Ultrazvuk Generátor pro Řízení odvolací LUI Ultrazvuk Čistič plošných spojů Hlavní Deska 120W

552.63 Kč 513.95 Kč Doručení zdarma

Štítky: luis vutton bag, suarez, gucci ženy, lotto jumbo, kabelka ženy, loui vuitton, loise vitton bag, značka loui taška vitton, luis vitton bag, dh dres mtb.

Popis

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

modname=ckeditor

Pokyny pro zapojení do obvodu a šok hlava (keramická deska snímače):

1. Ten obvod nesmí být pod napětím bez zatížení;

2. Žádné čisticí kapaliny by měla být pod napětím při čištění;

3. Dvě oka na šok, hlava se dělí na kladný pól a záporný pól, a nemusí být obrácen;

4. Při svařování, napájecí kabel, svařovací hlava musí být přivařeny na straně dvě stříbrné vrstvy, a na druhé straně je vibrační povrch, který může být připojen v rámci čištění nádrže (to je součást, popis keramické snímače); stříbrná vrstva na keramické list Není vysoká teplotní odolnost, teplota pájení železa by neměla překročit 280 stupňů při pájení napájecí kabel. To je nejlepší použít konstantní teplota pájení železa, nastavit pájecí žehlička teplota je 250 stupňů.

5. Větší straně šok hlavy (s malým otvorem) je vibrační povrch, který může být přilepen k spodní části čistící nádoby. Je-li šroub je argon-oblouk svařované, přidat lepidlo a utáhněte ji na dno dodržovat ocelového plechu.

6. Tam nesmí být žádné mezery v dolní části dluhopisů

Výstup pozitivní a negativní póly jsou příslušně spojeny s pozitivní a negativní póly vibrátor, a nemohou být připojen nesprávně. V případě pochybností, poraďte se v čase, aby byla zajištěna bezpečnost.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (3 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení