru a očistěte zbytky lepidla, konečně zlepšit estetický pocit z Povrchu.

2.Pryžové Těsnění Tryska Plus Škrabky: Toto je aktualizovaná bod přidáme do těsnicí sada. Silikonové těsnící clona tryska se sadou trysek, které jsou vyrobeny speciálně pro těsnící dokončovací práce. Je navržen tak, aby ušetřit spoustu času, aby hladký tmel při použití.

3.VYSOCE KVALITNÍ MATERIÁL: Naše silikonové těsnění nástroje jsou vyrobeny z vysoce kvalitní silikonové a plastové materiály, jsou odolné a non-sticky, uložte 1/3 času.

4.JEDNODUCHÉ POUŽITÍ: Naše těsnící aplikátoru nástroj je velmi snadné použití a zpracovávat, stačí použít přímo bez maskovací pásky nebo čištění potom, což šetří nejen čas, ale také, aby vaše silikonový tmel těsnění pracovat jako profesionální instalatér.

5.ŠIROKÉ POUŽITÍ: Tento nástroj kit může být použit v kuchyni, koupelna, nádrž, dveře, okna, umyvadlo, společné plnění dokončení a další. Je vhodný jak pro profesionály a non-profesionální pracovníky.

Balíčku Včetně:

3 * Silikonové Těsnění Trysky

1 * 3-v-1 Nástroj pro Odstranění Těsnění

4 * Těsnění Škrabkou

5 * Silikonové Podložky

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (7 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení