Geometrický Čip Řezbářské Nože Vyřezávat Sochy Čip Dřeva Práce Se Dřevem Carver Řez Dláto Čip Nožem Řemeslo Hrnčířské Hlíny

520.80 Kč 395.90 Kč Doručení zdarma

Štítky: náhradní nože, wax carver, dřevoryt nůž, linoleum diy razítko carving, pánské dláta, nástroj, wood, karbid řezbářství bitů, dláto, sekáč dřeva, hrnčířské hlíny nástroje.

Popis

  • Materiál Čepele: Nikl-Chrom Slitiny Oceli
  • Typ: Řezbářské Dláto
  • Původ: KN(Původu)
  • DIY Dodávky: Zpracování dřeva
  • Značka: Hokerbat
  • Tvar Rukojeti: KOLO
  • Použití: carving
  • Číslo Modelu: Řezbářství nůž

Popis produktu:

Materiál: jasanové dřevo + chrom vanadiové slitiny oceli řezací hlavy (7CR17 molybdenu hliník ocel) použití Produktu: zpracování dřeva, řezbářství, DIY zpracování dřeva, ruční nářadí, zpracování dřeva výukové Funkce: Používá se k rytí lžíce, misky, šálky, kelímky, nebo jakékoliv jemné reliéfní sochy, atd.

Vlastnosti:

Vysoce kvalitní Materiály - Vyrobeny z vysoce kvalitní 65 manganové oceli, dobrá tvrdost a odolnost, brání zlomení čepele Ergonomický Design - Používá se pro vysoce kvalitní nábytek, anti-koroze; jemné leštění zajistit příjemný pocit, snižují únavu ruky Vynikající Nástroj Asistent - Máme speciálně vybavené kožené lano a leštění agent v nástroji nastavení. Aplikujte lesk na drsný povrch kůže lana a otřete čepel a zpět. Tím se zabrání čepel z rezivějící, takže je hladší a ostřejší Porcovací Nůž - řezbářství nůž má speciální tvar lopatek, který může snížit geometrický vzor dřeva, a mohou vystřihnout trojúhelníky, čtverce, čáry, vlny, atd Ideální Dárek pro Začátečníky a Profesionály - Hledáte dárky nápady pro lidi, kteří vstupují na zpracování dřeva? To je to, co hledáte. Začátečník zpracování dřeva bude líbit, jak snadné a jednoduché je používat nůž a pokročilejší jedinci ocení řemeslo navrhování těchto dřevní štěpky

Obsah balení:

4*řezbářské nože 1* brusný kámen 1* Ostření kůže 1* plátěný vak

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Moya Ryba 2020-08-25

ножи пришли, быстрее заявленного месяца. сами ножи острые, но надо немного править. посмотрим как в работе покажет себя сталь.

5
Riad 477 2020-12-24

Very fast shipping

Přidat recenzi

Hodnocení